Rasim abi. Çok güzel bi insansın. bundan en ufak bi süphemiz yok Bea.. Allah gönlüne göre versin. kimsenin sana yada birlikte sürdüğün adamlara hiçbirsey dediği yok. Tekeriniz düz bassın. Allah yolunuzu acık etsin. Biz sadece düşük cc yüksek cc ayrımcılığına sıcak bakmıyoruz anlatmak istediğimiz oydu. yoksa kimsenin sana yada size bişey dediği yok abi. Yeri geldimi bizde grupla sürmeyi biliyoruz. Ama adı üstünde grupla sürmek. siz gidin biz arkanızdan gelicez durumu. kırıcı incitici bi durum sadece bunu söylemek istedik. İnsallah bi gün birlikte sürer. oturur bi yerlerde sohbet ederiz. o zaman hiç bir art niyetimiz olmadığını anlıycaksın. Hadi hafta sonu buluştuk diyelim. ne yani. siz gidin gencler bende cbf600 var. ben sizi yakalarım mı diyceksin bize ?
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun süredir tekirdağ grubunu takip ediyorum. Tekirdağ motosiklet derneği yönetimindeyim. Bahsedilen konularla ilgili bişeyler yazmak istiyorum.
Öncelikle temod olarak büyük cc. Küçük cc ayrımı yapmadığımızı üstüne basarak belirtmek isterim. Bunca yıldır Tekirdağ'da 500 cc altı motorları kimse topluluk içine bile almazken biz bunu yıkmayı amaçlıyoruz. Felsefemiz her küçük cc sahibinin ileride büyük cc motor sahibi adayı olduğuna inanıyoruz. Tahminimde siz de dahil olmak üzere pek çok arkadaşın hayalini en az 600 cc bir motor süslüyordur.
Bilgi paylaşımının yapıldığı, tecrübelerin anlatıldığı ve güzel dostlukların kurulduğu öznesi motosiklet olan çok güzel bir cafe kurduk. Temod cafe... Tekirdağdaki motorculuğun sadece geziden ve gezi düzenlemekten ibaret olmadığını vurgulamaya çalışıyoruz.
Eğitimler düzenliyoruz. Güvenli sürüş eğitimleri. Motosiklet kültürünü tekirdağda da şekillendirme amacındayız.
Geziler bu kültürün en zevkli kısımlarının. Farklı büyük cclerde çok sayıda üyemiz var. Ben de dahil olmak üzere yönetimdeki arkadaşlar bunun farkında ve gezi çıkışları ve dönüşleri de dahil olmak üzere birlikte olmaya çok gayret ediyoruz. Bu nedenle rotalarımızda çok fazla durak yeri var. Merak edenler şarköy Edirne ve kaynarca gezilerinin rotalarına bakabilirler.
Lütfen temod'u sadece gezi olarak yargılamayın. Buyurun gelin sizi temod Kafe'de misafir edelim. Sorularınızı sorun cevap verelim.
Biraz uzun yazı oldu kusura bakmayın.
İyi akşamlar arkadaşlar. Uzun süredir tekirdağ grubunu takip ediyorum. Tekirdağ motosiklet derneği yönetimindeyim. Bahsedilen konularla ilgili bişeyler yazmak istiyorum.
Öncelikle temod olarak büyük cc. Küçük cc ayrımı yapmadığımızı üstüne basarak belirtmek isterim. Bunca yıldır Tekirdağ'da 500 cc altı motorları kimse topluluk içine bile almazken biz bunu yıkmayı amaçlıyoruz. Felsefemiz her küçük cc sahibinin ileride büyük cc motor sahibi adayı olduğuna inanıyoruz. Tahminimde siz de dahil olmak üzere pek çok arkadaşın hayalini en az 600 cc bir motor süslüyordur.
Bilgi paylaşımının yapıldığı, tecrübelerin anlatıldığı ve güzel dostlukların kurulduğu öznesi motosiklet olan çok güzel bir cafe kurduk. Temod cafe... Tekirdağdaki motorculuğun sadece geziden ve gezi düzenlemekten ibaret olmadığını vurgulamaya çalışıyoruz.
Eğitimler düzenliyoruz. Güvenli sürüş eğitimleri. Motosiklet kültürünü tekirdağda da şekillendirme amacındayız.
Geziler bu kültürün en zevkli kısımlarının. Farklı büyük cclerde çok sayıda üyemiz var. Ben de dahil olmak üzere yönetimdeki arkadaşlar bunun farkında ve gezi çıkışları ve dönüşleri de dahil olmak üzere birlikte olmaya çok gayret ediyoruz. Bu nedenle rotalarımızda çok fazla durak yeri var. Merak edenler şarköy Edirne ve kaynarca gezilerinin rotalarına bakabilirler.
Lütfen temod'u sadece gezi olarak yargılamayın. Buyurun gelin sizi temod Kafe'de misafir edelim. Sorularınızı sorun cevap verelim.
Biraz uzun yazı oldu kusura bakmayın.
Eleştiri ve görüşleriniz için teşekkürler.
Öncelikle 150 TL gezi ücreti değil Tekirdağ Motosiklet Derneği giriş aidatıdır. Derneğe üye olmak isteyen herkes bu aidatı vermek zorundadır. Her üyenin yıllık aidatı da bulunmaktadır. 1 gezi 3 tane de çarşamba toplantısına üye olmadan da katılabilirsiniz. Bu gezi ve toplantılarda derneğimiz ve üyelerimiz hakkında fikir sahibi olur, beğenirseniz üye olursunuz.
Temod cafe perşembe günleri tamamen kapalıdır. Diğer günler ise saat 9.00'da açılmaktadır. Ancak bazı günler kafeyi açan Aylin Hanımın işi olabildiğinden dolayı aksaklık olmuş olabilir.
"giderken de birkaç tamirci gördüm, lafa ilk sizin dükkanın kapalı olduğunu söyledim..bana dediği şu açık olsa ne ki seni başından atarlar yüzüne bakan olmaz dedi.şaşırdım..neyse tarif edilen motorcuya gittm.. o da aynısını dedi..bakmazlar senin motora dedi. şaşırdım"
Bu sözünüze ben de çok şaşırdım. Başkalarının sözüyle derneğimiz hakkında kötü fikirleriniz oluşmuş. Yolunuz düştüğünde özellikle çarşamba geceleri dernek kafemize uğrarsanız bu konuda uzun uzun konuşabiliriz. Her yerde olduğu gibi Temod'un da dostu var düşmanı var..
"hocam o yüzden mi küçük cc leri önden gönderiyorsunuz anlamış değilim..ayrımın daniskası budur bence..ayrım yapmıyoruz demişsiniz." Tekrar söylüyorum, inanmamakta serbestsiniz. cc Ayrımı kesinlikle yoktur. Gezi planlaması vardır. 2013 yılında gerçekleştirdiğimiz 3 gezinin de rotalarını inceleyin. Gruplar birbirinden kopmasın diye bol duraklamalı rota içermektedirler. Sizin yavaş gitme talebiniz olduğu gibi, büyük cc'li motorların da hızlı gitme talepleri bulunmaktadır. Bu nedenle sık sık durma ve konaklama ayarlıyoruz (Hızlı gitmek isteyenler de bu heveslerini gidersinler).
Yine de eleştirileriniz bizim için önemlidir. Bu konuların hassas olduğunu bildiğim için bizzat üzerinde duruyorum.
"birşey daha, sizin selam vermek için min. cc niz kaç ? merak ettim" Bu sorunuzu tam anlamadım. Dernek olarak olarak mı yoksa kişi olarak mı bahsediyorsunuz? Dernek üyelerinin bireysel olarak selam verip vermemesi derneği bağlamaz. Ancak yaptığımız toplu gezilerde buna olabildiğince dikkat ediyoruz.
İyi akşamlar..
mehmet işte misin ? kardeş bana kullanılmayan bir kask lazım yaa nasıl yapsak ki. dandik de olsa olur..bi abimizle istanbula gidecez. gelir misin cumartesi ? müsait misin?
hem iyi bir motor bayisinde bakım yaptıracağım..12.000 bakımı.. hemde tekleme sorununu tekrar gösterecem..hemde gezmiş oluruz
mehmet işte misin ? kardeş bana kullanılmayan bir kask lazım yaa nasıl yapsak ki. dandik de olsa olur..bi abimizle istanbula gidecez. gelir misin cumartesi ? müsait misin?
hem iyi bir motor bayisinde bakım yaptıracağım..12.000 bakımı.. hemde tekleme sorununu tekrar gösterecem..hemde gezmiş oluruz
Dostum şimdi kalktım valla bu gece ise motorla gidicem sabah cıkınca doğru burgaza hastaneye. Ufuk abi cumartesi su koy verdi yarın aksam kısa koşu bişeyler yapma ihtimali yaratalım diyoruz ne dersin ?