[Tekirdağ - MT]

Motosikleti
SuZan
saol abi. yok farklı bir sağlık sorunumdan ameliyat oldum.[/QUOTE]

Acil şifalar.Eğer yakın zamanda toplantınız v.b varsa gelip tanışmak isterim haber edin yeter...[/QUOTE]
Biz 3 kişi geziyoruz genelde abi. her hangi bir derneğe bağlı değiliz. kafamıza yatan etkinliklere katılıyoruz o kadar. yakın zamanda Kırklareli şenliklerinde motodraglar var ama dikişlerim sebebi ile katılamıycam. bi iyileşelimde hayırlısıyla..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam veren herkese selam.Devamlı takipteyim...(Mehmet çabuk iyileşte gezelim:))

Motosikleti
SuZan
Yazan tüm abilerime arkadaslarıma tekrar selamlar. Güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur insallah.

ufuk abi resim atıyorum. gece sürüşü. uzun yol. ve virajlı yollarda cok etkisi olacak..
COBRA_MT_850_en_ucuz____cobra_mt_850__178.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

Selam veren herkese selam.Devamlı takipteyim...(Mehmet çabuk iyileşte gezelim:))

abi sözüm olsun ilk rota şarköyde bi çayını içmek olsun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazan tüm abilerime arkadaslarıma tekrar selamlar. Güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur insallah.

ufuk abi resim atıyorum. gece sürüşü. uzun yol. ve virajlı yollarda cok etkisi olacak..
http://www.akillifiyat.com/productimage/COBRA_MT_850_en_ucuz____cobra_mt_850__178.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

abi sözüm olsun ilk rota şarköyde bi çayını içmek olsun :)

Ben Müreftedeyim ama farketmez Şarköyde ısmarlarım çayları hatta demliği :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Çok ucuzmuş ama bitmiş.79tl
http://www.teknosa.com/urunler/145040042/aselsan-cobra-mt-850-2-pmr-telsiz#f

Motosikleti
SuZan
bence yarıycak ramço.. sen bizle gece sürmedin hiç.. hemde cok yarıycak bence..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

tuşa basmadan. sesini algılayınca kendi otomatik gönderme yapıyor. olması gereken en önemli özelliği bu ramço. bakalım yolda ne kadar stabil calısacak

bence yarıycak ramço.. sen bizle gece sürmedin hiç.. hemde cok yarıycak bence..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

tuşa basmadan. sesini algılayınca kendi otomatik gönderme yapıyor. olması gereken en önemli özelliği bu ramço. bakalım yolda ne kadar stabil calısacak

Olay süper. Umarım verimli çalışır. Takipteyim :)

Motosikleti
SuZan
Olay süper. Umarım verimli çalışır. Takipteyim :)
Evde denedim.. Gayet iyi çalısıyor. söyle bi olay var. Tuşa basmadan sesi algılayınca gönderme yapıyor dedim ya. rüzgar sesine karşılık onunda seviyesi var. seviyeyi kendiniz ayarlıyorsunuz hangi şiddette ses geldiğinde gönderme yapsın diye. Ayrıca 3 saat şarj ile 12 saat görüşme sağlıyor. 5km mesafe olanağı var. Markasının Aselsan olması kaliteyi zaten yaşatıcaktır bize yolda. ama yinede kaskın içinde kulaklığı ile denemeden kesin alın demiyorum. %85-90 sorunsuz calısıcak. Pazartesi kulaklıkları da aldımmı tamamdır.

Motosikleti
SuZan
Mehmet harbi olay süper olacak yahu
evet ramco. gecen aksam erikli yolunda aramıza bi kamyonet girdi 3-4 dakika sonra aynada ufuk abiyi göremeyince hemen sağda durdum. kamyonetin arkasındaymıs yol vırajlı dıye cıkamamıs. kıyı köy yollarında virajlarda da aynadan takip zor oluyo. gece sürüsünde bam baska kolaylık olcak sadece yola odaklanıcaz. bir cok konuda kolaylık gelicek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar