[Tekirdağ - MT]

slm arkadaşlar uzun aradan sonra tekrar tekirdağ mt ye giriş yapmış bulunmaktayım :) işlerden dolayı baya bi şıkışıklık geçirdim ve şuan ise cumartesiden beri yalovadayım biliyorsunuz ki bikerfest yarın başlıyor arkadaşlar gelenler olacakmı bizlerden bilmiyorum
işleri artıkk kolayladım sayılır artık bol bol siteye ve gezilere kaldığım yerden devam edeceğim bilginze sunulur:) hepinizle muhabbet etmeyi ve gezmeyi gerçekten çok özledim herkeze selamlarrrrr...

kayıp ilanı vermiştik kaldıralım bali, gören veya duyana by_star'ın motoru verilecekti :mrgreen:

evet işlerden dolayı ortalıktan çekildim baya bi
kusura bakmayın arkadaşlar

abi hoşgeldin.. gençler gezi topici açtı siteye haydi erdinç abiyi aramaya gidiyoruz diye:p bizde resmi gazetede ilan vermiştik :)

neyse gelmene sevindirik oldum. bikerfest yerinden bi kaç fotoraf beklemekteyiz. ekstra olarakta gelmeyi düşünüyoruz:cherry:

acillll

selam arkadaslar yaw çorluda suzuki intruder c800 kullanıcısı varmış bi tane.ona motorla ilgili birsey danısmak için acilen ulasmalıyım.
haberi olan tanıyan telefonu olan varsa lütfen yardımcı olsun

selam arkadaslar yaw çorluda suzuki intruder c800 kullanıcısı varmış bi tane.ona motorla ilgili birsey danısmak için acilen ulasmalıyım.
haberi olan tanıyan telefonu olan varsa lütfen yardımcı olsun

dostucorluda dükkanını biliyorum.. corlu grubundan olan arkadaşlarda bilirler ama telefon numarası hakkında bişy söylemiyeceğim.

dostum en azından dükkan ismini falan verin ben netten bulayım.yada benim telimi ona ulastıralım kendisi arasın.bi yardımcı olun.bu site zaten yabancıların olduğu bi site değil!

senin bahsettiğin kişinin beyaz intruderi var dimi yüksek direksiyonlu? Egzozları açık falan ..

senin bahsettiğin kişinin beyaz intruderi var dimi yüksek direksiyonlu? Egzozları açık falan ..

Sana şaşıyorum abi yaa Trakya'daki Tüm motorları ve sahiplerini bilmek zorundamısın :queen: Forumu neredeyse 1 senedir tkip ediyorum bu topicte kimi sorsalar kimin motorunu sorsalar ilk cevap veren sensin.Çok gezen mi Çok okuyan mı bilir hadi bakalım :silent::p

hadi arkadaşlar yok mu tanıyan çorludaki tek siyah intruder c 800 ün sahibine ulaşmam lazım:)

Avukatlar iş merkezinin garajında var birtane siyah intruder. Savaş abiye danışmalısın bu konu için o sana yardımcı olacaktır.

beyler bu hafta cuma ve cumartesi eylence var beyazkoy-tekirdağ vizarada gidelim mi?

geçtiğimiz haftasonu çanakkaleye giderken Faruk arkadaşımıza uğrayıp ve görüşüp,yemek yemeği düşünürken , beni ve eşimi rahtsız eden kişiler pozisyonuna sokup eve götüren arkadaşıma ben ve eşim adına çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
Stubborn,
Motorun çalışmış ama bize haber etmedin hiç.
Anlatsan da biz de öğrensek sorunun neden olduğunu!!!

ee nezaman geliyorsunuz motofest e kimler geliyor arkadaşlar ben cumartesi dönüşe geçmek zorunda kaldım iş yerinden bi haber geldi ve o yüzden cumartesi sabah ben 7.30 dönüşe geçiyorum yalovadan
özerr siz ne zaman geleceksiniz buraya yazmamışsın hiç kardeşimm
ayrıca emrah neler yaptı pistonları değiştirdiğinde gelme ihtimali vardı buralara hem motorun rodajınıda yapmış olurum falan diyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar