Günaydın dostum burada olan parmak kaldırır zaten 
günaydın tekirdağ ahalisi
gerçi kimse kalmadı sanırım artıkk
kaç gündür yok kimsedesen ses seda
bi savaş abi süleyman metehandro ile ben varım anlaşılan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:27 AM ----------
ayrıca özerle dün görüştüm ya bu akşam sabaha karşı yada yarın dönmüş olacağını söledi
her kez adına kazasız belasız sürüşler diledim ve dikkatli gelmesini söledim .
nası yok kimse
gümbür gümbür geziyoruz,
" buradayız" demektir bu
Özer'den de bomba gibi bir gezi raporu bekliyoruz
abi özer senin gibi yazamaz yani bu konuda senin eline su dökecek yok daha
senin o sakallar da zaten biras roman yazarlarını ve şairleri andırıyor bir tek pipo yok elinde![]()
yani kısacası senin gibi şairane bir anlatım için kabiliyet lazım bizlerde daha yok öle bi kabiliyet şahsen kendimde yok :cherry: öle diyeyim kimse alınmasın sonra![]()
Ben bunları" gezerim ama yazmaktan kaytarırım" olarak anlıyorum
Hadi bakalım çıkar arşivinden eski fotoğrafları.
Sende ne maceralar vardır,biz de görelim.
Bana gelince pipo da var ama o sakallarla yazılıyor olsaydı en iyi yazarlar keçilerin arasından çıkardı
Özer de okumuş yazmış adam,üstelik gençliğin verdiği heyecan da var içinde.
benden daha iyi yazmaması için bir sebeb yok.
ramazan gelmeden bir akşam hepinizi çorluda dondurma yemeğe davet ediyorum arkadaşlar YER : semihin yeri TARİH: siz belirleyin
abi ne istiyon sen onu süle mesela balık
bende katılabilirmiyim size abilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 AM ----------
ehliyeti cok gec aldık sezon bitti walla söle bi gezemedik sizlerle :=(
bende katılabilirmiyim size abilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:55 AM ----------
ehliyeti cok gec aldık sezon bitti walla söle bi gezemedik sizlerle :=(
CAnım dostlarım herkese merhabalar SAlı sabahı saat 05.30 itibari ile eve girmiş bulunmaktayım.. buralarda olmadıgım zaman zarfında epeyce bir iş birikmiş dükkanda onları hallettim ancak fırsat buldum bilgisayara bakmaya.. fotorafları şimdi bilgisayarıma atıyorum birzdan gezi yazılarına baslayacagım yalnız birazcık fotoraf olaylarını abartmışım 500 tane kadar fotoraf çekmişim toplamda yaptığım 2000 km ye yakın yol.. 1 haftada yaşanmış harika bir macera.. süperdi ya tek kelime ile süperdi..