[Tekirdağ - MT]

mart sonu gibi tüm turlara katılabılırım :) (80-90km/h gitmek kaidesiyle) :)

cok guzel olur benım zaten suratle ısım olmaz pasa pasa gezelım...hafta sonuna dogru eger planı kesınlestırırsem buradan bır haber edıcem katılan olursa hem tanısmıs oluruz hemde kurtları dokerız...kısmet tabıı...

Motosikleti
SuZan
abi benim b ehlıyet var. a2 alamadım henüz. yazılı sınava girdim 100 aldık mart 2 de dıreksıyon sınavı var. o yuzden mart sonuna dogru cıkabılırım ancak uzun yola :) ama tanısıp cay sohbeti yaparız dersen yeniciftlik ereglı falan gidebiliriz :)

Olabılır kardes gerekırse corluya gelırız ... Sen genede ehlıyetsız gezme .. Sıkıntı yaratır ...zaten ne kalmış surda almana :))

Motosikleti
SuZan
2 haftada bir kısa koşu motoru ısıtıyorum sadece :) sabrediyoruz ehliyete abi :)

Haber verirseniz bende katılmaya çalışırım bende Tekirdag da TEMOD a üye oldum arkadaşlar cc farketmiyor iki teker sevdalısı herkese açıklar sizleride bekleriz cafe si de uğraklık mola için keyifli bir yer

Haber verirseniz bende katılmaya çalışırım bende Tekirdag da TEMOD a üye oldum arkadaşlar cc farketmiyor iki teker sevdalısı herkese açıklar sizleride bekleriz cafe si de uğraklık mola için keyifli bir yer

verırız tabı kardes yeterkı hava musade etsın ..pazar gunu kapalı ama 14 derece dıyor...

Aynen 14 derece iyi valla gerci kıyafetlerim iyi kar atarken bile gezdim motora binince yeterki güneş biraz olsun kapalı hava sıkıyor

PAZAR A PLAN :)
Sabah tekirdag dan 11 gibi çıkıs çorlu çevre yolundan orion oradan vatan hastanesi karsısı venedikte sıcak mola daha sonra Lburgaz ecza deposu motorcu arkadası ziyaret hayrabolu üstünden tekirdag dönüş :)

fena degıl ancak benım daha uzun bır planım var kısmet olursa Tekırdag ,malkara ,keşan ,İbrice limanı ve dönüş tam detaylandırmadım ama hava durumuna gore hareket saatı ve plan yapıcam:))

Bugun ogleden sonra panoramık şehir turu ... Motor ısıtma... Yarın kısmetse sabahtan panoramik trakya turu :)))

Bugun ogleden sonra panoramık sehır turu artı ınecık ustu saglamtas oradan karıstıran ustu tekırdag donus gerceklestı :)) sarkoy vırajları mukemmeldı ..motorun performansına dıyecek yok... Fotograf eklemeyı bılsem o ısıde yapıcam :(( kısaca 130 km ... Yarın kısmetse saat 11 gıbı yollardayım...

arkadarşlar selam

şaban ustamızın yeni icadı tanıtılmak üzere moto cross ve off road cılar çerkezköy hallaçlı köyü bölgesinde araziye çıkıyor yarın..

buluşma yeri, şaban ustanın dükkanı sanayide..

ben yarın gidiyorum

kaçırmayın derim

Bugun ogleden sonra panoramık sehır turu artı ınecık ustu saglamtas oradan karıstıran ustu tekırdag donus gerceklestı :)) sarkoy vırajları mukemmeldı ..motorun performansına dıyecek yok... Fotograf eklemeyı bılsem o ısıde yapıcam :(( kısaca 130 km ... Yarın kısmetse saat 11 gıbı yollardayım...

Bugun toplam 340 km tekırdag sarkoy kavak gelıbolu ve aynı rota donus ... Haftaya bakalım neresı:))

Motosikleti
SuZan
cuma sınava gırecegım motorla tanısıcaz, cumartesı direksiyon sınavı. az kaldı azzzz :)

Şarköy'e gelen arkadaşlar, bir motosikletçi dostu olarak bir kahve molası verebilirsiniz, inşallah bir dahaki sefere beklerim...

Şarköy'e gelen arkadaşlar, bir motosikletçi dostu olarak bir kahve molası verebilirsiniz, inşallah bir dahaki sefere beklerim...
Tesekkurler...bunu bır davet olarak algılıyorum ve bır dahakı gezımde sarköy olursa kesınlıkle sızınle ırtıbat kurmaya calısırım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar