corci arkadaşım hoşgeldin nerdensin çorludan nerden nerelerde takılırsın ben volkan çorludan
slm arkadaşlar nabarsınız![]()
ben pek çorluda takılmam volkan anca pazarları piyasaya çıkarım sen nerelerde takılıyorsun
corci valla biz çoğunlukla makinalar şuanlık büyük olmadığı için fazla açılamıyoruz
ya bu kırmızı f600 seninmi yoksa siyah zero camlı arada görüyorum çarşıda felan
Gültekin;701937' Alıntı:Yarın (7 haziran cuma) kısmetse, 1 haftalığına Şarköye kaçıyorum.
rotam; Beylikdüzü> Silivri> Gümüşyaka> Çorlu> Tekirdağ> İnecik sapağı> Şarköy
Gümüşyada ufak bir işim var, Çorluda nostalcik bir tur, Tekirdağda cuma namazı ve köfte yutma molası, ardından yorulana kadar molasız Şarköy istikameti.
yollarda siyah KT125 görürseniz el sallayın
arıza neyim yapıp yolda kalırsam yardıma koşun ha!!!... :bounce: :queen:
1 hafta netten uzak olacağım. füreki boş bırakmayın.
beni özleyin anacım![]()
Yarın (7 haziran cuma) kısmetse, 1 haftalığına Şarköye kaçıyorum.
rotam; Beylikdüzü> Silivri> Gümüşyaka> Çorlu> Tekirdağ> İnecik sapağı> Şarköy
Gümüşyada ufak bir işim var, Çorluda nostalcik bir tur, Tekirdağda cuma namazı ve köfte yutma molası, ardından yorulana kadar molasız Şarköy istikameti.
yollarda siyah KT125 görürseniz el sallayın
arıza neyim yapıp yolda kalırsam yardıma koşun ha!!!... :bounce: :queen:
1 hafta netten uzak olacağım. füreki boş bırakmayın.
beni özleyin anacım![]()
Tekirdağlı hemşerilerim Tekirdağ-Muratlı yada Saray Muratlı yolu hakkında çok acil bilgi almam gerekiyor.Nasıldır?Mıcır mı toprakmı.Motorla gidilebilirmi sizce?Bilgisi olan ve yardımcı olan arkadaşlarıma kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.
arkadaşlar artık ağar ağar başlayalım mı gezilere kimsede tık yok yaw.
canavar_hk aldın mı motorunu hayırlısı olsun diyelim mi artık.
hopp faruk naber..abi cok az kaldı..şu geçtiğimiz gunlerde çok kazalar oldu.dedim sıra bana gelmeden su motor işini bırakayım..araba almaya karar verdim.tam araba alcaktım sonra "ulan ben napıyom"falan dedim..sınavdan sonra bi beklentim var..benım arkadasta DR 650 aldı hayati abi falan da DR aldı..bide selçuk abi kaza yaptı haberin vardır..bu arada senın motor hep baskasında geziyo yau