[Tekirdağ - MT]

Çıkmaya niyetlendim ama kısmet olmadı maalesef. Ben de vosvos u yıkatıp bir güzel parlattım, gıcır gıcır oldu maviş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çıkmaya niyetlendim ama kısmet olmadı maalesef. Ben de vosvos u yıkatıp bir güzel parlattım, gıcır gıcır oldu maviş :)

Stop lambasını hallettin mi?
lazım olursa cila makinası ve cila mevcut.Haberin olsun.

Sanayi de birine götürdüm ama yapamadı Muhtemelen kablonun görünmeyen (döşeme içinden giden kısmında) sıyrılma oldu. Zaten herkes de ellemek istemiyor bu arabayı, korkuyor elinde kalır diye. Tekirdağ da bir usta var, zaten bir bakım lazım artık. Yaği buji gerçi bunlar kolay ben de hallederim. Esas fren merkezinin ayarlanması, direksiyondaki boşluğun alınması gibi ustalık gerektiren işler var. Cumartesi için gidebilirsem iyi olacak.
Cila işini konuşalım abi seninle... :):):)
Sen nasılsın? Keyifler nasıl?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sanayi de birine götürdüm ama yapamadı Muhtemelen kablonun görünmeyen (döşeme içinden giden kısmında) sıyrılma oldu. Zaten herkes de ellemek istemiyor bu arabayı, korkuyor elinde kalır diye. Tekirdağ da bir usta var, zaten bir bakım lazım artık. Yaği buji gerçi bunlar kolay ben de hallederim. Esas fren merkezinin ayarlanması, direksiyondaki boşluğun alınması gibi ustalık gerektiren işler var. Cumartesi için gidebilirsem iyi olacak.
Cila işini konuşalım abi seninle... :):):)
Sen nasılsın? Keyifler nasıl?

bu gibi şeyleri kendin yapabilirsin ,çok zor değil.
Zaten eski araçlardan ustalar korkar;
araç eski olunca tamiri bitmez,eline yapışır diye korkuyorlar.
Bu yüzden Amerikan otolarıyla uğraşmayı bıraktım.
Cila işi kolay 2 saatte biter.

dün 2 arkadaş sakin sakin takılıyoruz, biraz gezelim dedik oda ne gele gele varadero türkiye grubu geldi bi rahat yok arkadaş :cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
dün 2 arkadaş sakin sakin takılıyoruz, biraz gezelim dedik oda ne gele gele varadero türkiye grubu geldi bi rahat yok arkadaş :cyclopsan

Heykelde köfteci Ali de toplananlar onlar mıydı,
Minibüsle geçerken gördüm.

Dün havayı güzel görünce benim düldülü bir güzel yıkayıp parlattım. Kız gibi oldu. İşim bittiğinde çok geç olmuştu dolaşmaya çıkamadım. Apartmanda gelen geçen bugün çıkmadınmı heryerde motorcular vardı diye bana söylendi doldu. Sanki bütün apartman anlaşmış bana anlatıyorlardı teker teker :)

Motorun şu bakım işinide hallettiğimizde artık bir eksigimiz kalmayacak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Bu arada bilmeyen varsa benim canavarı satma niyetindeyim.

Dün havayı güzel görünce benim düldülü bir güzel yıkayıp parlattım. Kız gibi oldu. İşim bittiğinde çok geç olmuştu dolaşmaya çıkamadım. Apartmanda gelen geçen bugün çıkmadınmı heryerde motorcular vardı diye bana söylendi doldu. Sanki bütün apartman anlaşmış bana anlatıyorlardı teker teker :)

Motorun şu bakım işinide hallettiğimizde artık bir eksigimiz kalmayacak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Bu arada bilmeyen varsa benim canavarı satma niyetindeyim.

SAtıp Ne yapmayı düşünüyorsun peki ?

Bir ÇAyır Çimen Buluşması Düzenleyelim yav..

İyi de sen halen bir motor almadın sanırım :) Ben satar satmaz almayı planlıyorum bir aksilik olmazsa eğer :)

Yok racing e hiç ilgim yok :) Cruiserdan devam edeceğim kısmetse. Cruiser gibi rahatlık varmı ya başka motorda :)

bir kardeşte regalraptor 150lik var 750kmde siyah tarz değişeceğinde satıyor yeni almıştı düşünüyosanız görüştürürm saygılar...

Teşekkürler Burak ama regal a binmek benim için attan inip eşşeğe binmekle eşdeğer. Hernekadar kaliteli bir mal gibi dursada motor olarak bence para etmez. Herşeyden önemlisi yedek parça sıkıntısı büyük regallerde. Üstelik 250 cc den 150 cc ye düşmeyi düşünmüyorum.

Henüz motorumu satmış değilim ama sattığım zaman alacağım motor hakkında kararım kesin. Sevdiğim bir abim olan Savaş abimden aldığım motoru satıp başka bir sevdiğim abimin motorunu almayı düşünüyorum. Şimdiden anlaştık tek eksin CanavarRoadstarımın satılması kaldı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 ----------

250 den in 150 ye bin benim arkamdan nal toplarsın süleyman:)

Süleyman abi sevinme boşuna 250 cc yi küçültmeyeceğim :) Beni geçebilmek için motorun üzerine nasıl yattığını unutmuyorum. Seni aynadan izleyip arada gaz kesip senin yetişmeni sağlamak çok keyifli oluyor :)

Sülo yaya bile seni geçer,adamın ayakkabı sponsoru Yeşil Kundura
Bu kış kaç km yaptın ?

Sponsorum bu aralar biraz sıkıntıda bizi üzüyor ama yinede seviyorum sponsorumu :) Sis farlarını taktım motoru yıkadım canavar gibi oldu abi. Kısmetse bakım yaptırırken görürsün motoru :) Sisler yakıştı çok.

Muhabbet koyulaşımış bakıyorum buralarda. Havalar ısınıyor elbette, kanlar laynamaya başladı. :):):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
250 den in 150 ye bin benim arkamdan nal toplarsın süleyman:)

Sülo yu bilmem ama ben 125 cc ile bile alırım anahtarını
hem de her yolda
ister stabilize,ister çamur,ister asfalt
var mısın? :) :) :)
xt 125 için parça siparişi verdim bu gün
önümüzdek yaz çil çil motorla yollardayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 ----------

Sis farlarını taktım motoru yıkadım canavar gibi oldu abi. Kısmetse bakım yaptırırken görürsün motoru :) Sisler yakıştı çok.

yanıyor mu?
:) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar