abi sen İŞ GEZİSİNE GİTTİĞİNE eminmisinyaaaaa yenge görmesin bu resimleri![]()

Abi 10 numara Gezi Olmuş sEninkisi.. Motorla olsa tabi daha bir farklı olurdu ama buda güzel olmuş. Memleket Görmüşsün ya .. NE güzel ..

gezmişsin ama kendineabi emeğine sağlık,önceden gezip gördüğüm yerlerdi yeniden o günleri yaşattın bana.

Yarın MARMARA EREĞLİSİNE GEZİMİZ VARDIR... TEKİRDAĞ DEĞİRMEN ALTI MAXİ DEN SAAT 13 TE YOLA CIKACAĞIZ.. GELMEK İSTEYEN VARSA BANA BİLDİREBİLİR.. ÇORLUDAKİ ARKADAŞLARLA 13.30 DA ÇORLU KAVŞAĞINDA BULUŞURUZ.. GÖRÜŞMEK ÜZERE :cat: HERKESİ BEKLİYORUZ![]()
dikmen arkadaşım ben kaç defa balığa geldim ereğliye çok geçtim o yollardan hiç sana rastlamadım, kısmet değilmiş demek.
bu arada savaş abi fotolar on numara tadını çıkara çıkara gezmişsin anlaşılan:wiinkk:
Tekirdağa giderken MARMARA EREĞLİSİ diye bir tabela hatırlıyorum...bu OPET tesislerini geçtikten sonra galiba...
Tekirdağa giderken MARMARA EREĞLİSİ diye bir tabela hatırlıyorum...bu OPET tesislerini geçtikten sonra galiba...
Marmara Denizinin üst kısmındaki yarımada3 tarafı denizlerle çevrili
))
abi o kadar gezdim gezdiim diye kasıon kendini ama burasını bilmiyosun.. Küçük Bodrum VallaHİç Gitmedin sen oraya :mrgreen:
niyee yaa yengeyide motorun arkasına oturtur öle turlarlar çorluyu
valla benim birader çok sanşlı o konuda eşi hem motor kullanır hemde hiç korkmaz öle yalovadan buraya geliyorlar motorla ikisi
Biri benden mi bahsettiBu hafta gelicektin hesapta sende, tatlı su motorcusu, neymiş yağmur yağacakmış, peehh... Geçen hafta Sakarya'dan dönerken yağmuru getirdik Sakarya'dan Yalova'ya
![]()