[Tekirdağ - MT]

:cat:

helal olsun sunaycım...

sorunun ne olduğunu ne ben nede fercodaki usta anladı :silent:
marşa bir basıyorum yok , bir basıyorum tek marş :cyclopsan
çözemedik gitti :pale:
görünüşte herşey normal :cat:

çok üzücü bir durum kardeşim...elden bişey gelse keşke...

sağol kardeşim bugün kandil erkezin kandilini kutluyorum

hayırlı kandiller olsun...

herkesin kandilini kutlarım, gelelim esas meseleye ne oldu ya bu mt'ye resmen paramparça sadece taziye ve tebrikleri mi kutlicaz... organizatör bey soğuk havalarda gezdirdin bizi havalar ısındı tık yok :p neyse öyle olsun.
e bizde boş durmicaz ya sabah işten geldim uyumadan tabi evde biraz oyalandım sunayı aradım saat 12:00 adam uyuyo geç yatmışmış yatmasaydın :) özür diledim tabi sonra uyandırdığım için, ufuk arkadaşıma gittim evde yok nereye gitti allah bilir, onuda geçtim ilker diye bi arkadaş vardı sırtköy gezisine gelmişti roadstar lı onuda aradım açmıyo, kimseye ulaşamadık anlıyacağınız vazgeçtim milleti aramaktan kendim gideyim dedim nereye bende bilmiyom sonra abimi de aldım hava çok sıcak şöyle bi karadenize doğru uzanalım dedik gittim benzinliğe gelen son zamlardan sonra depo dolmaz oldu tabi neyse benzinide aldık benim kuzuya iş gitmeye kaldı koyulduk yola tın tın gidiyoz 150 cc işte ne olcak ki :silent: havada dehşet bi sıcak yoluda bilmiyoz bi de yanlış yola girmişik zaten hiç sormayın 50 km boşuna gittik kıyıköy yerine sen çatalca yoluna gir geç uyandık tabi geriye dön tekrar saray dan sonra sora sora bağdat misali anca tutturduk yolu, ormanlık alanda geze geze gidiyoruz asfalt erimiş zaten çanj ve lastik kısımları bütün zift oldu nasıl çıkçak bende bilmiyom yol fena değil gibi ama ara ara bozuk kıyıköye yaklaşırken o virajlarda ne öyle ,walla karadenizde 1000km yol yaptık ben öyle virajlar görmedim ben bile motosikleti sakin kullanmama rağmen az kaldı virajın birini alamayıp ormanın içine gidiyodum gerisini siz düşünün yani yolu bilmeyen için tehlikeli gidenlerin aklında bulunsun belki önceden gitmişsinizdir de benden söylemesi. laf fazla uzadı bikaç tanede foto olsun bali benden size ben çok şanslı olduğum için makinanın da pili bitmezmi az resim var ama idare edin artık.

hadi kalın sağlıcakla. :bounce:

Maşallahı var motorununda İlhan abi gözün gibi bakıyorsun imreniyorum vallahi tabiki honda kalitesi

Gezinizde 10 nümoro olmuş :cat:

Herkeşlere günaydıın :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 AM ----------

LEyn.. Motorunu SAttın Ya; Her motora Sulanırsın Artık :p

Özeeeeerrr Abiiiii Çekerim kulanı bak :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:54 AM ----------

Bu gün sınav sonucları acıklanacakmış saat kaç gibi açıklanır bilen var mı??

Arkadaşlar Ağustosun İkinci HAftasonu Kıyıköyde Kamplamalı tüm MT nin Katılacağı bir GEzi Yapalım.. Nasıl Sİze Uyar mı ? Ayrıca Bu Haftasonu İstanbul Şiledeki MT Organizasyonuna Katılalım diyorum. Nasıl Yapalım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Ağustosun İkinci HAftasonu Kıyıköyde Kamplamalı tüm MT nin Katılacağı bir GEzi Yapalım.. Nasıl Sİze Uyar mı ? Ayrıca Bu Haftasonu İstanbul Şiledeki MT Organizasyonuna Katılalım diyorum. Nasıl Yapalım..

Ağustos'ta muhtemelen daha uzun bir rotada olacağım

26 TEmMuz PAzar İstanbul ŞiLE/2- 9 Ağustos Büyük EGE GEzisi/ 15-16 Ağustos KıyıKÖY GEzisi.. Bu 3 ü Bizim ARkadaşlar İŞte GEzi Planımız...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------

Kandiliniz mübarek olsun..

sagol İnge Seninde Mübarek Olsun.. Fer Elini Öpeim:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar