tekirdağ da şöyle bir motorcuları gezdim

istediğim şey yüz- yüz elli liraya satılan abart egsoz dedikleri apaçi motorlarında olan egsozlardan

ilk gözüme kestirdiğim motorcuya girdim motoru gösterdim bunlara göre abartı egsozlar varmış yüz yüz elli liraya sizde bulunur mu diye soruyorum verdikleri cevap bizde bin bin beş yüz liradan başlıyo her şey diyo içeri bi bakıyosun herodan motor var elli liraya sattıkları kask var neyse deyip hava filtresi soruyorum yine yok bizde diyolar
bi başkasına gidiyorum bizde kuba parçası yok diyo
bir başkasına gidiyorum o ne işe yarıyo diyo falan

şöyle parça temin edebileceğim köylü tipi cg sitesi vericek var mı?

teşekkürler

[/COLOR]@AWESQME

crf alınca top sakal bırakınca motorcu oluyon kuğul oluyon zaten ok biz crosscuların kaldırımda gezince apaçi mi diyoz genellemeyi ne kadar çok seviyon sen öyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

snapy x yardımcı olur sana

etiketlersen sevinirim?

[/COLOR]@AWESQME

crf alınca top sakal bırakınca motorcu oluyon kuğul oluyon zaten ok biz crosscuların kaldırımda gezince apaçi mi diyoz genellemeyi ne kadar çok seviyon sen öyle

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

etiketlersen sevinirim?

etikete hiç gerek yok birazdan damlar buraya :)

Motosiklet in cg ise ve güzel ses almak istiyorsan ohh egsoz işini görebilir sesi tok veriyor fiyatı 85 tl alimmotor kalyoncu gibi sitelerden temin edebilirsin..

Son düzenleme:
ohh egsoz üzerindeki sesi gayet tokta ısınınca inceliyor

shark dedikleri üçgen tüp egsozlar kafama yattı ama?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar