Tekrar Merhaba Forum Ahalisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence bunu yazma hakkına sahip değiliz...bun kurallar babında söylemiyorum...manevi olarak söylüyorum...hepimiz hata yaparız...herkese kapımız sonuna kadar açık olmalı...en kötüsü yasaklı listene alırsın mesajlarını görmezsin..kimler gitti bir bilsen...geri gelmesini istediğim...gınger...kılıçbalığı...vs bir sürü dost...

Aynen sen dimi.....

Kapılar her zaman açık olmalı..... Ama kapının ardındaki kurallara uyduğu süre kadar.....

Kimse kişisel kavgaları okumak, İdolojileri kabul etmek zorunda diil....

Bu da benim şahsi görüşüm....

Aynen sen dimi.....

Kapılar her zaman açık olmalı..... Ama kapının ardındaki kurallara uyduğu süre kadar.....

Kimse kişisel kavgaları okumak, İdolojileri kabul etmek zorunda diil....

Bu da benim şahsi görüşüm....

ulan kampana kafa mod almış geri...sana artık başka bişey düşer...netcen...:p

artık siyaset yok...yasak...sıkıysa bir ateşli vatandaş siyasi coşku versin...yani demekki artık seve seve uslu durcak...:pya sev ya terket demicek yani...:queen:

bıyıklı hoş geldin kendini özlettin doğrusu, gerçi sen beni belki hatırlamassın, çünkü bende eskiden üyeydim, sonra atıldım, sonra maksimumhiz ı aldım, neyse adımı falan da değiştirmiştim, belki de hatırlarsın, her neyse konuyu dağıtmayalım, hoş geldin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ulan kampana kafa mod almış geri...sana artık başka bişey düşer...netcen...:p

artık siyaset yok...yasak...sıkıysa bir ateşli vatandaş siyasi coşku versin...yani demekki artık seve seve uslu durcak...:pya sev ya terket demicek yani...:queen:

Kim hangi mod o?..... Yanlışmı okuyom yoksam.....:silent::silent::silent:
:queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben ne yazıyom sen ne anlıyon...... Tam bir ......sın ha....:pr:

Esprininde içine ettin len.....:pr:

peki bunada peki . Yönetim umarım aldıgı bu önemli kararın bilincindedir. Bukadar hata yapan birini tekrar foruma almak "evet ben bu insanın iyi niyetli olduguna eminim" demek ve ilerde bıyıklı arkadaşımız yine eski tutumunu sergilerse bu bıyıklı'nın oldugu kadar yönetiminde hatasını gösterir. Bence büyük sorumluluk. Umarım arkadaşımız yönetimin onun için nasıl ağır bir yükün altına girdiginin farkındadır ve bundan sonra ona göre davranır

Arkadaşım forumda kalıcı olman dilegiyle.... :rendeer:

bi daha yapmıcak abisi...son şans bu...:queen:

kampana kafa kanka çakamadım pardon...:salut:

mete_han

metahan yapmayacak degil yapmamalı

yönetimde okadar adam resmen bıyıklı arkadaşımıza kefil oldu gibi birşey, çoğu bıyıklının iyi niyetinden emin.

Böylesine iyiniyeti umarım oda iyi yönde kullanır:rendeer:

Abi hoşgelmişsin yine, işlerini düzene koyduysan görüşelim üç vakte :rendeer:

mete_han

metahan yapmayacak degil yapmamalı

yönetimde okadar adam resmen bıyıklı arkadaşımıza kefil oldu gibi birşey, çoğu bıyıklının iyi niyetinden emin.

aslında klavye başında sallamak kolay...yaz gitsin Ayvalıktan...:pama İstanbula geldi artık ve yalnız...napsın...iki kelam etsek kötümü...bence geziye falanda katılır...yani o asi kişi artık olmaz...zaten yüzyüze o antipatiyi kimse yapamaz...herşey klavye başında...:cat:

Seni tekrar burada görmek çok güzel abicim. :rendeer:

Geri dönmenin sebebi malum site değildir inşallah. ::utangac:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
bbaday, alp_tunay, mete_han

şeytan diyo fürek'e kitle ama kitlemicem gene tutmam lazım kendimi

fürek nereye kadar zenci keko..bak piliniz bitti...:bounce:yaza yaza sizde sıkıldınız...

isimler bir arada hoşuma getti...:cat: gönüller too...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bende tutuyom kendimi..... Kit yapacağın zaman haber ver....:cat::cat:

aslında klavye başında sallamak kolay...yaz gitsin Ayvalıktan...:pama İstanbula geldi artık ve yalnız...napsın...iki kelam etsek kötümü...bence geziye falanda katılır...yani o asi kişi artık olmaz...zaten yüzyüze o antipatiyi kimse yapamaz...herşey klavye başında...:cat:

valla metehan açık konuşmak gerekirse bıyıklı konusunda pusuya yatmış bir avcı gibiyim olduya birgün yine eskisi gibi yazmaya başladı inan onu modlardan önce ben farkedecegim ve üyeliginin süresiz iptalini talep eden üye ben olacagım. tabi bunlar bir varsayım olmazda , hani olursa diye söyledim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla metehan açık konuşmak gerekirse bıyıklı konusunda pusuya yatmış bir avcı gibiyim olduya birgün yine eskisi gibi yazmaya başladı inan onu modlardan önce ben farkedecegim ve üyeliginin süresiz iptalini talep eden üye ben olacagım. tabi bunlar bir varsayım olmazda , hani olursa diye söyledim...

Bende garip karşıladım affedilmesini....Ama bu kadar katı değilim....

Fürek te atılmıştı bir zamanlar....Onu da ben takip edeyim bari...:p:p

Bende tutuyom kendimi..... Kit yapacağın zaman haber ver....:cat::cat:

tamam aynı anda başlarız dumur olur bakımsız panda

Fürek te atılmıştı bir zamanlar....Onu da ben takip edeyim bari...:p:p

Bak bu olayı sevdim bende takip edeceğim ama hemen ispiyonla nasılsa çok açık veriyo bu yönetim ya sıkılacak onu atacak yada bizim ispiyondan sıkılacak bizi atacak yaşasın ispiyonnn:queen:

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  "Hoşgeldin"leri dediğimize göre, herkes iyi-kötü fikirlerini söylediğine göre, BIYIKLI her hoşgeldin diyecek olana önceden teşekkür ettiğine göre, bunca geyik de döndüğüne göre, başlığın kilit zamanı gelmiş demektir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar