- Konu Yazar
bu akşam yozgat tan istanbul istikametine yola çıkıyorum.... Ayın 09 una kaldı 7 gün... Sayılı gün gelip geçiyor...
gelecek arkadaşlar bana ulaşabilir cenk 05369864674Bende orda olacağım.....
ramco askere giderken seni motorcu kolarında havaya fırlatalım biraz ucmayı ögren zorluk cekme askerde :queen: gerci o göbek bileklerimize kuvet dedirtecek ama olsun :flower::flower::flower:bu akşam yozgat tan istanbul istikametine yola çıkıyorum.... Ayın 09 una kaldı 7 gün... Sayılı gün gelip geçiyor...
gelecek arkadaşlar bana ulaşabilir cenk 05369864674
---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
ramco askere giderken seni motorcu kolarında havaya fırlatalım biraz ucmayı ögren zorluk cekme askerde :queen: gerci o göbek bileklerimize kuvet dedirtecek ama olsun :flower::flower::flower:r::thumleft::flower::flower::flower::bestmt:
:silent::silent::silent:ağa sen kaslı adamsın... mermer taşımaktan daha kolaydır beni havaya atmak...
Hayırlı tezkereler kardeşim,Allah sana asker ocağında sabır ve kuvvet versin.görevini en iyi şekilde yapacağından,vatan uğruna gözünü hiçbirşeyin korkutmayacağından eminiz...Tez git,tez gel,Allah seni,ailene sağlık ve sıhhat ile kavuştursun...Belki sen geri döndüğünde kim kala kim öle.Adettendir,Tüm arkadaşlarla hellalik zamanıdır...Foruma geç katıldığıma ve sizlerle tanışıp kaynaşamadığıma üzülüyorum gerçekten...Efsane döndüğünde yüzyüze tanışmak,konuşmak ve güzel şeyler paylaşmak dileğiyle,kendine iyi bak,allaha emanet ol....
9 eylül dünya tekteker ramçolar askere gidiyor günü olsun gari...
Hayırlı tezkereler. Sağlıcakla git sağlıcakla gel.
e beyler kaç kişi ramçoyu uğurlamaya gelecek...????
gelecekleri ben karşılayacağım...
1- cenk şenver
2-mahonnyy
3- by hazin
4- cbr1100xx
5-unnamed
6-speedy2
7-piyanist_irf ???
8-onur.Y
9-facob
10- victorist
11- ?????
cuma günü gelmek isteyenler 18:00 dan sonra bana ulaşa bilrler .. cenk şenver 0536 986 46 74 ... pendik köprüsü e5 üzerinden daha uygun olur gelecek arkadaşları almam... gelecek olanlar listeye adlarını eklesinler...
gelecüük gelecüüknumarayı kaydettim. Kısmet olursa çarşamba motoru satıyorum. öyle bir durumda tünal abinin artçısı olarak gelicem
Dostum senin nezdinde sen ve askere gidecek tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum rabbim sizleri her türlü hainlikten kalleşlikten korusun.
Dostum senin nezdinde sen ve askere gidecek tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum rabbim sizleri her türlü hainlikten kalleşlikten korusun.
katılıyorum....
sağolun varolun....konvoyda senin motorun sesi geceye damgasını vuracak.... cenk in kawanın sesi arka planda olacak...
1- cenk şenver
2-mahonnyy
3- by hazin
4- cbr1100xx
5-unnamed
6-speedy2
7-piyanist_irf ???
8-onur.Y
9-facob
10- victorist
11- mehmet
12-????? güncel liste..
vallaha arkaya geçmem o zaman o sese kask dayanmıyor.....
babalar önden gider çünkü evlatlar yol bilmez.... içimizdeki en büyük makine sende olduğuna göre kafada sen olmalısın....
estağfurullah.....