TekTeker gideceğimize TekerTeker gidiyoruz..

GKN

içten değil,dıştan patlama yaşa :p

la şom ağazlı önce msjını okuyunca güldüm ama, sen o gün kawanın bensiniz binince benim motorada binmiştin dimi..
kesin patlarım yakında, allahtan motor sökük..
olm bari cadde de falan patliimde bi hatunun kucaana uçim, ben sedat gibi yatmam mıcırlara falan ::winkwink

dışa patla diyo .. tusunami hesabı ((((((((:)

Son düzenleme:
dışa patlama nedir ya?yeni bir patlamalı motor türümü?:silent::silent::silent::cyclopsan

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O sıranın başına , pertekini sonra 2 ay arayla peş peşe patlayan beni, ardına da 2007 600RR'ı pert eden Magma(mustafa)'yı yazın.

Başlığımız olmasada seri başıyız.:p

Ben iki kazayı bir kaburga kırığı, bir kol ve ayak çatlağı, diz, diz arkası, bel ve çanak yanıklarıyla atlattım, mustafa benden de şanslıydı motorunun üzerinden özel halk otobüsü geçmesine rağmen kendisine neredeyse hiç bir şey olmadı.

Pertekin trafikte 98 ayı gücünde olduğu için ondada kırık çıkık olmadı.

Yani liste göründüğünden de kabarık.

En güzel yanıysa Allah'a şükürler olsun listede 1 tek ölü olmaması.:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Şaka değil,
dün gece Geçmiş olsun başlıklı bir topic açmayı düşündüm gerçekten.
İçeriğine de;

"Arkadaşlar tüm gün bir sürü topiğe geçmiş olsun. İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşursun. Aman dikkat!!
gibi bir sürü vecize yazmak zamanımı aldığından ve bir çoğunu da kaçırdığımdan, buradan tüm patlayan ve patlayacak olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
Patlayan ve Coq benim için bir şey yazmış mı? diye merak edenlerin burayı okumasını rica ediyorum.
Yetkililerden de bu konunun sabitlenmesini rica ediyorum"

:)

Şeklinde bir topic açmayı ciddi ciddi düşündüm.

Fakat gecenin bir hayli ilerleyen bir saati olduğundan harfler karşımda halay çekmeye başlayınca ve ben K harfi mutfağa doğru gitti lan şeklinde halüsilasyonlar görmeye devam ettiğimi fark edince vazgeçtim...:)

İyi ki de vazgeçmişim.:)
Bu topic daha yaratıcı olmuş.....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç birinden haberim yoktu bu olayların. topluca geçmiş olsun arkadaslar :) traji komik ya

aman aman bu aralar acemılerde artı dıkkat edın gecende bende beşiktaşta arabanın altına gırdım motorda ve bende korumalar oldugundan dolayı ıkımızede bişey olmadı karşı taraf hatasını bıldıgı ıcın tatsız bır olay cıkmadı
benım motorun ön frenı yagmuldu baktım adam bısey demıyor bende saglık olsuın dedım beterın beterı vardır dıye yoluma devam ettım

herkese geçmiş olsn
allah cumlemızı kaza beladan korusun

O sıranın başına , pertekini sonra 2 ay arayla peş peşe patlayan beni, ardına da 2007 600RR'ı pert eden Magma(mustafa)'yı yazın.

Ben iki kazayı bir kaburga kırığı, bir kol ve ayak çatlağı, diz, diz arkası, bel ve çanak yanıklarıyla atlattım, mustafa benden de şanslıydı motorunun üzerinden özel halk otobüsü geçmesine rağmen kendisine neredeyse hiç bir şey olmadı.

Pertekinden de önce ben varım liste başı benim banane:p
Hep beni atlıyorsunuz ama kızıyorum , en önemli öncü benim bir kere:cherry:

Kalçadan dize halen içimde yaşamakta olan parlak mı parlak çivi ve platinim var :mrgreen: bir de pertingen olmuş bir ybr. Patlayan motorum küçük diye mi beni adamdan saymıyorsunuz bakim:p .

Dikkatli olsun herkes , bir kere değil beş kere, on kere dikkatli olun.
Arabaların motorları sevmemesini de normal karşılayın. Devamlı yanlarından geçerken arabaların oralarını buralarını çizip, aynalarına çarpıp geçip giden çok motorlu var.

Hepinize tekrardan geçmiş olsun.

İnşallah devamı gelmez bu kazaların.:pale:

Son düzenleme:
la şom ağazlı önce msjını okuyunca güldüm ama, sen o gün kawanın bensiniz binince benim motorada binmiştin dimi..
kesin patlarım yakında, allahtan motor sökük..
olm bari cadde de falan patliimde bi hatunun kucaana uçim, ben sedat gibi yatmam mıcırlara falan ::winkwink
Hangi hatun bunu kucağına yatırır bilader..Mıcırla idare etmiş :p
arkadaşım o nasıl bişi izah edermisin:p
Cevabını aşşağıda vermiş :p
dışa patla diyo .. tusunami hesabı ((((((((:)
aferin çocuuum :)

Murat sizinkiler çok eski unutuldu artık :p Şaka bir yana patlayanları yaz yaz bitmez.Bu sadece bizim değil hepimizin topici olsun ozaman :p

artık taksicilerden de kaçın .. arkadaslarının ölmesine sinirlenen taksiciler üzerinize kırabilir :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lan tequ arkadasm sıra bende sanırım dıe topıc acacktmkı sen saten benı lısteye koymussun gelıorm bekleyın benı bendıyım 3 gun sızdeyın 3 hafta aman 3 saat demeyın bugun bıraz ısım var:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar