[Tekirdağ - MT]

Motosikleti
SuZan
anonsları duyduk ama gec cıktıgımız ıcın ızleme fırsatımız olmadı ancak dolasıp alısverıs yapıp donebıldık. motorlamı gittin ufuk abi ?

evet ya çok kötü oldu izleyemedik ki izlemeye gitsek bile çok kalabalıktır yaa..

anonsları duyduk ama gec cıktıgımız ıcın ızleme fırsatımız olmadı ancak dolasıp alısverıs yapıp donebıldık. motorlamı gittin ufuk abi ?

Yok kardes 3 kısı gıttık arabayla ...motorla olsa sıze takılacaktım...ama gosterıyı kacırmana uzuldum ıyıydı gercekten...sen neler aldın cok kalabalıktı alısverıs zor olmustur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------

yarın hava olursa kıyıkoy falanmı yapsak nasıl olur rodaj km sıde dolar benım:)))

Motosikleti
SuZan
prohell mont aldım abi. bide boyunluk. :) bir arka sayfaya tıklarsan görürsün üstümde zaten. valla ben sınava girdim ama daha dosyayı almadım 1 haftaya alırım ehliyeti :)

Motosikleti
SuZan
yav illa bi yere gidince bişeyler yapıncamı yazıcaz. kac gundur bişey yazan yok :) abilerim , arkadaslarım , nasılsınız keyifleriniz nasıl ??

Valla haklısın koptum bende bu ara fuarda sizler nasılsınız bu gece yıne gidiyorum diye dün bugün cıktım ama tdag da stres attım biraz

tşkler mehmet kardeş sen nasılsın bakalım ? görüşemedik o günden beri :)

baa bah.. sınavdan çakmayasın :):)

Arkadaşlar, Motosikletimin parçası geldi, yapıldı, artık binebiliyorum. Şarköy'e yolu düşen arkadaşları bekliyorum...

Motosikleti
SuZan
yav sınavdanda gectım ama randevu ancak onumuzdekı hafta persembeye bos varmıs. son hafta sonu yakalanmıyım :) hafta sonu bulusma varsa seve seve artçı olurum :)

Motosikleti
SuZan
valla super olur. ayarlayın bi buluşma da bi nefes alalım ya.. koca hafta iş stresi zaten :)

Kıyıköy ..dupnisa.. Nasıl olur ..önerı yazalım ... Bır karar verırız ... Hem tanısmıs hemde gezmış oluruz...

Motosikleti
SuZan
kıyıköy kastroda her yaz kamp yaparım. ama çilingoza gitmedim hiç merak ediyorum. dupnisada olur. ben artçıyım tekerleriniz nereye dönerse varım :)

+1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar