Telaşesiz şehir datça'ya yolculuk 1200 km

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi olmuş, eşinizle nice kazasız yollara :) Darısı başımıza :)

çok güzel bir gezi olmuş selçuk bey.ancak öğretmen evi bence o kadar da kötü değildi. sadece pahalıydı.:p

Son düzenleme:
Bu sene bende İzmir-çeşme yaptım.Bizim motor daha küçük olduğundan uzun yoldan korkuyor arabayla gittim o yüzden.Zevkli rota elinize tekerinize sağlık:)

Çok hoş bir gezi olmuş sizleri tebrik ederim hem motor tutkunuz hemde eşinizle uyumunuz için :cat:

Güzel insanlar...
Güzel motorlara binmişler,
Çok güzel yerlere gitmişler.........

Tüm yorum yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnşallah bu güzel dilekli insanlar ile bi'yerlerde buluşmak umudu ile, tekrar teşekkürler, tek tek hepinize...:rendeer:

TRANSALP BIN OLSAYDIN YORULMAZDIN BU ARADA...Kardeşim

ne varsa enduro da var

Güzel bir gezi olmuş yakın zamanda bende eşimle Datça'ya gitmeyi planlıyoruz sizden birkaç yer esinlendim görüşmek üzere . Tekeriniz her daim düz bassın

kendim gezmiş kadar oldum :)
bu arada artçıyla beraber bukadar ustaca kullanabilmek gerçekten çok başarılı :cat: yol ile ilgili verdiğin bilgiler için de teşekkürler otaraflara gidecek arkadaşlar için çok faydalı olacağı kanağatindeyim :thumleft:

göceğe uğrayıp 12 adalar turuna katılmadıysanız mutlaka tavsıye edıyorum gerçi sezon bıttı ama seneye mutlaka gidin derim :)

konu biraz hortlamış gibi ilk görünce yeni bi gezi sandım ama ekim ayı deyince noluo be dedim:) herneyse eskide olsa gezi güzel olmuş benim ist.-artvin gezimi hatırlattı paylaşım için saol

Çok güzel bir gzi olmuş, swayenizde biz de gezdiğiniz yherlei görebiliyoruz. Belki ileri TV programına başlarsınız ki bence bu konuda gayet başarılısınız ;)

Güzel gezi olmuş. Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler :thumleft:

2009 ekimde yaptığınız geziniz , benim için önemli o tarihte jandarma olarak datçada askerliğimi yapmıştım, fotolar ile anılarım canlandı. Teşekkürler

Bu güzel gezi, resimler ve anlatım için çok teşekkürler. İştah kabartıyor :queen: nice gezilere... tekerin düz bassın, taş değmesin...:thumleft:

Güzel bir gezsi olmuş emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler kazasız belasız geziler diliyorum...

Çok güzel gezi olmuş tebrikler.

Yalnız ben de Kaş'lıyım Kaş, temiz ve nezih pansiyonları ile meşhurdur, yarımadanın uç bölümünde ve küçük çakıl mevkiinde ise daha lüks konaklama alternatifleri bulunur.

Genel olarak kalite yüksektir, yakınen bilirim. Hangi otellerden / pansiyonlardan bu kötü izlenimi aldığınızı öğrenebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar