[Tekirdağ - MT]

r3plikas kardeşi hoş geldin aramıza yalnız SKYKAPTAN gibibir insanı we beni üzmene üzüldüm ehliyetini en kısa zamanda al o zaman da şöyle bi mewsim operasyonu yapalım ya arkadaşlar anladım ehliyet yok uzun yol a gelmiyonuz peki siz gece demi cıkmıyonuz dısarıya aksamları bari gelinde görüşelim walla biz SKYKAPTAN la her gece hemen hemen dısardayız sizde katılın aramıza hani uzak kalmayın SKYKAPTAN walla özelime msj atmıssın okuyamadım ne yazdıgının (mambo.59):bounce:

ghostriderrrr' Alıntı:
ARKADAŞLAR NERELERDESİNİZ YAAAW YAZ GELDİ NE ZAMAN GELİYORSUNUZ ŞARKÖYE.BURAYA GELİRSENİZ MEYDANIN YANINDA MOTOLIFE BUFEDE MOTORCULARI BULABİLİRSİNİZ BEKLİYORUZ.:rendeer:
pazar akşamı ordaydık sahildeki sunshine de sahibi cokk ii bi arkadasım olur bu aralar güzel şarköy:)

herkese slm bende bende bende varım

çorludanım bende arkadaşlar

slm arkadaşlar bende çorludan burak daha 15 yaşındayım ama marifetim büyük
her gün motor tepesindeyiz inmeyi istemiyorum ama mecvur iniyom.gerçe artık gezemiyom çalışıyorum motorcuda amam olsun kendi paranla benzin koymak başka oluyo tabi...

ne zaman giriyosunuz ya iç yoksunuz piyasada

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekirdağ saray aktivitelere katılırım yol yapmak gerek

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz sitemize biz genel olarak çalıştıgımız için fazla takılamıyoruz fakat pazar günleri herhangi bir yerlerde toplan ma imkanımız oluyor yinede dedigim gibi sabit bir yerimiz yok MSN nizi bırakırsanız daha rahat tanısır we muhabbet edebiliriz we yaptıgımız ufak tefek gezilerden sizleride haberdar edebiliriz (mambo 59)

bende moto59.net'in üyesiyim.madem bu kadar motosikletci var trakyada'da neden biyerlere gezi duzenlemiyoruz..motorlar garajda dursun diye almadık.hem gezeriz hem tanısırız..bundan daha zevkli bişey olcagını sanmıyorum..dusunceme karsı cıkan arkadas varmı????:cat::wiinkk:

tarih ve yer belirleyelim

effet arkadaşlar galiba sitemiz yawaş yawaş coşmaya basladı ben hep bunun icin ugraştım biz kücük geziler düzenliyoruz zaten arada (1 günlük (pazar)günleri)fakat büyük bir sorunumuz war cogu arkadasımızın ehliyet problemi war yawas yawas o sorunları aşmaya ugraşıyoruz eminim mutlu son a ulaşacagız aramızda kactane ehliyetli arkadaş war we her pazar müsait olan bunu belirlersek cok daha iyi plan yapabiliriz belirtirseniz sewinirim (mambo.59)

ha ayrıca bende moto59.net'in üyesiyim fakat orada site tam oturmadıgı için fazla bişey yapamıyoruz

Son düzenleme:
arkadaşlar benmi de ehliyetim yok msn nem [email protected] msj larını bekliyorum arkadaşlar görüşmek üzere.

bende moto59.net üye oıldum arkadaşlar

evet arkadaşlar benimde ehliyet le sorunum var ama gelirim ben 1 milyar ceza yazıyolarmış öderim anasını sonuçta eğlenimde heryere giderim bu pazar motorla yeni çiftliğe gittim polisler iç bişey demedi kaskımı taktım devam neyse.
nerde buluşuyoz bi gezi yapalım.

slm arkadaşlar [email protected] benim msn biz deer 152 ile görüştük sizleride beklerim msn me

Son düzenleme:
arkadaslar plaka varsa kask varsa korkmaya gerek yok egerki yolda herhangi bir delilik yapmadığın sürece kolay kolay cevirme olmaz ben plakasız motorla balıkesire aydın didime gittim bir kez kuşadasında girişte cevirdiler ondada saldılar adam gibi gidince bişey olmaz

slm arkadaşlar biz skykaplan ile görüştük aslında oda benim yaptığım işi yapıyo hemde çok iyi tanıdığımmış eğer gezi yaparsak katılmak istiyorum.

eywallah kardeşler ozaman ben bir şarköy gezisi düzenleyeyim hep beraber sabah burdan saat 8.00 gibi çıkarız sat 10.00 gibi orda oluruz şarköydende saat 17.00 gibi çıkar 19.00 da burada oluruz katılmak isteyen arkadaşlar yazsınlar skykaptanda bu konudan yakından ilgilene cegine eminim tekirdagdan gelmek isteyen arkadaşlar warsa onlarıda orada bulusup alır we şarköy yoluna dewam ederiz gelmek isteyenler parmak kaldırsın(mambo.59)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ehliyetim olsaydı gelirdim:farao: yani ben parmağı indiriyorum

:cat: neden olmasın

hadi beyler noooooluyor gezi düzenleyelim gezelim falan diyen arkadaşlar nerde ewet katılımları görelim durumu degerlendirip kısa bir tanışma turu düzenliyecem bukadar az parmak kaldıran olursa keyif alamayız we ehliyeti olan kac kişi war aramızda (mambo.59)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar