Tekrar Agility

Super Moderator
Güle güle, iyi günlerde kullan..:rendeer:
Tanımadığın, bilmediğin, alışık olmadığın motor, aman dikkat et:p (Bu cümle olmadı sanki:))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :rendeer: kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

asm

Güle güle, iyi günlerde kullan..:rendeer:
Tanımadığın, bilmediğin, alışık olmadığın motor, aman dikkat et:p (Bu cümle olmadı sanki:))
İnşallah önceki gibi iyi günlerde kullanmak nasip olur. :)

Kendisi ile tanışıklığımız epey öncelere dayanır ya hayırlısı :cherry:

hayırlı olsun :rendeer: kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

Teşekkürler :cat:

Kazasız belasız kullanırız inşallah.

Büyük bir makina alsam belki konu açma lüzumu duymaz idim ama seviyorum yahu bu ufaklığı. :) (pahalı ve imrendirecek türden değil)

Hayırlı olsun Asım hocam. Gene vazgeçemedin şu agility den anlaşılan. Senin ilk ufaklık şimdi aşağıda gül gibi yatıyor. Kış uykusunda. Yazın beraber takılırız inş bir mani olmazsa. Yalnız yeni aldığın agilitye bu aynaları nereden aldın. Bende aynaları değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de hala küçük bir rüzgarlık bulamadım. Var mı bildiğin bir yer aynalar ve rüzgarlık için.

Bir de senin bu ufaklığın ön tekerleği orjinal mi? Resimlere bakınca daha büyü gibi duruyor yeni motorunun ön tekeri. Yoksa benim gözlerde mi bi bozukluk var :)

Son düzenleme:

asm

hayırlı olsun güle güle eskit allah nazardan ve gözden saklasın :cat:

Sağolasın. Amin
Hayırlı olsun Asım hocam. Gene vazgeçemedin şu agility den anlaşılan. Senin ilk ufaklık şimdi aşağıda gül gibi yatıyor. Kış uykusunda. Yazın beraber takılırız inş bir mani olmazsa. Yalnız yeni aldığın agilitye bu aynaları nereden aldın. Bende aynaları değiştirmeyi düşünüyorum. Bir de hala küçük bir rüzgarlık bulamadım. Var mı bildiğin bir yer aynalar ve rüzgarlık için.

Sağolasın Osman hocam.

Hesapta yokken idareten arkadaşın motoru aldık bakalım. Devir teslim yapmadık gerçi (motoru kısa süre kullanıp satma ihtimaline karşı)

Aynalar kare ama çok dandik bir ayna hocam. Nesneleri olduğundan yakın gösteriyor bu ayna.

Arkadaştan önceki sahibi ayanın tekini kırmış ve bunlarla değiştirmiş.

Motoru bir süre kullanırsam aynalarını muhakkak değiştireceğim. İdareten duruyor bunlar üstünde.

Kymco'nun hangi modeliydi bilmiyorum ama(galiba Movie 125'in aynaları) daha geniş bir ayna tipi var Kymco'da bizim motorlara uyan.

Ayna hususunda seni haberdar edeceğim hocam.

---------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar, Osman hocam benim ufaklığı sattığım arkadaştır bu arada :)

Şu ön rüzgarlık işini nasıl yapacağız? Göstergeler çok kirleniyor toz falan olayı. Aerodinamiği biraz bozmasında sakınca yok sonuçta hız yapmayacağız. Şöyle siyah parlak üçgen şeklinde küçük bişey yeter gibime geliyor. Bu arada sen ufaklıkla en son kaç yaptın ya ben bir kez önüm açık yokuş aşağı basmak zorunda kaldım 105 gördüm. Daha da zorlamadım zaten. Sen fazlasını görmüşsündür kesin.

asm

Şu ön rüzgarlık işini nasıl yapacağız? Göstergeler çok kirleniyor toz falan olayı. Aerodinamiği biraz bozmasında sakınca yok sonuçta hız yapmayacağız. Şöyle siyah parlak üçgen şeklinde küçük bişey yeter gibime geliyor. Bu arada sen ufaklıkla en son kaç yaptın ya ben bir kez önüm açık yokuş aşağı basmak zorunda kaldım 105 gördüm. Daha da zorlamadım zaten. Sen fazlasını görmüşsündür kesin.

İnişte ibrede 120'yi gördüm hocam.

Bizim ufaklık yokuş çıkarken bile rahatlıkla 100'ü görür.

Ben 85 kg olmama rağmen 100'ü görüyordu motor yokuş çıkarken :)

Rüzgarlık işine havalar düzelmeye yakın bakacağım hocam.

Kendim için ne düşünürsem seni de haberdar edeceğim inş. (kendim için düşünmesem bile :) )

Hayırlı olsun!Allah kazasız belasız binmayi nasip etsin.Darsı başımıza:)

Sağolasın kardeşim.

Daha iyileri olur inşallah.

Hayırlı olsun abi.İnşallah bir an evvel kaynaşırsınız ufaklıkla. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar