Çıkmaya niyetlendim ama kısmet olmadı maalesef. Ben de vosvos u yıkatıp bir güzel parlattım, gıcır gıcır oldu maviş![]()
Sanayi de birine götürdüm ama yapamadı Muhtemelen kablonun görünmeyen (döşeme içinden giden kısmında) sıyrılma oldu. Zaten herkes de ellemek istemiyor bu arabayı, korkuyor elinde kalır diye. Tekirdağ da bir usta var, zaten bir bakım lazım artık. Yaği buji gerçi bunlar kolay ben de hallederim. Esas fren merkezinin ayarlanması, direksiyondaki boşluğun alınması gibi ustalık gerektiren işler var. Cumartesi için gidebilirsem iyi olacak.
Cila işini konuşalım abi seninle...
Sen nasılsın? Keyifler nasıl?
dün 2 arkadaş sakin sakin takılıyoruz, biraz gezelim dedik oda ne gele gele varadero türkiye grubu geldi bi rahat yok arkadaş :cyclopsan
Heykelde köfteci Ali de toplananlar onlar mıydı,
Minibüsle geçerken gördüm.
Dün havayı güzel görünce benim düldülü bir güzel yıkayıp parlattım. Kız gibi oldu. İşim bittiğinde çok geç olmuştu dolaşmaya çıkamadım. Apartmanda gelen geçen bugün çıkmadınmı heryerde motorcular vardı diye bana söylendi doldu. Sanki bütün apartman anlaşmış bana anlatıyorlardı teker teker
Motorun şu bakım işinide hallettiğimizde artık bir eksigimiz kalmayacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
Bu arada bilmeyen varsa benim canavarı satma niyetindeyim.
Bu arada bilmeyen varsa benim canavarı satma niyetindeyim.
İyi de sen halen bir motor almadın sanırımBen satar satmaz almayı planlıyorum bir aksilik olmazsa eğer
![]()
Yok racing e hiç ilgim yokCruiserdan devam edeceğim kısmetse. Cruiser gibi rahatlık varmı ya başka motorda
![]()
bir kardeşte regalraptor 150lik var 750kmde siyah tarz değişeceğinde satıyor yeni almıştı düşünüyosanız görüştürürm saygılar...
250 den in 150 ye bin benim arkamdan nal toplarsın süleyman![]()
bir kardeşte regalraptor 150lik var 750kmde siyah tarz değişeceğinde satıyor yeni almıştı düşünüyosanız görüştürürm saygılar...
Sülo yaya bile seni geçer,adamın ayakkabı sponsoru Yeşil Kundura
Bu kış kaç km yaptın ?
Sis farlarını taktım motoru yıkadım canavar gibi oldu abi. Kısmetse bakım yaptırırken görürsün motoruSisler yakıştı çok.