VE diğerleri.. Bilindiği Üzere İlk ETapta Limanda Motorlarımızı Kahvenin Önüne Çekmiştik fakat Kendini Bİlmez bir Trafik Polisinin "KAldırın bu motorları Buradan" Tarzında Şeyler Söylerek Ve birde Küçücük bi Yerde Megafondan Bağırarak Biizi AŞağılamaya calıstıktan sonra ORadan motorlarımızı Kaldırdık..
Bu arada Dİkmen Arkadaşıma ithafen
Hızımızı alamadık Dedik Bİraz Motorlar yemlik GÖrsün Yeşillik GÖrsün.. Vurduk KEndimizi Tepelere :queen:
NAsı Gidiyoz Bak

Bu ARada RAcingçiler Ağladı resmen :cherry:
Hemen Yakaladım Bİ Manzara
Ekip
Bİrazda EReğli Manzarası Bizden Olsun
Ve geliyoruz İşin EN TAtlı Kısımlarına :mrgreen:
VE İŞte Uzun Bİ YOlculuğa Çıkacak ARtist Grubu

:rendeer:
Şunlara bak nasıl Sıraya Girmişler Mideme İnmek İÇin :cherry::cherry:
Yeyin Aslanlarım :mrgreen:
Bu arada SOnradan Muratlıdan Bİlgin ARkadaşımda Dahil Oldu GEziye Gsxr 600 Ü İLe.. Gerçekten Harika Bİ makineydi. onuda belirtmeliyim
TOparlandık RIhtıma geldik.. TÜm Bakışlar Üzerimizde..
Herkes GÖzlükleri ÇEkmiş 2 Teker Kalbimizde Edasıyla Etrafı Seyrederken :cherry::cherry:
Bu arada Bİz ORadayken Selimpaşa Grubu geldi. Daha Öncede Edirne Gezisinde Beraberdik.. Beraber Islanmıştık
Yalnız Akıl Edipte motosikletlerinin Fotoraflarını Çekemedim.. Harika Bİ Hİjyen Anlayışları var:mrgreen: MAkineleri Sürekli Evde tutuyolar aşırı Temizler.. KEndi Motorum Cross Gibi Durdu Onlarınkilerin yanında:mrgreen::mrgreen:
Yepyeni GEzilerde Görüşmek üzere... Bir Sürü FOtoraf ÇEkmişiz kolay olmadı Upload ETmek.. Ama Olsun Değdi.. ARtık buradan yükleyeceğim ben fotorafları.. GEzi Yazısı FAlan yazmıcam.. Ona Bİle Mağna Buluo Kamiller :cat: