Telefon tavsiyesi...

Arkadaşlar ilgili forumlarda araştırdım ancak o kadar bilgi kirliliği var ki işin içinden çıkamadım...
Her gün yeni model, değişken fiyatlar, yüzlerce tavsiye...
Ben de sizlere sorayım dedim. Açıklamamı yapayım ki onun yeri burası mı git araştır vs. demeyin... :)

Aradığım telefonda internet bağlantısı ve ekran kalitesi iyi ve dokunmatik olacak. Android olacak... Symbian önermeyin... İlk önceliklerim bunlar.
Kamerası çok önemli olmasa da yakaladığım bir anı vasatın üstünde kaydedebilecek kadar olmalı...
Navigasyon vs. olmalı...
Şarjı sık kullanımda 2 gün gitmeli...
Fiyat olarak 700-800 dolaylarını geçmezseniz beni mutlu edersiniz... Aşağısı da kabulüm :)

Öncelikle dokunmatik büyük ekranlı telefonda sık kullanımda sarjın 2 gün gitmesi hayal onu belirteyim.:) En fazla 1 gün:)
O fiyata alabileceğin tek telefon var. Parelel ithalat ürünü olduğu için ucuz, herhangibir sıkıtında teknik servis desteğide veriyorlar.
2 yıl garantisi var ve güzel bir telefon.Güvenilir bir site.Tavsiye ederim. Reklam gibi oldu ama alakam yok site ile:mrgreen:

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s-plus-i9001/

İphone 3's verelim abi sana :D
Bazı dükkanların elinde kaldıgı için senin dedigin fiyatlardan satıyolar görmüş şaşırmıştım
Ankara karanfilde vardı en son gören bilen arkadaslarda olmuştur :)
Bi bak araştır derim . En azından ben kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Navigasyon , appstore , oyunları kendine özel programları yeterli.
Hen güncelleştirirsinde 4s den bi farkı kalmaz :D

kafan nasıl karıştı anlamak mümkün değil...samsung un bu fiyat aralığındaki bi telefonunu alacaksın işte....

Telefona o kadar para verilmez bence. 100 liraya telefon al, gerisini de benzine yatır gez toz. Boşver oyunmuş uygulamaymış, boş işler.

Lg optimus black al dostum.
ics güncellemeside alacak hızlı bir telefon.
Ekran kaliteside çok iyi.
şarjıda sen belirlersin. Az kullanırsan 3 gün, normal kullanım 2gün yoğun kullanımda 1 gün gider.

huawei ideos x5 var marka her ne kadar modem markası gibi görünse de bir bak derim
fiyat/performans olarak güzel bir model

Ben 650 TL'ye Samsun Galaxy Ace i aldım pişmanım.. 820 mHz işlemci var orası güzel ama RAM 278 MB mıydı neydi.. Ayrıca işlemci yüksek ama grafik işlemcisi i modelde zayıf. Galaxy Ace 'e önerilen Brother Arms mı nedir 3D bir oyun var ama i modelim onu çalıştıramıyor. Zaten şimdiki piyasa fiyatı 600 TL civarı ama sakın ha ona bakma. Birkaç arkadaşımda daha var hepsi yavaşlığından şikayetçi ki bende sadece ekstra 6 program mevcut (2si oyun), açık kalan program olayını kontrol ediyorum, kısayollar falan kullanmıyorum. Alırken Sony Ericsson Neo V 'yi de incelemiştim o zamanlar fiyatı sadece 100-120 TL fark vardı. Son anda Samsung Galaxy Ace aldım. Pişmanım. Bundan sonraki telefonum sanırım Sony olur herhalde.. Onda da ekran parlaklığı kendiliğinden düşün diyorlar ama ben denediğimde iyiydi. Sen bilirsin.. (NOT: Tabi ki Samsung'un canavar modelleri de vardır ama ekmek - köfte ilişkisi..)

Ben 650 TL'ye Samsun Galaxy Ace i aldım pişmanım.. 820 mHz işlemci var orası güzel ama RAM 278 MB mıydı neydi.. Ayrıca işlemci yüksek ama grafik işlemcisi i modelde zayıf. Galaxy Ace 'e önerilen Brother Arms mı nedir 3D bir oyun var ama i modelim onu çalıştıramıyor. Zaten şimdiki piyasa fiyatı 600 TL civarı ama sakın ha ona bakma. Birkaç arkadaşımda daha var hepsi yavaşlığından şikayetçi ki bende sadece ekstra 6 program mevcut (2si oyun), açık kalan program olayını kontrol ediyorum, kısayollar falan kullanmıyorum. Alırken Sony Ericsson Neo V 'yi de incelemiştim o zamanlar fiyatı sadece 100-120 TL fark vardı. Son anda Samsung Galaxy Ace aldım. Pişmanım. Bundan sonraki telefonum sanırım Sony olur herhalde.. Onda da ekran parlaklığı kendiliğinden düşün diyorlar ama ben denediğimde iyiydi. Sen bilirsin.. (NOT: Tabi ki Samsung'un canavar modelleri de vardır ama ekmek - köfte ilişkisi..)

Android e custom rom lar yükleniyor. Denemenizi tavsiye ederim aynı telefondan kullandım çok farkediyor. Bilmiyorsanız ben yardımcı olurum size orjinal şekilde kullanmak resmen işkence.

Şuan Lg Optimus Black kullanıyorum ve sarj en fazla 1 gün gidiyor tabi yoğun kullanım :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703094

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1167

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Dediğiniz modelleri inceledim F/P olarak Samsung Galaxy S PLUS I9001 modeli hoşuma gitti...
Bu modeli kullanıp beğenmediği özellikler tespit eden ya da f/p olarak bu telefon yerine hala tavsiye alabilirim...

Moderatör
Alcatel yeni bir model çıkardı, 1.4 Ghz işlemcisi 512 Mb Ram'i var. 4.3 inc kocaman bir ekrana sahip, Android 2.3. İnternetten araştır, teknosa da gördüm. Fiyatına gelince 600 Lira. Şaka gibi ama gerçek, HD video kaydı ve tv bağlantı soketi bile koymuş adamlar.

huawei ideos x5 var marka her ne kadar modem markası gibi görünse de bir bak derim
fiyat/performans olarak güzel bir model

Huaweiuye bulaşmayın derim.

Huaweiu u1280 aldım tam 3 kere tamire gitti üçündede telefon sıfır geldi.
Huaweiu u1280 2. bu sıfır geldi
Huaweiu u3200 3.bu sıfır geldi

Not:Telefon bozulduğunda tamirden 3 ayda anca geliyordu.

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Dediğiniz modelleri inceledim F/P olarak Samsung Galaxy S PLUS I9001 modeli hoşuma gitti...
Bu modeli kullanıp beğenmediği özellikler tespit eden ya da f/p olarak bu telefon yerine hala tavsiye alabilirim...

Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu modelin fiyatını 750 lira civarı zannetmiştim 1000 civarı imiş, 1000 lira veremem bir telefona...

Galaxy Gio isteklerimi karşılar mı acaba? Fiyatı da uygun...

Arkadaşlar kusura bakmayın ben bu modelin fiyatını 750 lira civarı zannetmiştim 1000 civarı imiş, 1000 lira veremem bir telefona...

Galaxy Gio isteklerimi karşılar mı acaba? Fiyatı da uygun...

İstediğin özellikler 500 tllik telefonlardada mevcut bence çok para verme ne olsa telefon elbet bozulacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar