ya jammerla sinyali kestiği an telefonuna zaten mesaj gelir eğer yakındaysan diirek koş
Bu sinotrack'e imei yüklemezse pasaporta kayıt yaptırmak gerekecek sanırım. Pilli olan modeli motor çalışmadığında kaç gün gidiyor acaba?SinoTrack benim kullandigim cihaz. Satici arkadasin adi JASON. Bi görüsün. Ama imei atmayabilir cihaza
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:43 ----------
Adamlar onu da düsünmüs hocam. Anti jammerli modeller de mevcut. 5 USD daha pahali sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:46 ----------
Hocam ben çin mali gpsi kullanan birisi olarak size cevap vereyim o zaman. Madem cevap istiyorsunuz.
1. Motor hareket etmedi diye 2 günde aküyü bitirmeyecek, cünkü ; cihazlarda veri gönderme araligini siz ayarliyorsunuz. Araç calismadigi zaman bana 15 dakikada, 30 dakikada veya 1 saatte 1 veri gönder diyosunuz. ( bana derken server'a tabi ki. size her yarım saatte bir bildirim veya sms atmıyor. ) Kontaga da bagladiginiz icin. Motor stop ettikten bir süre sonra direk kendini kapali moda aliyor.
2. Bütün takip cihazlarinin %90inda web arayüzü ve uygulamasi mevcut. Hem android hem ios icin. ( sadece sms ile konum almiyorsunuz yani. )
3. Harita olarak yine %90 google maps, yandex harita kullanir. Yillar once yüklenmis haritalar degil tabi ki.
4. Start stop dediginiz olay sadece 5 bacakli röleye bakar. Bazi gps modelleri uyumlu, bazilari uyumsuz. Uyumsuzlar 20 USD. Uyumlular da 25 30 USD maximum. Sadece sms ile degil. hem uygulamadan hem de web sayfasi uzerinden de durdurabiliyorsunuz.
Oldu ki hirsiz gpsin yerini biliyor. hic birsey yapmadan motosikleti hareket ettirmeden cihazin kablosunu kesti. En gec 1 dk icinde cihaz sizi ariyor zaten. Bataryalari mevcut. 2 sekilde gosterir 1. 0-100% 2. 0-5 seviye olarak. Cihaza mesaj atinca zaten size batarya seviyesini gösterir. Ben bir kac fotograf yükliyeyim size.
( Bu arada sanki teknotakip dusmani gibi gözüküyorum, ama kesinlikle alakasi yok. Keske fiyatlari makul olsa da her motosikletli alabilse. Kimine göre yuksek rakam. Hemen hemen 1 asgari ucrete esdeger)
Takip sisteminin her türlüsünü severim :mrgreen:
WEB SAYFASI
[url]https://s9.postimg.org/6hb3l49zj/image.jpg[/url]
UYGULAMA
[url]https://s9.postimg.org/t7a8e3t73/Ads_z.jpg[/url]
WEB
[url]https://s9.postimg.org/kqaq36oi7/Ads_z2.png[/url]
SMS ( BATARYA SEVİYESİ 0-5 ARALIĞI)
[url]https://s9.postimg.org/6l4x1dfgv/Screenshot_20170524-054024.png[/url]
SMS ( BATARYA SEVİYESİNİ GÖSTERMEK İÇİN EKLEDİM. BAŞKA BİR TAKİP CİHAZININ MESAJI BU DA) BAT. (0 -100 )
[url]https://s9.postimg.org/yzacl930v/Screenshot_20170524-054100.png[/url]
resim
Bende 2 haftadir kullaniyorum tekno takip. Son derece memnunum. Tavsiye ederim.
Bu gps dediginiz donanim + yazilim işi. Çine gide gele gözleri çekikleşmiş bir kardeşiniz olarak belirtmek isterim ki. Tekno takip hem donanim hem yazilim olarak üst segment. Para verirsin ama akşam rahat uyursun. Durum müsait degil ise takmamak yerine ekonomik ali express çözümleride bir çok beladan koruyacaktır.
Cihaz menşeini bilmiyorum ancak arkasındaki ana servis sağlayıcı sistem ve yazılım Rus ve bu tip ürünlerde arka plandaki sistem ve yazılım cihaz kadar önemli.
Adana'da yok muymuş Teknotakip'in yetkilendirdiği bir servis?
uzun yıllardır teknotakip kullanan biri olarak bu zamana kadar hizmetlerinden memnunum. tek şikayetçisi olduğum konu motoru kullanmadığımda aküyü yeme sorunu devamlı veri akışı olduğundan aküyü yiyor bana bir aküye mal oldu. bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım.
Doğru düzgün bir usta bulabilsem zaten hiç bir sorun yasamayacagim. Cihaz kafami yastığa rahat koymami sağlıyor fakat bu usta problemi ve bulunduğum bölgede cihazin yetkili servisinin olmaması psikolojik olarak beni çok yıprattı. Benim ustam bunu takar her seyini yapar diyen adam varsa zaten ortada bir problem kalmiyor. Ama benim gibi Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden tekno takip almak isteyen olur da bu yaziyi okur ise mutlaka ilk once ustasini ayarlasin. Usta ayarlamadan alacak olanın vay haline.Teknotakip'teki arkadaşla anlaşamıyorsalar ustalarını değiştir bence :queen:
hirsizlar burayi okumuyor mu gordugum en aptalca gorus.hirsizlar okuyor diye takmayalim mi bu sistemi.cihazin titresim sensoru var hadi onu gormediniz kontak acik alarm i var(anahtarsiz calisabilen motorlar icin cok onemli bu kismi) olaki gordunuz calistirilip hareket ettigini app den stop komutu veriyorsunuz motor ateslemeyi kesiyor.bu arada da bi zahmet motorunuzun pesinden kosun takip edin.
artik motosiklet im gozumunu onunde olmasa bile kafam rahat, alarm yoksa sikinti da yok anlamina geliyor.
bu cihazi alip 5 sene kullansaniz 900 + 4x200 den 1700/4= 425 tl yillik ucret yapiyor.motosikletin sigortasi kadar bi bedel.benim motorumda immobilizer var yani anahtarsiz calismasi mumkun degil,abus granit zincirle bagliyorum elektrik diregine,evde degilsem abus granit disk kilidini kullaniyorum.
o paraya cin mali gps alirim da powerbank baglarim da akuye baglarim diyen arkadaslar bir kac sorum var size
yapacaginiz bu sistemin start stop ozelligi olacakmi, teknotakip cihazi gibi akuden 0.08 ma akim mi cekecek yoksa motor hareket etmedi diye 2. gun akunuz mu bitecek.bu taktiginiz sistemin bir web arayuzu olacakmi hangi uydu sistemini kullanacak,play store apple store gibi yerlerde application i olacakmi heran motorunu telefondan goruntuleyebilecekmisinin?
Bu sorulara cevap istiyorum.
Motorumun calinma ihtimali 0 a yakin aldigim onlemlerle yine de taktirdim bu sistemi, neden? kafam rahat etsin diye.Bunun icinde verdigim 900 tl(5 yil kullanacagimi varsayarsam 425 tl )cok cuzi bir rakam.kasko yaptirmak tabi ki en mantiklisi ama yillik 3000 tl vermek cok mantikli gelmedi aldigim tekliflerden sonra.
Cihaz ile merak eden olursa sormaktan cekinmesin 1.5 aydir kullaniyorum.cok memnunum