Tekrar Agility

asm

Kullandığım ufaklık Kymco Agility'yi bundan 1 ay önce satmıştım.

Tutup gene aynısını aldım :) Duyanların "ne gerek var" dediği türden bir olay.

Esasında motor işini teke indirmeyi de düşünerek(iki motorun ortası birşey alarak) motorumu satılığa çıkardım.

Satılığa çıkardıktan sonra 1-2 hafta ilanda bekleyen motora buradan bir arkadaş talip oldu ve satışı gerçekleştirdik.

Aldığım motorda ,motor kullanmaya heveslenen bir arkadaşa yaz aylarında aldığımız bir motor.

Ailevi sebeplerden ötürü motordan soğudu kendisi. Esasında motorculuğu kaldıramadı ; Kaskı,eldiveni,montu,pantolonu,soğuğu,yağmuru, çamuru vs.

"Sen alır mısın motoru" dedi kendisi. Ben almasamda motoru satacaktı fakat benim aldığım rakam ile başka birisine satacağı rakam farklı olacaktı.

Bende aldım motoru :)

300 km'de aldığımız 2006 model motorun rodajını ben tamamlamıştım zaten.. 300 km'de yağ değişimi yapıldığı için motor yattığında bir sıkıntı oluşmamış.(şimdi 1400 küsür km'de)

Kime niyet kime kısmet derler ya. Arkadaşıma diye aldığım motorun yeni sahibiyim.

Allah izin verirse buna da bir süre binmeyi düşünüyorum.

Motor önceki sahibinde 1 yıl yatmış,bizim arkadaş aldığında da 2 ay yatırdı.

Motorun rodajını yaparken benim motorla aynı konuma gelmişti. (yokuş aşağı 125 km/s gibi bir rakam görmüştük)

Ben motoru arkadaşa verdikten sonra motorun yatması iyi gelmedi. Ya bujiden ,ya da karbüratörden(tıkanıklık) olmalı ki bu motor benim önceki ufaklıktan geride bir performans sergiliyor şimdi. Birşeylere el atmak lazım ama bu havalarda suya sabuna dokunmaya üşendiğim için idare edeceğiz.

GT250R'ı satsam gene gider aynısından almazdım muhtemelen(ki ona ettiğim emeğe bir daha katlananam) ama Agility'yi tekrar alırken pek tereddüt etmedim.

İkinci elde tutulacak bir motor olacağına inanıyorum.

Pratik kullanım,ucuz yedek parça,sınıfının üstünde performans,arızasız bir motor vs. . Daha ne olsun? :)

Adetten ,birkaç foto ekleyeyim ;

12au7.jpg

13pg0.jpg

95551412fb0.jpg

11rn8.jpg

Adımı,soyadımı ve rakamları itibariyle bir numarayı simgeleyen plakam(AT) gitti ama olsun. :)

su arka camurlugu haric bende cok begeniyorum agility i ..
iyi de gidiyo:)

hayirli olsun demeyi unutmusm ya..
hayirli olsun:)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Asım.
Bu motorda iyi su taşınırmış yalnız hee:mrgreen:
Şakamı anlayan anlamıştır.Güle güle binerek eskit:cat:
Ben de güzel,temiz uygun fiyatlı bir dylan bulursam alacağım bakalım.Bunların yeri cidden bambaşka:cat:

Hayırlı olsun arkadaşım..Agility'ler gerçekten çok güzel duruyor göz alıyor..:)

Hayırlı olsun kazasız belasız =)

sen simdi yarın bugun bi hyo daha alırsam şaşmam :p

asm

su arka camurlugu haric bende cok begeniyorum agility i ..
iyi de gidiyo:)

hayirli olsun demeyi unutmusm ya..
hayirli olsun:)

Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun Asım.
Bu motorda iyi su taşınırmış yalnız hee:mrgreen:
Şakamı anlayan anlamıştır.Güle güle binerek eskit:cat:
Ben de güzel,temiz uygun fiyatlı bir dylan bulursam alacağım bakalım.Bunların yeri cidden bambaşka:cat:

Sağol Mehmet hocam.

Su da taşınır,ev de taşınır :cherry:

Su taşımışlığım var ama o da piknikte :p

abi senin şimdi iki tane var ha ne güzel :) isim de koy onlara ya da var mı :)

Fotolara bakıpta bir yanlışlık olmasın.

