[Tekirdağ - MT]

slm arkadaşlar nasılsınız... hafta sonu tekirdağ saray a gideceğim.... yol tarfi almam lazım.... otobandan çekezköye kadar geldim biliyorum.... yani tekirdağ sapağı sonrası gelen sapak çerkezköy sapağı... çerkezköyden çıkıp mı gitmeliyim yoksa başka yoldan mı... yanlış hatırlamıyorsam çerkezköy sapağını geçince organizeye dönmeyip direk gidince saray tabelası vardı... doğrumu hatırlıyorum...

slm arkadaşlar nasılsınız... hafta sonu tekirdağ saray a gideceğim.... yol tarfi almam lazım.... otobandan çekezköye kadar geldim biliyorum.... yani tekirdağ sapağı sonrası gelen sapak çerkezköy sapağı... çerkezköyden çıkıp mı gitmeliyim yoksa başka yoldan mı... yanlış hatırlamıyorsam çerkezköy sapağını geçince organizeye dönmeyip direk gidince saray tabelası vardı... doğrumu hatırlıyorum...

2 türlüde olur ama bence çerkezköyden hiç çıkma saray sapagı var zaten hacı.. saray sapağından çıkıp saraya ulaşabilirsin..

15-16-17 temmuz 2011 balıkesir edremit hanlar mevkiinde (kaz dağları) motorsiklet şenliği var. Duyurulur

Arkadaşlar günübirlik yada uzun km gezi organızasyonları olursa seve seve katılırım.

akşam mt tekirdağ dondurmacı semihte idi ama ben çalıştıım için yanlarına gidemedim hoşgeldiniz çorluya arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar