Mete abi Paparazi gibisin anasını satim.İnsan sana pozda veremicek hemen nete düşüyoo::exclaim:
yok la foto alıntı ...:wiinkk:
Mete abi Paparazi gibisin anasını satim.İnsan sana pozda veremicek hemen nete düşüyoo::exclaim:
Sağ olduğunu öğrenmiş olduk :mrgreen:
topic açmayı planlıyorduk ''Wanted'' başlığıyla 59 NC 289 Plakalı araç ile kaybolmuştur gibilerinden hizmet gazetesi olmak üzere Tüm Trakyaya ilan asacaktık ki sen çat kap geldin :cherry:
temmuzun ilk haftası 06,07,2009 tarıhınde başlayarak 2000km ege gezısıne cıkıcam YILLIK IZINDE var mı gelen?YADA KENDİNE GÜVENEN DIYEYIM? . SAVAŞ abi ne dersın İZMİR(KUŞADASI,ÇEŞME) AYDIN,DENİZLİ(PAMUKKALE), MUĞLA(BODRUM,MARMARİS,FETHİYE)
yahu staj var staja basladım bugün bilgisayara aksamları ancak bakabileceğimSeviyrum sizi
![]()
arkadaşlar 19-20-21 Haziranda SAkarya Poyrazlarda motosiklet festivali varmıs.. Dilaver(YT_SERVAN) DAvet Ediyor.. Ne düşünüyorsunuz.. Ben gidemeyeceğim ufak tefek sorunlarım var halletmem gereken.. sizler ne düşünürsünüz bu konuda?
Sülüman Çorludan çıkmaya korkuyor...birde hanımdan izin alamıyor...o mevzu var...![]()
motora bindiğinde evde onu ya terlik ya oklava bekliyor...:queen:
tam koruma şartHelal kanka çözmüşsün beniale:
Ayda bir büyük bir gezi yapma taraftarıyım abi ben. Her hafta biryerlere gazlamak beni duygusal olarak ve fiziksel olarak da :cherry: sarsıyor. Fiziksel sarsıntıdan kasıt örnek : evde ki oklava
Helal kanka çözmüşsün beniale:
Ayda bir büyük bir gezi yapma taraftarıyım abi ben. Her hafta biryerlere gazlamak beni duygusal olarak ve fiziksel olarak da :cherry: sarsıyor. Fiziksel sarsıntıdan kasıt örnek : evde ki oklava
tam koruma şart
Ben senin yaşlarında sabah çıkar gece yarısı balıktan döner bir de balık pişirtirdiim,balık yemeyene de kızardım,ulan ben sabahtan beri kendim için mi balık tutuyorum diye![]()
yahu staj var staja basladım bugün bilgisayara aksamları ancak bakabileceğimSeviyrum sizi
![]()
paşalara bas bas bağırıyoz Çınarcık deyi onada mıymıylık ediyonuz kardeşim...ne Savaş Kaptan ne sen ne Özer Kaptan ne Faruk Paşa oralı değilsiniz...yav işte bu hafta sonu pazara veya cumartesiye yapalım...pazar günüde ailelerinizle takılırsınız...bi tarih belirleyin artık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
zamane gencleri ııhıh hepsi mıymıy abi...tembel tenekeler...![]()
tam koruma şart
ben senin yaşlarında sabah çıkar gece yarısı balıktan döner bir de balık pişirtirdiim,balık yemeyene de kızardım,ulan ben sabahtan beri kendim için mi balık tutuyorum diye![]()