Tekrar merhaba

Aşağı yukarı iki yıldır Motosiklet net üyesi yim,uzun zamandır da hatun engeli yüzünden motosikletsiz geziyorduk,en sonunda dünya tatlısı küçük Aybükemin büyük desteği sayesinde H A T U N engelini aşmayı ve mücadeleyi kazandık ,uzun araştırmalar sonucunda bu gün DL 650 VSTROM uma kavuştum.Ama ne gün oldu sormayın,yağmur, çamur,rüzgar ve soğuk ta cabası.Motosiklet hakkında ciddi izlenimlerim oluştu, onu tanıma fırsatım oldu.

Darısı H A T U N engelini aşmaya çalışan ve maddi engellerini halletmeye çalışan diğer arkadaşlarımızın başına,umarım en kısa zamanda demir atlarınıza kavuşursunuz

Gece malum cep telefonu ile bukadar kaliteli resim oluyor,bundan sonra çok daha kaliteli ve bol resim eklemek dileğiyle,herkeze selamlar,herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

kazasız belasız kullanman dilegi ile .. hayırlı ugurlu olsun

Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle binmek nasip etsin..Kazasız belasız güzel günlerde binmen dileğiyle....

Paşam hayırlı olsun..Hatun engelini iyi bilirim..:cherry:
Hele bi yengeyi ufak ufak gezdir.Sen o zaman gör..2'nci motosiklete bakmaya başlarsın.Beraber gezersiniz.:rendeer:.
Bak bende 2 tane var..:p

hayırlısı olsun güle güle kullann eşinde alışır motora meraak etme sen :p

Hoşgeldin kardeş. Okadar zaman beklenir mi hiç. ? Hatunu boşayıp çoktan bir motosiklet alacaktın.:mrgreen:

Paşam hayırlı olsun..Hatun engelini iyi bilirim..:cherry:
Hele bi yengeyi ufak ufak gezdir.Sen o zaman gör..2'nci motosiklete bakmaya başlarsın.Beraber gezersiniz.:rendeer:.
Bak bende 2 tane var..:p

2 tane olan hangisi ??????????
hatun mu motosiklet mi yahu anlamadım :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar