ufuk abiyle ilk uzun soluklu gezimizi yaptık. 420km çorlu-tekirdağ-uçmak dere-şarköy-gelibolu-eceabat.. ve dönüş. yolda ufak bi tahlihsizlik yaşadım çinlinin gazabına ugradım ama allahtan halledebildikufuk abiye burdan da teşekkür ediyorum. mükemmel bi yol arkadası. nice gezilere insallah
(bele sıcak su torbası ilaç gibi geliyo ilaaç)
abi eczaneden temin edebilirsinMehmetcım bu gezımız senınlede cok guzeldı keyıflı ıdı .. Kazasıız belasız varmışsın sevındım ... Daha ne gezıler yapıcaz beraber inşallah. Bende teşekkür ederim ... Bu arada bu su torbası fikrı hıc fena degılmiş))
Sen ufuk abiye Trakya'da eczaneden temin mi edebilirsin mi diyorsun
Ayıp ayıp
Güzel espri
abi eczaneden temin edebilirsindolduruyorsun kaucuk torbaya kaynar suyu. bel, kasık, bacak, sırt. dolansın dursun torba. ne agrı kalıyor ne üşüme
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
olay buhttp://images.hepsiburada.net/assets/SG/300/SG_2063999.jpg
hadı cümletten hayırlı aksamlar![]()
Teşekkür ettim.Tekirdağ'ı da görmedik demeyiz artık herhalde :mrgreen: Asker ziyaretine geliyorum.. Gelmişken ne yenir ne içilir? :mrgreen:
bnede kapaklıda oturuyorum da ordan biliyorum.. cbr 125 lik bi arkadaş var sürekli görüyorum.. hatta sarı mı turuncu mu kaskı var.. o sensin sanırım
üstat cumartesı buyuk ıhtımal calısıcam. pazar günü hava iyi olursa cerkezkoy tarafına bı motora bakmaya gelebılırım. olabılır kesın olmamak sartıyla. baktık hava iyi.? dupnisa yapalım diyesim vardı aslındamehmet hafta sonu gelsene benim motoru toplayalım