telefondaki görüntüleri bilgisayara nasıl atabiliriz?

arkadaşlar şu küçük bluetooth aygıtıyla telefonumdaki resimleri bilgisayara atmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim yardımcı olabilir misiniz.

Dostum sen bence bluetooth la filan uğraşma bence kablosu ve cd'si yokmu telefonun bence en güzel ve en ii böyle daha ii bende bluetooth cihazınla denedim bende yapamamıştım...... :bounce:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
nurguldemirbay' Alıntı:
arkadaşlar şu küçük bluetooth aygıtıyla telefonumdaki resimleri bilgisayara atmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim yardımcı olabilir misiniz.

Kullandığın bilgisayarın bluetooth desteği olduğundan emin misin?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Daha önce hiç yapmadım ama yapan biri yazana kadar bence şunları dene ;

1. Bluetooth aygıtının PC tarafından tanındığına ve açık/çalışır durumda olduğuna emin ol.
2. Cep telefonundan cihaz araması yap ve PC ye takılı olan bluetooth u bul ve bunu telefonuna tanıtarak bir isim ver.
3. Göndermek istediğin resim müzik vs. bu tanınan cihaza gönder.

Umarım konu hakkında tam net bilgiye sahip birileri buraya yazacaktır. Ben sadece mantık yürüttüm (ki böyle olmalı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eyong'un dediklerini yap..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çihazları tanıtmaya çalıştığında sana geçici bir pin sorulacak.her 2 cihazada aynı numarayı girmeyi unutma.ayrıca bluetooth aygıtının file transfer servisinin açık olmasına dikkat et.

Super Moderator
Önemli olan Bluetooth aygıtını bilgisayara takmadan önce Cd'deki sürücüyü yüklemen.Yüklendikten sonra dongle'ı bilgisayara takınca kendi kendine gereken yüklemeyi yapacaktır.Ondan sonra seni yönlendireceği şekilde bilgisayara Bluetooth ismi atayacak, bilgisayar ve telefon arasında hangi servislere izin verilmesini istediğini seçeceksin(dosya transferi, gprs'le internete bağlanma, kulaklık-mikrofon olarak kullanma...).Bunların hepsinden sonra aygıt bilgisayarında açık ve çalışır durumdaysa telefonda atadığın ismi görebilir, istediğini gönderebilirsin.

Süper Moderatör (BBRR)
Biraz önce yaptım ...önce bluetooth amcanın içinden çıkan cd yi set-up yapıp aleti bilgisayara tanıt (umarım anlaşırlar) daha sonra bu alete telefonunu arattır bu işlemi yapmadan önce aletin bluetooth durumunu aç ...hemen buluyo daha sonra ortada kavun içi ve etrafında eksen olan ahada aşağıdaki şekili göreceksin

ngvxhe.jpg

aha o eksendeki alet senin telefon olacak git onun üstünde sol tıkla tüm bilgiler dosya halinde ses, resim, video olarak çıkacak bu dosyaya istediğini ekle istediğini çıkar bu kadar basit

kolay fakat eğer ingilizceyse ingilizce olması kötü. türkçe olan var mı bilmiyorum ama varsa güzel olur bi bilgisi olan var mı :silent:

Super Moderator
Hatta işletim sistemini söylersen bendeki Bluetooth cihazına ait yüklemenin nasıl yapıldığına dair videoyu da koyabilirim buraya.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bluetooth aygıtını makinana Usb den bağlıyorsun.Makinanda Service Pack 2 veya 3 yüklü ise otomatik olarak tanıyacak ve gerekli yazılımlar için CD yi takmanı isteyecektir.(Ama sanırım sen makinana zaten bluetooth'u bağlamışsın).Dosya alabilmen için genellikle başlat çubuğunun sağ köşesinde mavi bir bluetooth simgesi olur,o simgeyi sağ tıkladığın da Dosya al münüsünü tıkladığında cepten gönderdiğin dosya aktarımı başlayacaktır.Şayet bu her bluetooth aygıtında geçerli olmayabilir.:rendeer:

Bluetooth cihazı ve telefon modeli hakkında bilgi verirseniz çok daha net cevap alabilirsiniz. Mesela Creative bluetooth cihazlarının bilgisayara yüklenmesi biraz daha farklı.

bende gitti gidiyordan 100 mt bluetooth dongle aldım abi 1 hafta kullanamadım çok güzel çalışıyodu ilk başlarda sora usb girişi aleti tanımıyo falan diye uyarı werdi şimdi kullanamıyorum defalarca yükledim driwerını ama olmadı hala aygıtı tanımı 30 ytl çöpe gitti yaw:pr: :pr: :pr:

Windows sizinkiyle beraber bir bluetooth daha tanır onu devre dışı bırakın yeterli olucaktı(tecrübeyle sabittir)

Bluetooth cihazını tak pc ne, driverını yükle, sonra telefondan bluetooth sekmesine gel orda baglantıyı kabul edicekmisin falan yazar zaten eyvallah de onada, telefonunla pc arasında bi baglantı kurulcak BBRR ustanın fotosunu koydugu gibi bi ekran olur büyük ihtimal en yogun kullanılan o program zaten. sonra dosyaları kopyalıyosun, fotografları al, mp3 at, hafızası küçükse memory card'da al, elin degmisken, duman at, bob dylan at, rolling stones at, dinle.
Bu olay ? Anlıyomusun ?
*Driver: telefonunla birlikte aldıgın cd yi pc'ye kur, next next de kurulsun.
*Buletooth: Onunla da bi cd verirler onuda kur, new devices found falan der, yeni donanım bulunduda diyebilir, yükler o zaten exe sini calıstırınca, sonra yukardakileri yaparsın.
Yinede olmassa tanıdık pc den anlayan bi arkadasını cagır o halleder.
Yada bluetooth cihazını aldıgın yere git, bu calısmıyor arızalı sanırım de, olur mu bi deniyelim derler, sende gidersin izlersin caktırmadan ne yapıyorlar die, "alın iste calışıyor" diycekler büyük ihtimal, "kusura bakmayın benim usb girişinde sorun wardı ondan sanırım" dersin, evde gördüğünün aynısını uygularsın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar