tekleme yapıyo !!!

arkadaslar kalkıslarda motorum tekleme yapıo neden olabılır acaba

motorunun hava filtresı tıkanmıs olabılır karbüratörde pislik olabılır devrini bulana kadar tekler motor devrini bulunca düzelir arkadas buji demiş bujini söz bak bakalım alttakı tırnak çokmu acık çokmu kapalı yanı benzin,buji.hava filtresı derken bunları kastetmiş arkadas bunlara bı bak ama bnce gt bı motorcuya göster en saglıklısı .

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Debriyaja ve kayışıda bir gösden geçir derim.

tsk ederım

bugun temızlettım ılk kalkısda teklemedı ama snra yıne tekleme yaptı baskma bısey mı var acaba

arkadaslar lutfen yardım edın kafayı yıcem cok kafaya takıyorum ılk motorum ve alalı daha 1,5 ay falan oldu bole sorunla karsılastım !!!

Son düzenleme:
arkadaşım canını sıkmana gerek yok,
git servisine söyle,
sen sorununu bıldır onlar gerekenı yapacaklardır,
Sıkma Canını Her Motorda Ve Motorcuda Olabılecek Sıkıntılardır oNLar...

bn bugun gıttım sorunu soledım onlarda karburatördendir dedı temızlediler ve hala sorun devam edıyo

bn bugun gıttım sorunu soledım onlarda karburatördendir dedı temızlediler ve hala sorun devam edıyo

onların o huyuna çok ayar oluyorum zaten bundandr der olmayınca bırakırlar bı bak baska yerlerıne yap motoru adamın içini rahatlat yok dener olmayınca koyver ..

bence motorun sorunu buji kablosu. pipodan ateşlemeyi kaçırıyor. kabloyu değiştir, bujiyi de değiştir. eğer sorun çözülmezse bir tane ateşleme ünitesi alıp koyacaksın. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar