Teknik Bilgi ve Fiyat

Arkadaşlar Honda Cbr 600 cc - Honda Cbr 600 cc F Bu motorlardan hangisi daha iyidir?Fiyat olarak bilgisi olanlar lütfen yorum yazsınlar.Honda cbrr ile cbrf arasında ne fark vardrı?İkinci el cbr 600 almayı düşünüyorum.Biraz çok soru oldu ama idare edin:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tamam şimdi ortalık karışır:cat:

Bu arada 3 yıldır motor kullanıyorum. 2 yıldır'da Honda titan kullanıyorumonu söyleyeyim de :) Tecrüben var mı vs. diyecektir arkadaşlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şuna inanırım (söz meclisten dışarı) eğerki yüksek cc li bir makina alıcaksan forumda bunu danışıp hangisini alsam yada hangisi iyi şu tarihte alıcam gibi konuları doğru bulmuyorum neden?!

1:çünkü: mutlaka bi patavatsız moralini bozup seninle dalga geçer tecrübeli de olsan o anki motorunla yargılanır ve ölçülürsün daha önce neye binersen bin!
alcağım satacağım takas yapacağım diye sayfalarca tartışma olur adam 1 ay sonra fazermi yoksa cbr600f mi diye 10 sayfa konu yapar ama 5 ay sonra kanuni popcorn aldım diye foto koyar yani olay alınan motorun cc si fiyatı değildir yanlış anlaşılma olmasın forumda boşuna birbirinden üstün makinaların karşılaştırılıp tartışılması "hatta çok ileri gidenler olur" ve senin tecrübe yaptığın kilometrelerin sürekli sorgulnaması ile biter..

2: haa bide madolyonun diğer tarafı var!!
gider alırsın makinanı (fazer-cbr600serisi-fz1 gibi..) gelir fotonu koyarsın motorum bu arkadaşlar dersin herkes sana sormaz daha önce tecrüben varmıydı yok efendim daha önce ne kullanıyordun hayırlı olsun der geçerler ne seni neden motorunu eleştiren olur haa gider scooter alırsın cup alırsın yine gelir fotonu koyar topic açarsın yine kimse sana neden gittin bunu aldın demez çünkü daha öncede dediğim gibi daha önce "fazer-cbr-yzf-gsxr" mı alsam diye topic açmadığın içindir:cat:

şuna inanırım (söz meclisten dışarı) eğerki yüksek cc li bir makina alıcaksan forumda bunu danışıp hangisini alsam yada hangisi iyi şu tarihte alıcam gibi konuları doğru bulmuyorum neden?!

1:çünkü: mutlaka bi patavatsız moralini bozup seninle dalga geçer tecrübeli de olsan o anki motorunla yargılanır ve ölçülürsün daha önce neye binersen bin!
alcağım satacağım takas yapacağım diye sayfalarca tartışma olur adam 1 ay sonra fazermi yoksa cbr600f mi diye 10 sayfa konu yapar ama 5 ay sonra kanuni popcorn aldım diye foto koyar yani olay alınan motorun cc si fiyatı değildir yanlış anlaşılma olmasın forumda boşuna birbirinden üstün makinaların karşılaştırılıp tartışılması "hatta çok ileri gidenler olur" ve senin tecrübe yaptığın kilometrelerin sürekli sorgulnaması ile biter..

2: haa bide madolyonun diğer tarafı var!!
gider alırsın makinanı (fazer-cbr600serisi-fz1 gibi..) gelir fotonu koyarsın motorum bu arkadaşlar dersin herkes sana sormaz daha önce tecrüben varmıydı yok efendim daha önce ne kullanıyordun hayırlı olsun der geçerler ne seni neden motorunu eleştiren olur haa gider scooter alırsın cup alırsın yine gelir fotonu koyar topic açarsın yine kimse sana neden gittin bunu aldın demez çünkü daha öncede dediğim gibi daha önce "fazer-cbr-yzf-gsxr" mı alsam diye topic açmadığın içindir:cat:

Gerçekten doğruları yazmışsınız,teşekkürler.Motor kullanmaya başladığım ilk yıl içerisinde 3-4 kaza yaptım ve geçen sürelerde kendimi geliştirdiğime,yüksek bir motor kullanabileceğime inanıyorum.Boyum 1.80 kiliom 87-88 civarı.Maddi açıdan biraz sorun olacak ama cbr için değer diyorum.Bu motorları kullanmış yada bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum;İş olsun diye sayın satoyama'nında dediği gibi moral bozmak için yazacaksanız hiç yazmayın.

satoyama arkadaşımız inanılmaz güzel özet geçmiş olacakları bravo arkadaşım gerçekden samimiyetime ve şahsi albenime güvenirsen üzerime olmadan iki satır yazıyım dostum.
600rr çok şık bir makine bir kere hele hele yeni kasalı olanları tam bir sanat eseri,fakat safkan bir race olduğu için seninde bildiğin gibi(daha önce deneyimim var demişşin sormuyorum bak :p) oturuş pozisyonu vede yakıt sarfiyatı eksi puandır.
Özellikle şehir içi dur kalklarınla yakıcağın benzin için sömürge kurmak gerektiriyor kanımca :).

