la bu acik artirma ama....daha net fiyatlar yokmu...
1 gün kalmış abi ben takip ediyorum bu çamurluğu 1 haftadır teklif veren yok
Verceksin 30 sterlin alıcaksın
Birde sunay bulgaristandan bir adres vercek oraya kargolancak ordanda gidip alıcak veya ordan buraya yollayacaklar
Ne zamandır görüşemiyorduk yaw selam millet![]()
mete nasılsın kardeşim özledim seni
Sezonu senin için açalım tekrardan ya Erdinç ama önümüzdeki hafta yine gececiyimkısmet olmadı bi türlü turlayamadık
Herkese Egeden Selamlar arkadaşlar..
Biliyorsunuz uzun zamandır hayalini kurduğum Ege Turuna 11 Ağustos salı günü başladım. o akşam ezinede kaldım ertesi gün yani çarşamba günü ayvalıkta sitemiz üyelerinden sametrix nickli samet arkadaşımızla buluştuk. ve beraber marmarise geldik. çarşamba günü bir günde ezineden ayvalıga oradan izmire oradan aydına oradanda muglaya ve marmarise geldik toplamda 660 km yaptık.
bugün ayrıldık birbirimizden ben bodrum güllüğe geldim oda izmire gitti.
yarın bodrum merkeze geçeçeğim yarında orada takıldıktan sonra pazar günü izmirde pazartesi geceside muratlıda olacagım.. Çok şeker selamlar buradan Bu arada Kilometrem 1200 lerde geziyo..
Harika bir Duygu bu yaa)
Bu konudaki gezi yazını ilk önce Metehan'ın okumasını isterim![]()
Helal Özere Muratlı dan Bodrum a gitti. Kısmetse gittiği gibi sorunsuz dönecek. Çan çin çok diye laf atan Metehanda azı açık bakacak bakalım![]()
bu kısa yol gezgini meteyanidis seyrantepeden kağıthane merkeze zor geliyor![]()
serseri ben senin gibi boş işler memuru değilim...r: