Tekrar aranıza geliyorum arkadaşlar dayanamadım..

Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce ybr 125 ile kaza yapıp aranızdan ayrılmıştım. Bu virüs gene yendi beni aranıza dönüyorum.En yakın zamanda bir gtr250 alıyorum. Emin olun sizlerle olmak bana mutluluk veriyor..

hoş geldin abicim resmini hatırlıyorum ama tanışmadık senle...''tutku yaratır'''

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım,
aramıza tecrübe sahibi olmuş, daha tedbirli ve dikkatli bir sürücü olarak döneceğinden şüphem yok:cat:

Kazasız belasız sürüşlerin olacak işallah:rendeer:

abi adın ilhanmı bi asker arkadaşıma acayip benziyonnnn hoşgeldinn bu arada

hoşgeldin abi evet kötü bir şekilde ayrılmışsın ama yeniden burda olman önemli
kazasız belasız sürüşler dilerim inşallah en kısa zamanda motosikletine kavuşursun

hoşgeldin sefalar getirdin,umarım geçirdiğin üzücü kaza ve elde ettiğin büyük tecrübelerle bilinçli bir motosiklet sürücüsü olacak ve gençlere de örnek olacaksın...........

Çok sağolun arkadaşlar burada unutulmadığımı görmek bana haz verdi cidden.Askerim ama istersen tenısabiliriz:) bu arada bi hyo gt250r bakınırsanz benm icin sevinirm.Bende arastırıorm suan.Ben koydum kafama aldım sayıyorum zaten.

evet hatırladım seni.. olur böyle kazalar öenmli olan cana gelmesin.. tekrardan hoş geldin aramıza.. inşallah kazısız belasız devam edersin..

Çok sağolun arkadaşlar burada unutulmadığımı görmek bana haz verdi cidden.Askerim ama istersen tenısabiliriz:) bu arada bi hyo gt250r bakınırsanz benm icin sevinirm.Bende arastırıorm suan.Ben koydum kafama aldım sayıyorum zaten.

Sen ybryi bırak bi de sana gt bakalım pehhh:)
Bu arada geçmiş olsun ya ve hoşgeldin:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar