[Tekirdağ - MT]

sütlü tavuk için Mandıraya kadar gidilir mi bee.
Çorlu'da bile bulurum ben size:)

biz bidahaki sefere Köfteci Recep'e ciger+Sucuk+uykuluk+köfte siparişi verelim önceden çatlayınca yemesine.
En iyisi bu.

zabah zabah klavyenden bal damlıyor valla abey...:cherry: sen maşallah yiyosun yiyosun beni 100 metrede koşuda sollarsın...bunu neye borçlusun...:silent:

Abi fiyatlar çok uygunmuş diyor herkez. Motorda bir arıza yok çok şükür ben gezip fiyatları görmek istiyorum. Deri çantalar 40 tl dedi arkadaş. Takım yağmurluk almış arkadaş 30 tl ye :) Bir gidip görmek lazım gitmişken gezmek lazım :)

süleyman gittiğinde benim motorlar için depo üstü çantalar var eğer ordada varsa bi fiyatlarını öğrenirmisin :wiinkk:
yanlız böle içine bi kaç parça giysi girecek şekilde olursa iyi olur :)

abi valla benim cumartesi öğleye kadar olur çalışma ama ben bi şekilde izin kopartırım iş yerinden
ve havalar iyi olursa ben kesin gidicem
yalovaya eğer olaki gelirseniz beraber gideriz
cuma burdan erkenden çıkar gideriz
ama toplanmak lazım işte :cat:
şimdiden herkez kendini ayarlamaya çalışsın yada işte perşembe öğeleden sonrasına son kararını versinler ki cuma sabahı buluşma yeri ve kalkış saatini ayarlayalım perşembe akşamı saat 6 ya kadar falan :)

havalarda hala bi düzelemedi gitti be kardeşim :p Neyse Bakalım Ben biraz Es Geçer Gibi Yapıyorum şu sıralar.. Ama Yakında yeni yeni Yerlere Keşiflere Çıkarız ARtık :cherry: Bu arada şu 1 mayıs olayı biraz ters gibi Bana Ama yinede belli olmaz. Kısmet diyelim o zamansa :)

Abilerim az önce Muratlı Hizmet gazetesi elime geçti.Başlık şu MOTORCULAR MURATLI SOKAKLARINDA baktım ki cumartesi günki gezinizde bir fotoğraf çekilmişsiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zabah zabah klavyenden bal damlıyor valla abey...:cherry: sen maşallah yiyosun yiyosun beni 100 metrede koşuda sollarsın...bunu neye borçlusun...:silent:

Enerjiyi doğru alıp,doğru kullanırsan sorun olmaz:)

Abilerim az önce Muratlı Hizmet gazetesi elime geçti.Başlık şu MOTORCULAR MURATLI SOKAKLARINDA baktım ki cumartesi günki gezinizde bir fotoğraf çekilmişsiniz

Geçenlerde 4 kişi öldürmüşlerdi bu kadar yankı yapmamıştır
8 tene matorcu bir araya geldi.Haber oldu.
Ne acaip yer bu Muratlı yav.
oldu olacak köftelerden de bahsetselerdi:)

Son düzenleme:
Şöyle kalabalık bir grup toplansaydık demekki Muratlıyı motorsikletçiler işgale geldiler diye haber yapacaklardı :)

Hepi topu 8 motorduk :)

Herşeyden çok merak ettiğim habere ne yazdılar acaba. 8 motor muratlıda toplandı da ne yaptı yazdılar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şöyle kalabalık bir grup toplansaydık demekki Muratlıyı motorsikletçiler işgale geldiler diye haber yapacaklardı :)

Hepi topu 8 motorduk :)

Herşeyden çok merak ettiğim habere ne yazdılar acaba. 8 motor muratlıda toplandı da ne yaptı yazdılar?

Flaş,Flaş,Flaş
Şehrimizi Çorlu'lu motorcular bastı.
Olayda Şehrimizin ağır köfte zayiatı olduğu esnaftan öğrenilmiştir.Bu kadar büyük bir yiyinti eyleminin küçük bir çeteyle gerçekleştirilemeyeceği,ilçemiz içinden de malum şahıslara yardım ve yataklık eden başkaca şüphelilerin de varlığı ilgililerce ifade edilmiştir.
Çetenin elebaşısı olduğu sanılan kırsaçlı,sakallı şahıs fotoğraf çektirmekten kaçınmış ve gazlayıp gitmiştir.

Son anda edindiğimiz bir habere göre,
"bu son eylemiyle adını köfte MT olarak adını duyuran çeteye yardım eden ö.ö isimli şahıs "abi valla bana sadece çay içeceklerini söyleyerek kandırdılar,ben masumum" şeklinde ifade vermiştir.

Son düzenleme:
MOTORCULAR MURATLI SOKAKLARIN

Muratlı sokakları 25 nisan 2009 cumartesi günü motosiklet sesleri ile çınladı.Edrine,L.Burgaz,Çorlu,Çerkezköy ve başka ilçelerden bir çok motosiklet sürücüsü topluluğu ilçemizi gezdiler.100. yıl caddesi önünde gazetemize birer poz veren topluluk üyeleri cadde esnafının garip bakışları arasında gezintilerine devam ettiler.İlçemizden de sürücülerin bulunduğu grubta motosikletlerin son model olması halkımızında ilgisini çekti ve esnafımız motorları uzunca bir şekilde inceledi.Kİmiler ise motorların önünde fotoğraf bile çektirdi.Gazetemize verilen fotoğrafın ardından Muratlı'dan ayrılan motosiklet sürücüleri Tekirdağ yoluna çıkıp halkımızın garip bakışları arasında gezilerine devam ettiler.:mrgreen:

Olay olmuş harbiden :queen: Aynısını yazdım yalan yok

Muratlı sokakları 25 nisan 2009 cumartesi günü motosiklet sesleri ile çınladı.Edrine,L.Burgaz,Çorlu,Çerkezköy ve başka ilçelerden bir çok motosiklet sürücüsü topluluğu ilçemizi gezdiler.100. yıl caddesi önünde gazetemize birer poz veren topluluk üyeleri cadde esnafının garip bakışları arasında gezintilerine devam ettiler.İlçemizden de sürücülerin bulunduğu grubta motosikletlerin son model olması halkımızında ilgisini çekti ve esnafımız motorları uzunca bir şekilde inceledi.Kİmiler ise motorların önünde fotoğraf bile çektirdi.Gazetemize verilen fotoğrafın ardından Muratlı'dan ayrılan motosiklet sürücüleri Tekirdağ yoluna çıkıp halkımızın garip bakışları arasında gezilerine devam ettiler.:mrgreen:

YUHH BE ABİCİM HARBİDEN OLAY OLMUŞ:queen:
biz birdaha oraya gidersek bizi taşlı sopalı kovalamasınlar bunlar
yavv kardeşim benim motor 96 model :) ehhe son model değilki :)
ulen bari yalan yazmasalar :) sayfayı doldurcak bişey bulamamışlardır elemanlar bizi haber yaptılar işte
:cherry:

Şehiriçine girme yasağı koymaları lazım sadece Tekirdağ MT ye özel yoksa bu olay farklı boyutlara ulasabilir::exclaim:

abi şimdi banada haber geldi:queen: Biz Adam gibi Toplanmadık bile :mrgreen:

Hıdrellezde Bir Toparlanalımda Motorcu GÖrsün ELalem :cherry: Demekki Çok yabancı muratlı halkı böyle şeylere :p Gazeteyi Getirirler Birazdan.. MERak ETtim bende :cherry:

ulen bari yalan yazmasalar :) sayfayı doldurcak bişey bulamamışlardır elemanlar bizi haber yaptılar işte

Bir dahakine tam toparlanalımda Belki Postaya falan çıkarız :p

Son düzenleme:
O fotoğrafı çeken elemanla konuşup uygun bir vakitte topluca gitmek gerek oraya esas ozaman tam haberlik oluruz. Haberin linkini de mt sitesine koyarız :)

Savaş abi yorumuna bayıldım gerçekten. Ağır köfte zayiatı yaşandı gerçekten.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu haber Pulitzer ödülünü alır:)
Çünkü imlası düzgün tek bir cümle yok.

benim motor ne sanki; emsali kızanlar,kopiller ilkokula başladı:)

Son düzenleme:
100_0914.jpg

Buyrun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar