Ya "yazmayacağım yazmayacağım" dedim ama çileden çıkıyorum

. Sen R6 veya R-5 mi alacaksın? Daha Nouvayla yolda düzgün gidemiyorsun 80 km. süratle giderken elin ayağın titriyor, sonra geçmiş "Er-5 alacağım" diyorsun. Kızım ilk önce altındaki Nouvanın taksitlerini öde sonra geç Er-5 al. Burada millete sallıyorsunda insan biraz "beni tanıyanlar var bu sitede, acaba ne gibi bir tepki alırım" gibisinden düşünür ya! Sen demiyormuydun 2 hafta öncesine kadar "babam altımdaki motoru aldı, zor geri aldım motoru" diyen. Sonra yine demedin mi "ya fuarda Cbr125R gördüm babam kızdı "ne biçim motor bu böyle çok süratli gider" diye" diyen sen değilmiydin. Hem "pazar ilk vitesli motor denememi yapıcam" yazmışsın, sen daha önce Ybr sürdüm ilk motorumdu dememişmiydin. Ateşin Viragoyuda kullanmadın mı? Bırak şimdi bu masallarıda hem kendin hayellere kapılıp sonradan üzülme, hemde milleti kandırma çabalarından vazgeç, işin sonunda rezil olmakta var. Motorunu al gel "ben Er-5 i" veya "R6 mı aldım" diye topic aç bizde kazasız belasız kullanmanı dileyelim. Rezil değil vezir olursun o zaman. Daha söylenecek çok şey varda geriside bende kalsın ...