Agility'im şu an tek. :)

Motor olarak 2 motor var gerçi. (keşke ikisinin ortası birşey olsa; galiba bunun adı enduro)

Agility'ye "Atom Karınca" demiştim ilk bindiğimde. :)

Hayırlı olsun arkadaşım..Agility'ler gerçekten çok güzel duruyor göz alıyor..:)

Teşekkür ederim hocam. :)

Hayırlı olsun kazasız belasız =)

sen simdi yarın bugun bi hyo daha alırsam şaşmam :p

4 silindirli Hyo olsaydı bu dediğin olabilirdi Erhan ama Hyo'yu sattıktan sonra bir daha Hyo'ya bakmam herhalde (nankör kullanıcı :))

Hayırlı olsun ; En beğendiğim Scooter benim de :)

Teşekkür ederim. :) Küçük sınıfta on numara scooter'dır Agility

ben bu resimleri daha once gördüm sanki :)

Bu fotolara Kymco'cuların Sohbet Mekanı'nda vardı evet.

Şimdi sahibi olduğum motoru arkadaşa aldığımızda benim motorla aynı karelerde yer almıştı.

Gizlimiz,saklımız,kandırmacamız yok. :)

Ahanda farklı bir fotoğraf :

13190655ub0.jpg

kardes sana solmıstım hayırlı olsun dıye ama bı de burdan soleyım...:p...
bugun gordum senı okula geldın yıne motorla dedımkı vay anasını halamı bınıor...allah kaza bela vermesın...

asm

kardes sana solmıstım hayırlı olsun dıye ama bı de burdan soleyım...:p...
bugun gordum senı okula geldın yıne motorla dedımkı vay anasını halamı bınıor...allah kaza bela vermesın...

Senle görüşüyoruz zaten Faik'cim. Sağolasın.

Bugün de bindim motora ama sisli havanın çökmesi ile asfalt tehlikeli bir hal almıştı bazı yerlerde. O nedenle biraz tedirgin oldum motor üstünde.

Motor işine bir süre ara vereceğim galiba.

Okulun bitmesine Allah'tan 1 aydan az bir süre var :)

Televizyonda Ankara'dan bazı kareler gösteriyorlar her taraf buz bırak araçları yayalardan bile düşen düşene aman dikkatli ol gerekirse motor zevkine ara ver..Selamlar

valla asım bende usumuorum ama asfalt o kadar sogukkı lastıklerde ısınmıo vede kalıtesız bılıosun o yuzden devamlı dıken ustunde gıtmek benı yoruo ne frene basabılıorum ıstedıgım gıbı nede vıraj alabılıorum elımı gazdan cektıgım an bıle arka teker kayıyo...o yuzden bana kıs gelmesede motorum ıcın kıs gelmıs bulunmakta bende daha fazla zorlamamaya karar verdım...

asm

Televizyonda Ankara'dan bazı kareler gösteriyorlar her taraf buz bırak araçları yayalardan bile düşen düşene aman dikkatli ol gerekirse motor zevkine ara ver..Selamlar

valla asım bende usumuorum ama asfalt o kadar sogukkı lastıklerde ısınmıo vede kalıtesız bılıosun o yuzden devamlı dıken ustunde gıtmek benı yoruo ne frene basabılıorum ıstedıgım gıbı nede vıraj alabılıorum elımı gazdan cektıgım an bıle arka teker kayıyo...o yuzden bana kıs gelmesede motorum ıcın kıs gelmıs bulunmakta bende daha fazla zorlamamaya karar verdım...

Ankara'da kışın motor kullanmak zor zanaat hakkaten.

Ağustos'ta bile sabahları üşüdüğüm oluyor motorla giderken.

Hayırlı,uğurlu olsun. Bunuda önceki kadar sevebilirsin umarım. Sorununun en kısa sürede çözülmesi dileğimle...

asm

Hayırlı,uğurlu olsun. Bunuda önceki kadar sevebilirsin umarım. Sorununun en kısa sürede çözülmesi dileğimle...

Teşekkür ederim.

Sıfır alınan motorun duygusal açıdan yeri başka.

Şimdiki ufaklık ile biraz yabancı gibiyiz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar