Bu gün çorlu'ya geldim geri dönerken 8 10 tane racing gördüm yolda zikzak çiziyorlardı tecrübe artsın alacağım 600 rr![]()
mahir sen alma 600 lük hedefini büyütme.. bundan sonra 250 lik al 600 lük sana fazla
Bu gün çorlu'ya geldim geri dönerken 8 10 tane racing gördüm yolda zikzak çiziyorlardı tecrübe artsın alacağım 600 rr![]()
mahir sen alma 600 lük hedefini büyütme.. bundan sonra 250 lik al 600 lük sana fazla![]()
Kısmet bakalım dün mesaj attım telefonuna cevap bile yazmadın hem dahada aramam sen ararsan ayrı![]()
kanka araba kullanıyordum baktım okudum sonra cvp yazarım dedim unuttum kusra bakma
evet arkadaslar bu gun gv 'nin satısı verdik..
hayırlı olsun,scooter,commuter,cruiser her sınıfı deneyeceksin heraldedeğişiklik iyidir
yok kanka alıcaz bi 500-600 cc scooter.. nirvanaya ulasıcazmehmet bu. onu da yapar![]()
500cc aprilia atlantic var düşünürsen yolun düşerse aklında olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-takasli-atlantic-500-133651570/detay
gördüm onuda parcası düşündürdü beni. modelde 2002 sanırım
Cuma-cumartesi günü mecidiye ve erikli tarafına gelmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Denizi güzel diyorlar, ucuz olarak nerede kalınabilir?