telefon önerisi?

6 senedir kullandığım iphone 5s telefonum perte çıktı sonunda,0 telefon alıcam tavsiyeleriniz varmı 2000 i geçsin istemiyorum fiyatı şuan için.
xiomi mi8 ve huawai p20 üzerinde gidip geliyorum siz ne önerirsiniz veya başka tavsiyeniz varmı iphone hariç :)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Nakit sorunu yüzünden gm8 aldım. 900 lira. Giriş sınıfı olarak huawei y7 ve samsung j4 plus arasında kararsız kalmıştım ama kamera olsun donanım gücü olsun gm8 daha iyiydi ve aldım 2 ay olacak az kaldı.

Pubg oynuyorum. 10 dakikada %4,86 şarj gidiyor yani tam şarj ile 3 saatten fazla oynatıyor.

Gm 9 pro var 1600 lira falan. Donanım gücü olarak emsallerinden daha güçlü ve kamera kaydı fhd 120 fps.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Xiaomi güzel alternatiflerden birisi. Bakmanı öneririm.

Tam bana göre soru :D ne istiyosun ve bütçen ne kadar ona göre bişey önerebilirim. yaklaşık ayda bir telefon değiştirme hastalığım var piyasadaki çoğu üst düzey telefonu kullandım. bütçe ve aradığın özellikleri söylersen bişeyler önerebilirim. sahibinden de son bir senede 20 ilanım var telefon ile ilgili :D

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Telefon alırken herkes farklı kriterleri ön planda tutar.

Önemli olan hangisi senin için?

1. Kamera
2. Şarj dayanımı
3. Donanım gücü
4. Sağlam olup sorun çıkartmaması

Yani bu kriterlerden önemli olan hangisiyse o konuda başarılı telefona bak. Yani ben telefonumu yeni aldım ve ilk iş parmak okuyucuyu devre dışı bırakmak oldu, kamera kalitesi önemsiz benim için.

Bana donanım gücü ve pil dayanımı lağzım ve gittim ona göre telefon aldım. Snapdragon 835 çipset ve adreno 505 ekran kartı var ve 3gb ram var. Bana lazım olannda bunlardı.

Yani şaomi olsun huvay olsun ne bileyim honor playmış işte zaten hepsi aynı parçaları kullanıyor.

Artık telefon alırken bilgisayar alır gibi çip sete ekran kartına işlemcisine ram miktarına bakacaksın.

Şu yorum yazan abilerin ne kadarı anlıyor donanımdanda tavsiye verecek? Hele körü körüne iphone fanatikliği yapanlar onlara laf söylemeye lüzum görmüyorum.

Son düzenleme:
İphone kullanmak asıl eşeğe binmek,eşek yüküyle para vermektir.Popüler olan herşeye düşmanım çünkü popüler he zaman kötü oluyor.

Şuan zaten alınmaz alanın da parası vardır alıyordur kimse bir şey demez alır mis gibi kullanır. Ben almam param olsa da iPhone 6 kullanıyorum 4 senedir. Marka fanatiği de değilim daha kolay kullanımı olan bir telefon çıksın ve kendine has işletim sistemi olan ona geçerim. Ayrıca servis hizmeti diğerlerine göre daha iyi bu da önemli. Batarya performans düşüşünde yeni telefon vermeleri gibi. Popüler olan kötüdür bakış açısı yanlış. iPhone X veya XS popüler değil ayrıca. 6-7-8 bin ₺ değerleri var. 2000’e iPhone 7 veya bulunursa 7s alınır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
huawei mate 20 lite

yıllardır huawei kullanırım, tavsiye ederim, sizi her anlamda tatmin edecek bir markadır.

adamlar taklit ede ede bir dünya markası yarattılar ya lan gözümüzün önünde.

Motosikleti
D400
Valla hocam telefondan beklentine bağlı.

1500 liraya j8 aldım. parmak okumasından yuz tanımasına; çift kamerasına kadar herşey mevcut.

Günde 3 saat film + 2 saat müzik + 2 saat oyun ve genel olarak web whatsapp eşliğinde şarjı 2 gün gidiyor. Yani bu sabah sarjdan cıkardım yarın akşama kadar sarj etmiyorum.

Aktif kullanmıyorsan sadece müzik / whatsapp ise 3 gün gidiyor.

Oyun konusunda da oldukca iyi; ama pubg tarzı yüksek bir oyun denemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar