tekirdağ'dan selamlar

selam arkadaşlar bende artık aranıza katıldım tabi alırsanız:) yaşım 19 küçüklüğümden beri motorcuyum daha doğrusu olmaya çalışıyorum :) 125 lik bi çin motosikleti kullanıyorum ne yazıkki:( ama en yakın zamanda iyi bi alet almak istiyorum herkese saygılar(ayrıca müzisyenim)

selam arkadaşlar bende artık aranıza katıldım tabi alırsanız:) yaşım 19 küçüklüğümden beri motorcuyum daha doğrusu olmaya çalışıyorum :) 125 lik bi çin motosikleti kullanıyorum ne yazıkki:( ama en yakın zamanda iyi bi alet almak istiyorum herkese saygılar(ayrıca müzisyenim)

aramıza hoş geldin müzisyen ve motorcu iyi bi denklem. ne çalıyon? yada söylüyon diyeyim:)

aramıza hoş geldın motorcu oldugun ıcın arımıza alıyoruz :queen: ama yayalara yer yok :queen:
şaka yapıyorum haa bur buyuk bır aile herkese yer var bırde yaşıtlarım uye olunca sevınıyorum yaa
motorunu kötuleme herşeyın azı ıyıdır

tekarar hoş geldım

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin kardeş tekirdağ neresinden
ben okul nedeniyle 2 yıl sarayda kaldım

saolun arkadaşlar öncelikle gitar bateri bas gitar calıyorum diyerek ilk soruyu cevaplayım:) ayrıca tekirdağ merkezde yaşıyorum...

aramıza hoşgeldin arkadaşım..bende tekirdağ merkezdenım...kesin karşılaşmışızdır senınle..tekirdağ kucuk yer :)

Aramıza hoşgeldin.. KAlıcı Ve DAim Olmanı diliyorum Bende Muratlıdanım... Tekirdağdaki en MAnyak MT li Ünvanını TAşıyorum Çünkü Bendede Çİn malı bi motor var ve Her yere koşturuyorum :D Trakya MT Grubuna bekliyoruz :)

Hoşgeldin Aramıza Kalıcı olman dileğiyle Kazasız Cezasız sürüşler...

Hoş Geldin:rendeer: pazar günü t.dağ a gittik Trakya MT olarak:p

sende gelseydin keşke

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar