[Tekirdağ - MT]

Arkadaşlar Pazar günü Pınarhisar a gelmek isteyenler Saat 11:00 da Çorlu Kız Meslek Lisesi önünde buluşuyoruz. Pınarhisardan sonra istenirse Kaynarca ya Alabalık yemeye gidebiliriz.

ben gelmek isteyen biri olarak gelmek istiyorum...:pCumartesi gecesi uykumu işyerinde alabilirsem sabah çıksam yola o saatte orada olurum...ÇAN işi yatar gibi çüünkü evelisi gece izinimi cep telime gelen mesajla öğrenip kullandım...:)

ÇAn yatar vili başkan...maalesef...bari diyorum Pınarhisara gidemde bizim smırnofun muhitine uğrayam...

Hımm, bu akşam istanbula gideceğim kısmetse cumartesi döneceğiz.
Pazar günü için de Pınarhisar kaç KM acaba ?
Bu arada eşli - eşsiz durumu ?
Duruma göre gelebilirsem eşsizse ekip gelirim hanımı :queen:

Pınarhisar Çorlu dan 70 km. Eşsiz gidecegiz biz bize :) Maksat yol yapmak kurtlandık dura dura.

Metehandro Cincinati gelirsin gelirsin sende özlettin kendini.

Pınarhisar Çorlu dan 70 km. Eşsiz gidecegiz biz bize :) Maksat yol yapmak kurtlandık dura dura.

Metehandro Cincinati gelirsin gelirsin sende özlettin kendini.

Tamamdır, müsait olursam tektabanca gelirim :)

Kız meslek ne taraftaydı ? Marmara Ereğlisi yönünden geleceğim şekilde hesaplarsak hastanenin oralarda bi okul vardı orası mı ?

süleyman senin motor yağları hakkında bilgi var..aşağıda gönderdiğim yağı motosiklette kullanabilir miyim sence?

http://urun.gittigidiyor.com/Castrol-Magnatec-10W-40-4Lt-Motor-Yagi_W0QQidZZ11909801

Ömer abi motorun kitapçığında ki yağ bölümünü ekliyorum.

Yağ kullanırken motorsikletler için üretilmiş olanları tercih etmek daha iyiymiş diye duydum.

45581840.jpg

Tamamdır, müsait olursam tektabanca gelirim :)

Kız meslek ne taraftaydı ? Marmara Ereğlisi yönünden geleceğim şekilde hesaplarsak hastanenin oralarda bi okul vardı orası mı ?

Hastahanenin hemen yanında ki okul Kız meslek lisesi. Biz orada olacağız zaten motorları görürsün :)

Son düzenleme:
süleyman senin motor yağları hakkında bilgi var..aşağıda gönderdiğim yağı motosiklette kullanabilir miyim sence?

http://urun.gittigidiyor.com/Castrol-Magnatec-10W-40-4Lt-Motor-Yagi_W0QQidZZ11909801

Ben Magnatec ler ile ilgili olarak bildiğimi söyleyeyim,

Magnatec'lerin koruma için yapışan bir tabakası var bildiğim kadarıyla ve arabalar ile motorsikletlerin yağlama sistemlerindeki farklılık dolayısı ile motorlarda bir süre sonra problem çıkartabiliyormuş diye duydum.

Yani, kaplamaması gereken malzemeyi de kaplayıp tırtlık yaratabiliyormuş.

Zaten, motorların klavuzlarında da 4T harici hiçbir yağ kullanılmaması gerektiği yazıyor. (En azından TVS lerde öyle)

Hatta bizim klavuz abartıp, marka marka yazıyor :)

Ben şahsen Castrol Power 1 kullanıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
gezi

BEKLİYORUM GÜRCAN MUSAİT OLURSAN GEL ÇOK GÜZEL YERLER VAR O TARAFTA

motorsıklet yaglar ayrıdır. cunku motorsıklet yagların 3 gorevı var 1,: pıstonları yağlar.2:, debrıyaj.3,:vıtes kutusunu yanı şanzumanı yaglar. araba yagları ıse sadece pıstonlar yaglar.yag markası olarak castrol motorsıklet yagları tercıhım motor cesıtlerıne gore yagları var . racıng .tunıng . naked v.b gıbı her motorsıklet segmentı ıcın yagı var ve yağ kalıtesını testlerle kanıtlamıs

abi ne yağmış ya bi castrol al koy şimdi yaz geliyo havalar sıcak yağ çabuk incelir biraz kalın al abi olsun bitsin

Willy Bu adam Yalovadan VE TRakyadan TEkirdağdan Çorludan pınarhisardan Öte Gidemez :p

bay sıtar paşa inan bu gece uykumu alırsam aslanlar gibi çıkarım yola...pilavdan dönenin vites dişlileri kırılsın...:p

artık limitsiz gezi limitsiz coşku diyorum...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar