[Tekirdağ - MT]

Köfteci ibrahim tekirdağ

50797290.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:50 ----------

28463508.jpg

Ben üyelikte biraz geciktim galiba,Bu akşam siteye yeni üye oldum.Dolayısıyla iftarı da kaçırdım.Fotoğraf çektinizmi bilmiyorum ama çeken varsa yayınlarsanız sevinirim.Bu arada bizim gruptan kimler ekipten ayrılmamış görelim.. (Tanışma forumunda kendimi tanıttım ilgilenen arkadaşların dikkatine)

Son düzenleme:
Dün Gerçekleştirdiğimiz 3. Geleneksel İftar Yemeği ORganizasyonumuza KAtılan Tüm Dostlarımıza Teşekkür Ederiz.. Geçtiğimiz Seneye göre Çok Daha Kalabalık bir Toplanmanın Bu Denli Organize olması Gayet Güzeldi.. Teşekkürler Bir Kez Daha.. (FOTOLAR BİRAZDAN :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben üyelikte biraz geciktim galiba,Bu akşam siteye yeni üye oldum.Dolayısıyla iftarı da kaçırdım.Fotoğraf çektinizmi bilmiyorum ama çeken varsa yayınlarsanız sevinirim.Bu arada bizim gruptan kimler ekipten ayrılmamış görelim.. (Tanışma forumunda kendimi tanıttım ilgilenen arkadaşların dikkatine)

Muammer Abi hoşgeldin
MT Tekirdag grubu bir iki eksigiyle oradaydı

Merakla bekliyoruz fotoğrafları gerçekten. İftar çok güzeldi gerçekten. Kalabalık bir grup olduğumuz için herkesle tanışıp sohbet etme imkanımız olmadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

selam lar muammer abi hoşgeldin :)

Benim aranıza katıldığımı fark eden bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Burada beraberce birçok etkinliği canı gönülden paylaşacağımıza inanıyorum.
Ama merak ettiğim bir konu var.İftar yemeğinde çok güzel vakit geçirdiğinizi her şeyin mükemmel olduğunu gayet samimi bir şekilde ifade ediyorsunuzda,neden her şey lafta kalıyor?Kimse çektiği fotoğrafları paylaşmak istemiyor?Ben kanıt istiyorum kanıt!..Fotoğraf yokmu ?Belgesini gördüğüm şeye daha çabuk inanırım.Herkez bunu bilsin.::yanliss:::dpac::

Çok özür dilerim arkadaşlar.Şaka yollu da olsa ısrarla fotoğraf istememe gerek yokmuş.savaskayan'ın ekinde fotoğrafları gördüm.Bu arada kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...:cat: ::utangac:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok özür dilerim arkadaşlar.Şaka yollu da olsa ısrarla fotoğraf istememe gerek yokmuş.savaskayan'ın ekinde fotoğrafları gördüm.Bu arada kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...:cat: ::utangac:

Rica ederim muammer Abi,
burada olmanızdan onur duyuyoruz.

aslında face e koydum ben resimleri.. Trakya Mt Yazın Face E Çıkıyor ARkadaşlkar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
iftar topiği 1250 kez görüntülendi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar