[Tekirdağ - MT]

Neyse arkadaşlar bu konu hakkında uyarı geldi. Bu konuyu burada kapatalım. Yasakmış..

Bu arada Umarım yasak değildir ama bir müşterimin motoru çalındı. Çorlu ve civarında bilgi sahibi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Müşterimin motoru TRUVA 150T-5 MAXİSCOOTER. Bronz renkli. Çorlu da bakkal hoca civarında çalmışlar. Kilitli olmasına rağmen sürükleyerek götürmüşler. Umarım en kısa sürede bulunur..

iyşallah bulunur arkadaşım benim mahale ile bi ilgim var ama şuanda öyle bi
motor yok olsa buluruz arkadaşım da şuanda yok çeşke olsada bulsak
ama olursa SİTEYE HABER VERİRİM

volkanım geçmiş olsun benimde msn adresini çaldı adamın biri

yenei msn adresm

[email protected]

eski adresi silin ve kaale almayın çalan adan neyapacak o adresi ben bilmem.

mambo ve harun abi sizde3 kaydedin benim msn yi değişti

bu hafta napıyoruz can dostlar ses soluk yok yapalım bişeyler bak yaz bitiyor

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
volkan geçmiş olsun kardeş bu arada leonine haklı yaz bitiyor bişeyler yapmak gerek hem toplu gidersek hırsızlık olayı pek olmaz eşyaların yanında nöbetleşe dururuz

arkadaşım yerini açıkla seninle konuşcaklarım var özel olarak hemen cvp yaz

harun abi sen nerdesin senin konuşcaklarım var bana yerini söyle gelcem yanına galiba buldum motoru

Son düzenleme:
brawo burak iyi çalışıyon

burak mesajını yeni gördüm. kumyol caddesinde garajlardan yukarı çıkarken 250 m. yukarıda solda. MOTOSTAR

6527939

bu akşam kınalı dönüşü çorludan gectik oriona ugradık ama çorlulu mt lerden kimseye rastlayamadık şehirmerkezindeki yol çalışmasıda yolu berbat etrmiş

olum burak bizim dükkanı bilmiyomusun motostar he işte orası la
deeer bu arada bana bi çağrı atsaydın hemen gelirdik ya ayıp ettin yani her zaman açığız ok

pazar tail diye aramadım yoksa uğrardım kınalı dönüşü kıyıköye gittik corludan gecerken oriona takılıyonuz diye bi göz attım arkadası bugün istanbula bırakıp arka yoldan döndüm ihsaniye tarafın da bastıran bardaktan boşanırcasına yağan yağmura rağmen şimdi saraydayım iliğime kadar ıslandım

yarın çerkeze uğrıyacam sizede bi ugrarım

slm millet ne zaman giremiyom ben volkan konuştum iyşallah hal olur yine kimseye söylemeyin benim bulduğumu harun abi ayıp olmasın

dostum orası biraz boş kalmış orayada üyeyiz

hep destek tam destek

hey millet nerdesiniz ya deer_152 sana katılıyorum bende üyeyim ama çok boş kalmış site

n yapalım burak biz yazarız
liste bası olur konu

mambo motoru elden cıkara bildinmi bari??...

Son düzenleme:
arkadaşlar abiler nerdesiniz ya kimseler yok sitenin cenazesini kaldırcaz yani yakında :queen: bi arada slm verin bari de var olduğunu bilelim

ya arkadaşlar siteyi sürekli takip ediyorum fakat cok yogunum bu aralar hep çorlu dışındayım yazamıyorum koptuk walla harun abiye de ugrayamıyorum ne zamandan beri abi slmmmmmmmmm nbr:queen: :queen: deer_152 kardeşim motoru satılık ettim son fiyatta 3,600 ytl dedim soran war ama anlaşamıyoruz anlıycan millette para yok bakalım hayırlısı bende iş kurmaya çalısıyorum yoksa satmam satsamda motorsuz kalmam yine alırım birkaç ay içinde saten millet canlandırın siteyi bakalım hadi howwwwwwwwww leoline skykaptan hrnçr nerdesiniz yahuuuuuuuuu:)bounce: MAMBO:bounce: 59:bounce: )

alooooooo şakir olim biz burdayızda sen kayıplara karıştın bu ara ha hiç ugramaz oldun aaaaa ugra bi araa beklümmm bak haaa

Arkadaşlar Çorlu da HYOSUNG GT 650 R siyah motosikletim çalındı. Büyük ihtimalle Çorlu dışından bir olaya benemekle birlikte duyan bilen bilgi sahibi olanlar olursa paylaşmanızı bekliyorum.

HYOSUNG GT 650R
Siyah
34 ABG 59

sakir kardesim hayırlısı olsun allah utandırmasın ne diiim işallah iii olur yeni işin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar