Tekrar Merhaba Motor Severler,

Sevgili Dostlar,
Her ne kadar 2005 yılında üye olduysam da bu zamana kadar aktif bir üyeliğim olamadı. Şartlar ve sağlık durumum elvermedi. İsmim Alpaslan ve 52 yaşındayım. 1968 den beri motorcuyum tabi çalışma ve sağlık nedenleri ile bu süreçte ara vermeler oldu. 1976 yılı İ.Ü.İktisak Fakültesi mezunuyum ve serbest ticaretle iştigal ediyorum. Evliyim ve üç çocuk ve birde torun sahibiyim. 1956 dan beri istanbulda oturuyorum. Doğum yerim Kütahyadır(1.3.1955). Kütahyalılarada selamlarımı yolluyorum. Sizlere tekrar merhaba demek güzel bir duygu, bu vesileyle hepinize saygılarımı ve sevgilerimi yolluyorum.
Alfawings.

Not.: Tekrar yazmamın sebebi ilk kaydın nerede olduğunu kendimde bulamayışımdır.

Son düzenleme:
Merhaba Alpaslan bey,şimdi size hoşgeldiniz desem bir türlü demesem bir başka türlü.:)
Güzel paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum,tekrar hoşgeldiniz.:rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hoşgeldin abi, motorcular yaşlandıkça daha uslu motorlar alır derler, sen daha yaşlanmamışsın galiba :)

Alparslan bey (abi); hoş geldiniz. bence dün üye olup bugün içeriği bile olmayan 125msj sayısına ulaşmaktansa, 2 yıl önce üye olup dolu dolu 12 msj sayısında kalmak çok daha güzel. Foruma olan katkınız gerçekten takdire değer. Teşekkür eder, tekrardan hoşgeldiniz derim. Güzel paylaşımlarınıza devam etmeniz umuduyla görüşmek üzere...

Sağlığınıza tekrar geçmiş olsun Alpaslan bey, yazılarınızı ilgi ile takip ediyorum. Merakımı bağışlayın. Kendi yazdıklarınız mı? derleme mi? Sonuç tabiki önemli değil biz okuyucular olarak.

Hoşgeldiniz. Yazılarınızı okudum. Çok faydalı yazılarınız var. Sizden öğreneceğimiz çok şey var.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar