- Motosikleti
- SuZan
Ve aleyküm selam izzet hoş geldin 
belli ki öyle. yoksa selam bile vermiyorlar![]()
saol abi tesekkur ederiz. genelde sizin turlar üyelere özel oluyor malum. yarın ramazan calısıcak benimde edirne seferim var. baska zamana insallah. gecen gece aradık ama uzaktaydın. gelemedin. bi gün karşılasmak üzre diyorum.Uyelere ne demek ya size uyarsa diye haber vereyim dedim
iş yerimdeyim msn acılmıyo kardesım mailden bakıyım biMsn gel o zman![]()
çay varda ramazan yarın işe gidicek sohbete bizim mekanda devam edelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:05 ----------
saol abi tesekkur ederiz. genelde sizin turlar üyelere özel oluyor malum. yarın ramazan calısıcak benimde edirne seferim var. baska
zamana insallah. gecen gece aradık ama uzaktaydın. gelemedin. bi gün karşılasmak üzre diyorum.
Biz dernek olayına karşıyız abi. Ticari amaç güden bir çatı altında özgürlük kelimesinin pek anlamı olmadığına inanıyorum. Kontağı çevirdin mi yanında da 1-2 kafa dengi sürecek adam varsa gerisi yol ve rüzgardan ibaret diye düşünüyorum. Eğer katılırsan mutlaka bir gün birlikte süreriz zaten değerlendirmeyi sen yaparsın. Motor konusuna gelince 250cc su soğutmalı makinalara yönel abi. Panoramik trakya turundan sıkıldım sürekli trakya turu trakya turu... bu ne arkadas boyle dıyorsan eğer. 250cc su sogutmalı bı makına işini görür.. neden 250 cc su soğutmalı diyorum ? aynı yolda aynı hızla gidiceğin arkadaslar 250cc ile 100 milyon yakıyorsa sen 600cc ile 150 yakıcaksınSağolasınız ya doğru çarşamba 3 kardeş toplandık ipsalaya gitttik enerjiyi toprakla atalım dedik epeydir o işi ertelemiştim denk gelmedi temod olayı biraz farklı resmi dernek olunca olabilecek risk derneği bağlıyor ama davetli olarak katılabilirsiniz beklerim misafirim olun ya sizlerle yol yapmak isterim
Bende de sıkıntı başladı motor artık kesmiyor bakalım ybr gibi atak az yakan çok kaçan bir enduro istiyorum ama .. fikirleriniz varsa çevrenizde tanıdık motor varsa haberdar edin
En kısa zaman da da denk getirelim bi yol yapalım beyaa
Yakıt konusundan yanlıs dusunuyorsunuz
Örnek vermek gerekirse geçen pazar gittiğimiz balkayalar gezisinde ybr esd ler 100 tl benzin harcarken cbr 600f lerde 100 tl benzın harcadı
İnanmayan arkadaşlar geziye katılanlara sorabilir yani ybr sahiplerine![]()
Sağolasınız ya doğru çarşamba 3 kardeş toplandık ipsalaya gitttik enerjiyi toprakla atalım dedik epeydir o işi ertelemiştim denk gelmedi temod olayı biraz farklı resmi dernek olunca olabilecek risk derneği bağlıyor ama davetli olarak katılabilirsiniz beklerim misafirim olun ya sizlerle yol yapmak isterim
Bende de sıkıntı başladı motor artık kesmiyor bakalım ybr gibi atak az yakan çok kaçan bir enduro istiyorum ama .. fikirleriniz varsa çevrenizde tanıdık motor varsa haberdar edin
En kısa zaman da da denk getirelim bi yol yapalım beyaa
abimi diyim arkadasımmı diyim. yaşını bilemedim yav. dün gecede aklıma geldi. yüz yüze oturup konusmak istiyorum seninle bunu üstat. içimde depreşen bi 4 silindir yokmu? tabiki var. ha racing değil o ayrı. ama seninle uygun bi zamanda oturup cay sohbetinde öğrenmek bilgilenmek istediğim konular var.Yakıt konusundan yanlıs dusunuyorsunuz
Örnek vermek gerekirse geçen pazar gittiğimiz balkayalar gezisinde ybr esd ler 100 tl benzin harcarken cbr 600f lerde 100 tl benzın harcadı
İnanmayan arkadaşlar geziye katılanlara sorabilir yani ybr sahiplerine![]()
Arkadaşlar motorumu değiştiriyorum. İlgilenen varsa çok temiz bir 4 silindir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-600-abs-2007-14.000-km-123737734/detay
Honda NC700x alacağım inşallah.
Belkide görmüşsünüzdür motoru çerkezde. Oradan CBF 150 si olan bir arkadaşla yol alıyoruz. Geliyorum oraya yani