yeni motorlar hayırlısı olsun sahiplerine . kazasız belasız sürüşler. insallah bu sezon kaza bela olmaz geçen sezon gibi 2009 sezon cok kotu kazalar oldu .insalah bundan sonra boyle uzucu olaylarla karşılaşmayız. önce emniyet sonra hareket .....................
![]()
şu fotonun bende canlı örneği vardı kendim çekmiştim hemde çorluda 5 kişi binmişti bilgisayarda bulursam yüklerim
Ya Özer im, bu ne şiddet ne celal!!!
Daha sabah yazmışsın, millet işyerinde çalışıyordur mutlaka.
Kimsenin senle bir problemi olacağını sanmıyorum, şeker gibi adamsın valla
Sadece biraz tezcanlı ve de azıcık da alıngansın
Bekle biraz, cevap verir herkes!
Ben kendi adıma konuşayım, ben gelirim elbette. Sadece benim makinanın bakımını halletmem lazım. Havaların biraz düzelmesini bekliyorum.[/QUOTE
konu İle Alakalı ilk Mesajımı 8 MArtta yazmısım.. Bir Güzel Dalga GEçilmiş.. 4 Sayfa önce yani.. Son 2 sayfadır zaten bir karikatür muhabbetidir gidiyo..
4 sayfadır yineliyorum mesajımı burada ben :... 4 gündür söylediklerimin ti ye alınmamasına kızmakta haklı mıyım ? Haksız mıyım Canan abi?

Çerkez Müsellim i ben de duymuştum. Yılmaz ya da Yalçın restoran da yemeden köfte yedik demeyin diyorlar!!!
N'oldu be şimdi bu 150 cc kompleksi nerden çıktı?.bu ne sitem bu ne isyan özer
sen organizasyonu yaparsın bizde katılırız, biz böyle alışmışık
geçen senede hızlı başlamıştık gezilere, ama sonradan bayağı bi duraksama olmuştu
benimde bu sene 150 cc ile pek gezilere katılmaya hevesim yok, kalabalık gezilerinize gelirim tabi. bu sene balıktayım göller iyi doldu bu sene...
Biz memlekette, gece 3 de ya da 4 te yataktan kalkıp arkadaşlarla işkembe - paça ve bilumum çorba içmeye giderdik Savaş Abi. İstersen geceleri birlikte gideriz yine![]()
özer kardeşim hele bir yaz gelsin bakalım daha güneşi bugün gördük![]()