Merhabaaaaa : ) İyi geyik yapmışsınız maşallah . Yavru diye bıraktınız ya adımı be Helal olsun sizlere !!! Permatiq59 ve Garip1701 bi tanesiniz![]()
eyw saolun tekirdağın merkezindenim yaş 24 köyde sağa sola giderim diye aldım sözde motoru çarşı içinde rahatlığının farkına varınca işler değişti hobi olarak devam edicek galiba![]()
2'ay sonra tekirdağ kapaklıya taşınıyorum taşındıkdan 1ay sonra ilk motorum yzf r125 altımda olucak ve aranıza inşallah katılıcam buluşmalarada hafta sonları gelirim hafta içi çalışıyo olucam ama hafta içi akşamlarıda olur abi![]()
Teşekkür ederim abi hoşbuldum![]()
2'ay sonra tekirdağ kapaklıya taşınıyorum taşındıkdan 1ay sonra ilk motorum yzf r125 altımda olucak ve aranıza inşallah katılıcam buluşmalarada hafta sonları gelirim hafta içi çalışıyo olucam ama hafta içi akşamlarıda olur abi![]()
ehliyetini aldınmıekipmanların tammı ? öyle abi demekle bitmiyo uslu bi kardesmisin
![]()
arkadaslar. an itibariyle gv250 'nin kaporasını aldım.. salı sabahı satışını vericem kısmetse.. maxi arayışlarına girdik...
üstat istanbulda istemediğin kadar parca var. siz doğru kontak kuramamıssınız. kac yılında oldu bu olay ? suan piyasaya kendini kabullendirdi hyosunglar 2005ten beri trafikteler 88binde gv gördüm ben artık parca sıkıntısı yokHayırlısı olsun
İlk motorum GT250 comet' ti. Hyosung' lar güzel makineler ama yedek parça sıkıntısı var artık. Bir arkadaş GV250 motor bloğunun kapağını hiç bir yerde bulamadı. Bir ustanın aracılığıyla kaç ay sonra Kore'den getirttirdi. O kadar süre yattı motor.