Ben hayırlısıyla şubat başı gibi 2000 model bir 600f alıcam.Buldumda istediğim aracı çok şükür maddi sıkıntıları halletmeye çalışıyorum.
Daha önce büyük bi makinenin üstüne bile oturmadığımdan gözüm baya korkmuştu(yakından görmek bamaşka bir deneyim) fakat üzerine bindiğinde ayaklarınla bile sürebildiğini görüyosun ve yolun bittiğinde indiğin zaman sanki sırtında kırk deve taşımışsın gibide hissetmiyorsun. :) aerodinamiği sürüş zevki ve yakıt tüketimide çok güzel(diğer 600lüklere göre bi zıpcıkdı lütfen bisim ahmet ustanın ygbzfı-3400 ü daha az yakıyor demesin *bana göre* diyorum)
e fiyatıda makul,şeklide güzel tam benim aradığım Çocukluk aşkımmış yani :D

Önce birazda beklentilerini hangi şartlarda kullanmak istediğini 2.el piyasasını ayrıca karşı cinsin bakışlarına tahamül seviyeni,egonuda harmanla öyle seçim yap :D

Herkezin gönlüne göre olsun herşey haydi hoşçakal.
AAA dur iki link veriyim teknik özelliklerine bak burda tork,ağırlık tamam?
http://www.ikitekerim.com/showthread.php/honda-cbr-600-f-1395.html?

http://www.luleburgazforum.org/motorsiklet-modelleri/304-honda-cbr-600rr-teknik-ozellikleri.html

Bir arkadasım 2004 Model 600F aldı Fz6 sını satıp soyle yazmıstı msn e hosuma gıtmıstı :)

Honda CBR600F Super Sport ile Touring arasındakı ınce çizgi :)

Mersin İl Temsilcisi
ben de 600 f derim. artçısını da düşünmek gerek... ayrıca yakıt ve pozisyon her iki çizgiden de alıyor. tam bir melez :)

hocam bende su an 2005 model 600 f var gayet memnunum sağlamlık yakıt bol yedek parca özellikle cıkma parca fiyatları diğerlerine göre gayet ucuz 1 günde 1000 km yol yaptım tek ağrıyan yerim kuyruk sokumumdu oda motosikletten inince geciyor ve sehir içinde ben mobilet gibi kullanıom vallaha sürüşü cok basit.600 f ss moduna girebilir ama 600 rr sport tuning olamaz :)))
benim görüşüm budur 600 rr a hiç binmedim ama yakısıklı motor ha alırmısın diye sorarsan almam 1000 rr duruken hayatta 600 rr a bakmam benim için ya 600 f yada 1000 rr

Önce kullanım kriterlerini belirlemen gerekiyor bence.
600RR tam bir supersport motordur, biraz yorucu ve serttir, ama sınıfında gayet başarılıdır.
Ben 600F' in her türlü beklentini fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum.
Diğer supersport motosikletlere göre nispeten daha rahat olan gidon pozisyonu ve selesi, hata telafi eden yumuşatılmış amörtisörleriyle son derece rahat, yumuşak kullanımlı ama aynı zamanda hızlı, ayrıca sağlamlığı ve kalitesiyle efsaneleşmiş, emektar bir makinedir. Bol yedek parçasıyla, Honda'nın 18 yıldır geliştirerek ürettiği, kendini kanıtlamış, son derece kullanışlı bir motordur. Fiyat olarak da daha uygundur.
Motor gücü olarak F ile RR arasında 11 HP fark vardır. Öyle atla deve kadar performans farkı yok yani. Ben kendi motorumla (2006 CBR600F) E5'te 275 km. gördüm, belki biraz daha giderdi ama yol bitti.

600RR:
Max güç (ps @ dev/dak).........119,7 / 13.500
Max tork (Nm @ dev/dak)........66 / 11.250

600F:
Max güç (ps @ dev/dak).........109 / 12.500
Max tork (Nm @ dev/dak)........64 / 10.000

RR'ler de yedek parça durumu ve parça fiyatı nasıl f gibi mi?

valla bı8ldıgım kadarıyla 2007 den sonra rr ların yakıt tuketımınde ınanılmaz bı dusu var teknolojısını degıstırdıler sanırım...bence rr son karar

Yalnız bakıyorumda Satoyamanın uyarılarından mıdır nedir bir tane adam bile eleştri yapmamış:) Tebrikler Satoyama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar