Tekrardan Merhaba

Herkese merhabalar ben cihantemelli nickiyle üyeyim fakat iş nedeniyle epey uzun bir zamandır yurtdışındaydım döndüm çok şükür forumu epey bir zamandır takip edemedim :( foruma yeni katılanlar olmuş, kaza nedeniyle ve diğer nedenlerden dolayı aramızdan ayrılanlar olmuş hemn sevinçli hem üzüntülüyüm en son şile gezisinde kaldım :) burasının çok sıcak bir form olduğunu biliyorum o yüzden tek buradayım ve inş. hep buradayım :)
tanımayan arkadaşlar için
cihan temelli
24 yaş
istanbul/fatih
meslek : ses teknisyenliği
motor kanuni storm vardı artık mondial 100 kh var
beni hatırlayan varsa lütfen buraya yazsın bakalım unutulmuşmuyum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 ----------

bu arada üyeliğim 12 gün önce 1 sene olmuş tebrik mesajlarını kabul edebilirim buradan :)

hatırlaMAYAN herkese teşekkürler yada hatırlamayıp yeni üye muamalesi bile yapmayan diğer üyelerimize HOŞBULDUK :salut:

Valla topic i şimdi gördüm :) Yoksa yazmaz mıyım :)

OOOO Cihancım; Hoşgeldin tekrardan ; Hatırlayamadım ama çaktırma :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeniden hoşgeldin :rendeer:

Tekrardan Hoş geldin Abicim. Tanımıyorum Ama kendini tanıtmışsın. bu sayede biraz tanımış oldum. Memnun oldum Ben Mehmet. :rendeer:

hoş geldin abicim benimde ufak olarak 100 ukhm var koy de kullanıyorum onu sehırde gt 250 hyo ama cok tatlı bnce 100 kh ler boyuna gore cok guclu :)

hoş geldin abicim benimde ufak olarak 100 ukhm var koy de kullanıyorum onu sehırde gt 250 hyo ama cok tatlı bnce 100 kh ler boyuna gore cok guclu :)

hoşbulduk valla daha yeni bendeki cup ufak tefek problemler var ama burayı kirletmeyelim:) 100 kh paylaşım topiğinde paylaştım birkaç sorum var tecrübene ihtiyacım var sanırım :D

MFM

24 yaş
istanbul/fatih
meslek : ses teknisyenliği
motor kanuni storm vardı artık mondial 100 kh var
beni hatırlayan varsa lütfen buraya yazsın bakalım unutulmuşmuyum

tekrardan hoşgeldin öncelikle mesajından alıntı yapma sebebine gelince meslek: ses teknisyenliği iyi güzel burda saat 02:36 ve ben uykusuzum işte kötü olan o yanlış okudum ve bi an neee nee o ne lennn dedim :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: çok güldüm ya gittim "ses" i ne diye okudum ya :D:D:D:D:D:D:D:D:d töbeeeee

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar