[Tekirdağ - MT]

benim neden yüüzmden evladım :p gaz taktıralım sana o zamansa :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 AM ----------

SÜleyman SObe! Yazılanlara Bakıp bakıp CEvapsız Kalma.. Sobe Diyorum Ben sana :p

Çanak çömlek patladı, çanak çömlek patladı. Birkere benim gömleğim maviydi o Savaş abiydi bakan bidaha yum.

Ağustos için düşündüğümüz Ganos zirvesine çıkış gezisi yatmıştır :(
Çünkü ormana giriş yasaklanmıştır
http://www.habercorlu.com/haber.php?haber_id=768

sanada yasaklarlarsa ormanı bu memlekette doğal hayat bitmştir...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

[/COLOR]SÜleyman SObe! Yazılanlara Bakıp bakıp CEvapsız Kalma.. Sobe Diyorum Ben sana :p

Çanak çömlek patladı, çanak çömlek patladı. Birkere benim gömleğim maviydi o Savaş abiydi bakan bidaha yum.

ben size oyuncak alıcam yavrucaklar :p ::miiz::::blusssh:::151::::146::

sülo arkadaşının oyuncağını bırak bakim kendininkiyle oyna:)

Tüh yaaa, şansa bak!
Yasak ne zaman kalkar peki?
Yasaklar delinmek içindir abi :)

sanada yasaklarlarsa ormanı bu memlekette doğal hayat bitmştir...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------

ben size oyuncak alıcam yavrucaklar :p ::miiz::::blusssh:::151::::146::

sülo arkadaşının oyuncağını bırak bakim kendininkiyle oyna:)

Banane bana ne onunki daha güzel. O benim bikere

Merhaba,

Tekirdağ-Erdek feribot seferlerinin saat bilgisi ve motosiklet için fiyat bilgilerini bilen varsa yazabilir mi acaba :)

Teşekkürler.

Merhaba,

Tekirdağ-Erdek feribot seferlerinin saat bilgisi ve motosiklet için fiyat bilgilerini bilen varsa yazabilir mi acaba :)

Teşekkürler.

aksam saat 17 18 gibi kalkıyor fiyatı 20 lira olması lazım yalnış hatırlamıyorsam 4 saat falan sürüyo yolculuk sevgiler dayı.. :cat:

tekirdağ mt hayırdır herkes motorları satmaya başlamış, bende satıyorum varmı alan :cyclopsan :)

bende yükselticemde enduro veya touring olması lazım. yinede etrafımdakilere söylerim, motonokta murata bırak motoru 1 haftada satar o.

Murat Tunay :) Gidersen selamımı söyle bu aralar uğrayamıyorum ona.

gittim gecen hafta bi selam vereyim dedim bekle bekle gelmedi motor test etmeye cıktı sözde kaçtı tabi ne olcak :p söylerim tabi ne demek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------

İlhan, alacakasın Transalp ı sonunda ....

abi iş madiyata bakıyo parayı bi elime geçirsem 1saniye beklemeden gider alırım vergiymiş benzinmiş hiç birini tınlamam am ne yaparsın :pr:

Hayırlısı olur inşallah,
Alırsan direkten dönerim ama, ona göre!
Bu arada, uğrarsan benden de selam söyle Murat'a!

ben dun geldım bandırma-tekırdag aksam 8,00 kalkıyo motorsıklet için 35tl alıyolar
yemek ve cay bedava 5 saat suruyo yolculuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar