[Tekirdağ - MT]

Abi 10 numara Gezi Olmuş sEninkisi.. Motorla olsa tabi daha bir farklı olurdu ama buda güzel olmuş. Memleket Görmüşsün ya .. NE güzel ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sen İŞ GEZİSİNE GİTTİĞİNE eminmisinyaaaaa yenge görmesin bu resimleri:)

benim iş gezilerim böyle olur,yengen de bilir zaten.

Abi 10 numara Gezi Olmuş sEninkisi.. Motorla olsa tabi daha bir farklı olurdu ama buda güzel olmuş. Memleket Görmüşsün ya .. NE güzel ..

Motorla olması biraz zor benim için.
Çünkü mesafe 1260 km gibi görünse de özellikle otobandan çıktıktan sonra çok fazla yorucu bir yolculuktu.
Belki 20 den fazla tünelden geçtim,virajlar 1000 den fazla:)
Motorla gidilse 3 güne yaymak gerekir.Bir de yörenin özelliği gereği yağmur ve sis eksik olmuyor.Yağmura rağmen 130 kadar fotoğraf çekmişim:)

Son düzenleme:
abi emeğine sağlık,önceden gezip gördüğüm yerlerdi yeniden o günleri yaşattın bana.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karadeniz insanının pratik çözümleri vardır

Temiz dereler görmeyi özlemiştim

Bizim Ergene'ye Nehir diyenin,buna da "Çay"diyenin taaa...::ranntign

abi emeğine sağlık,önceden gezip gördüğüm yerlerdi yeniden o günleri yaşattın bana.
gezmişsin ama kendine:)
hani fotoğraflar?,bak ben kendim için gezmedim,arkadaşlarım için de gezdim
:)

mesela Bu fotoğrafı balık tutacak dere bulamayan dostlarım için çektim,2 paket uzatma ağı olsa bi kasa balık çıkması garanti,çünkü uzaktan bakınca bile balıkların oynadığı anlaşılabiliyor :)

Son düzenleme:
Yarın MARMARA EREĞLİSİNE GEZİMİZ VARDIR... TEKİRDAĞ DEĞİRMEN ALTI MAXİ DEN SAAT 13 TE YOLA CIKACAĞIZ.. GELMEK İSTEYEN VARSA BANA BİLDİREBİLİR.. ÇORLUDAKİ ARKADAŞLARLA 13.30 DA ÇORLU KAVŞAĞINDA BULUŞURUZ.. GÖRÜŞMEK ÜZERE :cat: HERKESİ BEKLİYORUZ:)

Üstad ben zaten Marmara Ereğlisi'nde oturuyorum Ereğli içinde tur atarım ben de o zaman :queen:

Bu arada yakanıza gül falan takın oralarda olursam tanıyayım :rendeer:

Yarın işte olmaz isem Ereğli semalarında olacağım.

Gerçi yarın eski mezun arkadaşlarımız da ereğlide toplanıyor onlarla takılacağız muhtemelen ama arada sizinle de tanışmak isterim :bounce:

Bu arada geldiğinizde ereğli içinde GS plakalı (takım tutmam) kırmızı Apache görürseniz o benim başka yok burda TVS :queen:

dikmen arkadaşım ben kaç defa balığa geldim ereğliye çok geçtim o yollardan hiç sana rastlamadım, kısmet değilmiş demek.
bu arada savaş abi fotolar on numara tadını çıkara çıkara gezmişsin anlaşılan:wiinkk:

dikmen arkadaşım ben kaç defa balığa geldim ereğliye çok geçtim o yollardan hiç sana rastlamadım, kısmet değilmiş demek.
bu arada savaş abi fotolar on numara tadını çıkara çıkara gezmişsin anlaşılan:wiinkk:

Normaldir :) Gündüzleri işte oluyorum, sonra da ön sahile falan çok fazla motorla inmiyorum, arka sahile doğru genelde gittiğimden oralarda falan anca denk gelir :)

Yazın haftasonu desen, ya denizde oluyor ya kıyıköye gidiyoruz ya bi yerlere gidiyoruz :)

Neyse bakalım yarın denk düşürebilirsem tanışmak isterim Tekirdağ'lı arkadaşlarla :)

Aslında gelenlerden birinden cep telini almak lazım :)

Tekirdağa giderken MARMARA EREĞLİSİ diye bir tabela hatırlıyorum...bu OPET tesislerini geçtikten sonra galiba...

Arkadaşlar sizi üzmek istemem ama yarın ve bu hafta full yağmurlu gözüküyor.

Bu arada metehandroyu kimler kızdırmış bakayım. Adam Trakya ya küsmüş. Benim için Davos bitmiştir, birdaha da olsa gelmem diyor :)

van minıt sülüman van minıtttttttttt..........:pneyse abi kapatalım mevzuyu...

SAVAŞ ABİ ÇOK GÜZEL RESİMLER VALLA BENİM ORALARA GİTMEM İMKANSIZDI SENİN SAYENDE GÖRDÜK O GÜZELLİĞİ AMA ABİ İNSANLAR NERDE O ŞEHİRDE HİÇ İNSAN YOKYAAA <<<<<ÇAKMA ŞAPRCU SÜLO SENDE FELAKET TELLALI GİBİ HAVA KÖTÜ DİYE DİYE HAVAYI BOZCAN KARDEŞİM YARIN HAVA GÜZEL DİYORUM BİR HAFTADIR SANA AAAAA AMA:pr:

çorlulu arkadaşlar saat 13 te tekirdağ yolu üzerindeki OPET BENZİN İSTASYONUNDA buluşuyoruz not: yeni evli arkadaşlar gelemez :)

Moderatör
niyee yaa yengeyide motorun arkasına oturtur öle turlarlar çorluyu

valla benim birader çok sanşlı o konuda eşi hem motor kullanır hemde hiç korkmaz öle yalovadan buraya geliyorlar motorla ikisi

Biri benden mi bahsetti :p Bu hafta gelicektin hesapta sende, tatlı su motorcusu, neymiş yağmur yağacakmış, peehh... Geçen hafta Sakarya'dan dönerken yağmuru getirdik Sakarya'dan Yalova'ya :)

Biri benden mi bahsetti :p Bu hafta gelicektin hesapta sende, tatlı su motorcusu, neymiş yağmur yağacakmış, peehh... Geçen hafta Sakarya'dan dönerken yağmuru getirdik Sakarya'dan Yalova'ya :)

sende olan yürek abinde yok demekki :p Çanakkalelilerin Pilav Günü Var Gelsene Sende.. Biz Gİtme niyetindeyiz :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar