Ben üyelikte biraz geciktim galiba,Bu akşam siteye yeni üye oldum.Dolayısıyla iftarı da kaçırdım.Fotoğraf çektinizmi bilmiyorum ama çeken varsa yayınlarsanız sevinirim.Bu arada bizim gruptan kimler ekipten ayrılmamış görelim.. (Tanışma forumunda kendimi tanıttım ilgilenen arkadaşların dikkatine)
Merakla bekliyoruz fotoğrafları gerçekten. İftar çok güzeldi gerçekten. Kalabalık bir grup olduğumuz için herkesle tanışıp sohbet etme imkanımız olmadı.
Ben üyelikte biraz geciktim galiba,Bu akşam siteye yeni üye oldum.Dolayısıyla iftarı da kaçırdım.Fotoğraf çektinizmi bilmiyorum ama çeken varsa yayınlarsanız sevinirim.Bu arada bizim gruptan kimler ekipten ayrılmamış görelim.. (Tanışma forumunda kendimi tanıttım ilgilenen arkadaşların dikkatine)
Çok özür dilerim arkadaşlar.Şaka yollu da olsa ısrarla fotoğraf istememe gerek yokmuş.savaskayan'ın ekinde fotoğrafları gördüm.Bu arada kendisine buradan çok teşekkür ediyorum...:cat: ::utangac:
aslında face e koydum ben resimleri.. Trakya Mt Yazın Face E Çıkıyor ARkadaşlkar...