benimki ısınma turlarıgittim geldim abi ankara,konya,afyon,uşak,kuşadası,izmir,çanakkale raporu hazırlamaya çalışıyorum fırsat buldukça
özerin yanına da uğramıştım,sanki asker değil tatil yapıyor
adv ye turlara başlamışın yavaş yavaş hayırlısı olsun abi
Bu kez fotoğraf çekip paylaşmazsan cidden hesap soracağımmallah kısmet ederse 9 gunluk bayramda karadenız turu yapıcam toplam 4000km .
Yİne gelicem,bahanem olurabi çok teşekkür ederim ziyaretin için.. faruk senin içinde ayrıyetten tesekkür ederim kanka.. Ellerinle Çiğ köfte bilem yapmışın banaa![]()
Merhaba arkadaşlar;
Bayramdan sonra 2 3 gün motosikletlerimizle 2 arkadaş toplam 4 kişi tekirdağ da biryerlere kaçalım istiyoruz.
Kulaktan duyduğum kadarıyla denize yakın kiralık evler yada apart odalar varmış. Nereye gidelim ne yapalım tavsiyeleriniz nelerdir?
Bu arada öğrenci olduğumuz için ucuz bir tatil olsun istiyoruz![]()
Yİne gelicem,bahanem olur![]()
RAMAZAN BİTMEDEN BIR HAFTASONU IFTAR YEMEGINE GIDELIM .YER: SİLİVRİ KALE PARK KİŞİ BASI 20TL İFTAR MENUSU. EVET KATILACAKLARI GORELIM.
Ben bir iki gün içinde yurt dışına gideceğim,o yüzden bu seferlik mazur görün.sunay bende gelirim bu hafta olsun bidaha bayram geliyor marmara erğlisinde bir yerde olur fazla uzak o0lmasında herkes gelsin özer yokken bunu bari yapalım özledim hepinizi (ne dersin savaş abi?