[Tekirdağ - MT]

deer_152 sagol kardeşim bakalım koşturuyorum inşallah allah utandırmaz ama acil motorsikletimi satmam lazım yardım ederseniz sewinirim harun abi geçmiş olsun hayırdır inşallah benim tahmin ettigim motor degildir ugrayacam yanına bu aralar tekrar geçmiş olsun arkadaşlar motorsikletim satılık aklınızda olsun son 3,500ytl

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende motor arıyorum aradımgım motor cbr 125 r ancak maddi sıkıntıdayım 2100 civarında bir para ayıra bilirim varmı satmak isteyen tekirdag merkezdeyim

mambo cevreden böle bi talep gelirse haber veririm dj haylaz sanırım bu fiyata zor

birde 10/09/2006 abant gezisine gelen mt/59 varmı

selamınaleyküm bende çerkezköyden kanuni tigrina 100 motorum war kapışmak isteyenleri beklerim arkadaşlar saygılarımla dikkatli sürün

arkadaslar radyo mt/59 cok yakında internet üzerinden yayina girecek buraya dinlemekten hoşlandığınız sarkıların listesini yaparsanız online radyomuzda daha keyifli dakikalar gecerebiliriz

ewet volkan yaptık mt üyeleri için bir iki gündür onla ugrasıyodum adresi veriorum dinleyin bakalım ama bu test yayını adres degişeecek burdan yeni adresi yazıcam simdi bu adresten dinleyinhttp://www.istanbuldagitimkurye.com/radyo.asp

ya arkadaşlar mahallede yenisi yapılmak için bir bina yıktılar grayderci amcam sagolsun bizim telefon kablolarınıda koparmış malum modem boşta kalıyor böyle durumlarda yazamadım kusura bakmayın radyo olayı cok iyi bencede süper walla hani bende eski dj im:bounce: iyi maaş werirseniz çalışırım:queen: :queen: neyse espiri bir yanada deer wqalla hastayım sana çok ugraşıyorsun :bounce: tebrıx:bounce: walla emeginize saglık allaha emanet olun :cat: NASSSİİİİİ:cat:

sakir dostum sagol bişeyler yapmaya calısıyoruz eeee eski bi dj olarak bize cakkıdı parcalar yollarsın artık söyle fıkır fıkır

katılımlarınızı bekliorum birde volkan mail adresime su sizin dükkanın bi rsmini gönderin reklam olarak yayınlayalım sitede ücretsiz olarak

oo deeer en kısa zamand a resmini çekip yoolluycam sana
bu arada dükkanın adı motostar

eywallah ama nassı yollıycaz parçaları ben sana karışık cd yapayım deer uyarmı cd yollayım

oo deeer en kısa zamand a resmini çekip yoolluycam sana
bu arada dükkanın adı motostar

Vay be Volkan helal olsun sana yarı yolda bırakmamışsın başlığı.
bende katılım olmayınca bayağıdır bakmıyordum.Neyse yeni bir motor alma çabasındayım. makinayı büyütecez yani nasipse. ondan önce hiç bir faaliyet yapamıyacağım. planlı olanlaıda iptal ettik.bir dahaki sezona artık.
gerçek motorcularla birlikte olmaktan onur duyarım.
saygılar..

arkadaslar radyomuzun linki www.blogcu.com/turkmotorcu olarak degişti
artık burdan girip dinleyebilirsiniz

volkan mail adresim var ama gene yazıyım [email protected] burdanresmi gönderirsen yayınlarım

sakir dostum isim olarak yazarsan dowland ederim sevdiklerinizi yazın
istek istediginizde zorluk cekmeyelim

eywallah deer sagolasın kardeşim ben türkçe rap dinlerin hangisi olsa uyar şu piyasada gezen şarlatanlar hariç ama (markasız rapçiler yani)ben şarloları dinlemiyorum asil olacak bana hepsi uyar ha tabi birde sen ne çalarsan ben kabulüm her tür öyle takıntılarım yoktur yane

eywallah

sakir bu gün yarın corluya gelecem
detaylı konusuruz

slm arkadaşlar nasılsınız bayadır giremiyorum işten çıktım okul telaşı falan iç giremedim kusura bakmayın bu arada şu radyo işi tebrik ederim güzel bi düşünce yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bende uğraşıyom cbr 125 alcam 5.150 istiyolar mış iyşallah olur işimde alırım dua ediyom artık

deer beklerim seni dükkana biliyosun heralde garajdan şehir içine doğru çıkarken garajdan 250 metre kadar ilerde solda zaten tabelayı görürsün koskocaman motostar yazıyo beklerim en azından bi çayımı içmeye ok bekliyom bak ha buraya gelipte uğramamak olurmu dimi ama ok

ewet gelirim dostum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar