[Tekirdağ - MT]

hoşbulduk .radyoloji teknisyeniyim corlu da oturuyorum ,jinlun 150cc chopper kullnıcısıyım , saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

süleyman abi bu roadstar ı görüyom corluda bidaha görürsem durdurup tanışırız :)

hoşgeldin arkadaşım
yalnız bu roadstardan çorluda 1 tane yok haberin olsun, neyse diğerlerinide durdur sen onlarda tanıdık :wiinkk:

İki gün Muratlı çekilir mi be Özer?
Sen bile iki gün duramıyorsun orada:)

Abi Geçen Sene yapmıştık.. bu sene daha iyisini yapalm diyoruz..

Hoca Aydın meşeliğinde Kamp Cumartesi GEcesi Halk Konserine Birlikte Gidiş. Ve Birlikte DÖnüş Mesela.. Ama ORganizasyonu büyük yapacagız.. Yani GEniş Tüm Sitelere AÇık Bir Organizasyon.. Muratlı nın HIdrellez Şenliklerine Denk Getireceğiz. Ayrı Bİr Şeklimiz Güzelliğimiz Olmaz mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

o tarafta olacağına, yaza yakın iğneada veya kıyıköy olsa daha iyi olur sanki

Kankacım Bizim Ev Sahipliği Yapacagımız Renkli Bİr Organizasyon Olmalı.. Orayada Gideriz Ama Muratlı Olsun !

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------

sülo abi selam sevgiler...:rendeer:

sınırsız kamp yani...:p kanka bu soğukta nasıl olcak...ben gelirsem sende kalırım...:cherry:

Sen Gene Gel Bende Kal; Başım Üstündesin Cüssesi Kocaman Abim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Durun durun ne organizasyonu daha mötor almadım nereye gidiyonuz:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 ----------

Bende Magirus'un eski lastikleri var onları bir güzel yakarız üşümezsin::winkwink :cat:

Senin Motor Aldıgın Günleri Görecekmiyim ben :p 3 günde Motor Sİmsarı Oldun.. Onu Aldın bunu Sattın <.. Altı Üstü 3 Küruş kar Edeyim DErken Motorsuz KAldın Çekirge:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

hoşbulduk .radyoloji teknisyeniyim corlu da oturuyorum ,jinlun 150cc chopper kullnıcısıyım , saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

süleyman abi bu roadstar ı görüyom corluda bidaha görürsem durdurup tanışırız :)

MErhaba Aramıza HOşgeldin RadyoAktif Arkadaşım :)) Kalıcı VE DAim Olmanı Diliyoruz... isminin Nedir ?_

duydum ki arkadaşın biride 600 cc ye terfi etmiş toprak yola giremez olmuş, asfaltan dışarı çıkmam diyor başka bişey demiyor :p:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
duydum ki arkadaşın biride 600 cc ye terfi etmiş toprak yola giremez olmuş, asfaltan dışarı çıkmam diyor başka bişey demiyor :p:)

hangi biri?
ikisi de ikisi de.İki tane bandit birden aldılar,hem de kedi karası :)
"ıslatalım" diyorlar ama hep kaçıyorlar
"benden rota istiyorlar" ama" asfalt olsun" diyorlar.
asfalt motorcusu oldular:)

Hangi ikisi Savaş Abi?
Ben sadece Ömer Şirin i biliyorum? O motorla da bir direkten dönmem lazım zaten :)

hoşgeldin arkadaşım
yalnız bu roadstardan çorluda 1 tane yok haberin olsun, neyse diğerlerinide durdur sen onlarda tanıdık :wiinkk:

aynı depo kaplamalı roadstar kaç tane var ki :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

Abi Geçen Sene yapmıştık.. bu sene daha iyisini yapalm diyoruz..

Hoca Aydın meşeliğinde Kamp Cumartesi GEcesi Halk Konserine Birlikte Gidiş. Ve Birlikte DÖnüş Mesela.. Ama ORganizasyonu büyük yapacagız.. Yani GEniş Tüm Sitelere AÇık Bir Organizasyon.. Muratlı nın HIdrellez Şenliklerine Denk Getireceğiz. Ayrı Bİr Şeklimiz Güzelliğimiz Olmaz mı ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 ----------

Kankacım Bizim Ev Sahipliği Yapacagımız Renkli Bİr Organizasyon Olmalı.. Orayada Gideriz Ama Muratlı Olsun !

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------

Sen Gene Gel Bende Kal; Başım Üstündesin Cüssesi Kocaman Abim :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Senin Motor Aldıgın Günleri Görecekmiyim ben :p 3 günde Motor Sİmsarı Oldun.. Onu Aldın bunu Sattın <.. Altı Üstü 3 Küruş kar Edeyim DErken Motorsuz KAldın Çekirge:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------

MErhaba Aramıza HOşgeldin RadyoAktif Arkadaşım :)) Kalıcı VE DAim Olmanı Diliyoruz... isminin Nedir ?_

hoşbulduk ismim orhan

:)
Vaaayyy, yahu o zaman havalar düzelince bir buluşma düzenleyip Marmara Ereğlisine gitmek farz oldu desene :)

abilerim kardeşlerim,trakya cam sanayi otocam fabrikası işçi alacaktır,müracatlar cumartesi gününe kadar fabrikada yapılacaktır,o güne kadar baş vurmak isteyen istediği saatte gidip form doldurabilir,cumartesi yada pazar günüde karıştıran belediyesi düğün salonunda sınav yapılacaktır.sınavda genellikle mantığa dayalı sorular çıkacaktır.işe ihtiyacı olan arkadaşlar başvurabilir.
ilk etapta sözleşmeli izin dönüşümü ekibi olarak alınacaksa da çalışması beyenilenler kadro alma imkanı vardır.
aranılan şartlar:endüstri meslek lisesi mezunları(eletrik,elektronik,motor,torna tesfiye gibi ...)
yüksek okul olarak da aynı şekilde sayısal bölümlerden alımlar yapılacaktır.
sayi unutmuşum 75 kişi alınacak diye biliyorum ama sayı çoğalabilir,tam bilgim yok.

kanka bende gideyim bari, bıktım bu kömür işinden karardım iyice gündüzlerim hayal oldu...

kanka bende gideyim bari, bıktım bu kömür işinden karardım iyice gündüzlerim hayal oldu...

yaw yeme şimdi beni :) ,ula trakya kömür piyasasını elinde oynatıyon bak sen kendi işine.ama istersen gel gene de içerdeki çalışmayı görünce kıymetini daha iyi anlarsın işinin.sayi parçalrın geldimi artık.23-24-25 nisanda gezi var ona göre

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abilerim kardeşlerim,trakya cam sanayi otocam fabrikası işçi alacaktır,müracatlar cumartesi gününe kadar fabrikada yapılacaktır,o güne kadar baş vurmak isteyen istediği saatte gidip form doldurabilir,cumartesi yada pazar günüde karıştıran belediyesi düğün salonunda sınav yapılacaktır.sınavda genellikle mantığa dayalı sorular çıkacaktır.işe ihtiyacı olan arkadaşlar başvurabilir.
ilk etapta sözleşmeli izin dönüşümü ekibi olarak alınacaksa da çalışması beyenilenler kadro alma imkanı vardır.
aranılan şartlar:endüstri meslek lisesi mezunları(eletrik,elektronik,motor,torna tesfiye gibi ...)
yüksek okul olarak da aynı şekilde sayısal bölümlerden alımlar yapılacaktır.
sayi unutmuşum 75 kişi alınacak diye biliyorum ama sayı çoğalabilir,tam bilgim yok.
"Sosyal paylaşım" diye buna derim ben.
Helal olsun Faruk.

Sağol Faruk benim kayınçoya haber vereyim ben.

Orhan tekrar hoşgeldin. Benim depo kılıfı olan başka bir roadstar yok haklısın :) Görürsen çevirebilirisin :)

Ömer abinin motor aldığını biliyordum bak. Recep in motor aldığını biliyorum hatta gördük de. İkisinede hayırlı olsun. Alllah (c.c.) kaza bela vermesin inş.

Ömer abi nasıl paraya kıydı şaşırdım valla :) En son duyduğumda köyden bir tır şöförünün motorunu alacaktı onumu aldı acaba ?

abiSelamlar Fotoları PÇ Ettim FArkındayım ama TElefonun bilgisayar baglantı kablosunu kaybetmiştim..
İstanbulda Bir Arkadasımda Çıktı xD

Şimdi Yükledim Fotoları.. 3 Tane Gerçi ama Yinede Olsun .. Geçte Olsa Yerine Getirdim Mutluyum :p

P200210_1534.jpg

P200210_1534_01.jpg

P200210_1534_02.jpg

Teşekkürler Özer sonunda dilimizden kurtuldun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 ----------

Yağmura yakalanmadan az önce çekilen fotomuş :) Bazı arkadaşlar donuna kadar bazılarının da sadece donu ıslanmıştı :)

bugün tamam 40.gün hala bekliyoruz parçaları,parçalarla birlikte birde japon manita paketleseler bari,beklediğimize değmiş olur en azından...metahan amcama saygılar yeğenin bomba gibi maaşallah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar