[Tekirdağ - MT]

abi bana bi iş bulun ya ama pazar günü izinli olmak şartıyla moralim mozuluyo yaz geliyo olmuyo böyle

çorlulu arkadaşlar saat 13 te tekirdağ yolu üzerindeki OPET BENZİN İSTASYONUNDA buluşuyoruz not: yeni evli arkadaşlar gelemez :)

Hangi Opet bu?? Yeni belediyenin olduğu yolun üzerinde mi?

Kusura bakma Süleyman, çok fazla bilmediğimden buraları emin olmak adına soruyorum. Bir aksilik olmaz ise ben de katılacağım yarın :)

Son düzenleme:
UYANINnnnnn artık tekirdağ MT bugun marmaraereğlisi biiziii bekliyor .....+güncel

hava da bi problem yok.. bugün ereğliye gidiyoruz.. SAat 13 te tekirdağ Maxi Değirmen altında bulusalım ;)

Hangi Opet bu?? Yeni belediyenin olduğu yolun üzerinde mi?

Kusura bakma Süleyman, çok fazla bilmediğimden buraları emin olmak adına soruyorum. Bir aksilik olmaz ise ben de katılacağım yarın :)

evet abi yeni belediyeye gelirken opet istasyonu orda toplanıcaz bi aksilik olmassa müsait olan gelsin, hava iyi inşallah bozmaz sonradan.

SON HABER erkadaşlar planda bi değişiklik yok aynen devam diyorum saat 1300 opette ç belediye ok?

keşke bugün Çınarcığa gelseydiniz...havada güzeldi...kısmet değilmiş...

Çok şanslısınız Bu gün hava çok güzel.Kazasız sürüşler insallah bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın ::cheeeeer

Güzel birgün güzel bir geziydi tabi TEKSASTAKİ ŞERİF'İ saymazsak :mrgreen: gelen herkezin yüreğine sağlık...

güzel geziydi,yağmur falan da hiç görmedik sizide aramızda görmek isterdik

harika geziydi fotorafları şimdi yüklüyorum birazdan bakarız.. hatta topic acıcam :))

3MAYIS 2009 GÜNÜ düzenlediği gezi için ilk önce ÖZER kardeşime sonra geziye katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim aramızda olmayan ve olamayan tüm arkadaşlarımızında birdaki geziye kadar RESİMLERİMİZE bakarak idare etmelerini rica ediyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar