Tekirdağ Corlu'dan selamlar.

Motosikleti
SuZan
Merhaba arkadaslar. (abilere saygılar) Ben Tekirdağ Çorlu'dan Mehmet. 24 yasındayım. Teknisyenim (Elektronık) Daha önce motorsiklet kullandım falak askerlık ıs guc derken ara bayagı acıldı. Aracımı sattım. Ve yeniden motorsiklet almak istiyorum. Yamaha YBR125 Honda CBF150 ve Mondial ZAT150 arasında ikilemdeyim. cantaları doldurup uzun yol yapmak amacım. kamp gezi olayını cok severim. Motor almamdaki tek sebepte uzun yol ve gezilerde ruhumu dinlendirmek sürerken. Önerilerinizi bekliyorum. 5000Tl kadar bütce ayırdım bu işe. Herkese Tekrar selamlar.

merhaba aramıza hoşgeldin ben çorludan erkin

150 zat kasa büyük motor küçük yakıtı fazla olur YBR-CBF olabilir tercih senin

Öncelikle hoşgeldin.Ehliyetin varmı onu soralım önce.Varsa kıyaftlerin kaskın eldivenin vb. ekipmanların varmı? Bunlar tamamsa motor işine geçelimm

ZAT ile cbf ybr aynı sınıfta değil.Öncelikle ne tarz istediğini belirlemelisin.Ondan sonra 2. el mi alacaksın sıfırmı onuda belirlemelisin.(hatırladığım kadarı ile zat ın sıfırı yok)

Sonra motorla uzun yoldan bahsetmişsin.Arka çanta yan çanta depo üstü çanta uzun cam çakmak soketi ve en önemlisi kaliteli bir lastik fiyatlarını öğrenip yaklaşık bir maliyet hesaplamalısın.Bu Maliyeti bütçenden düşersen aksesuarları tamamlamak için o kadar beklemene gerek kalmaz.

Ben aldığım motoru uzun süre kullanırım parçası uygun olsun beni uzun yolda rahat etttirsin diyorsan salcano wolf de bakabilirsin.Sıfır fiyatı dediğin motorların 2.el fiyatları ile aynı.Paran cebinde kalır.Ortalama cebinde kalan para ile 10-15 bin km yol yaparsın :) Seçim senin

Motosikleti
SuZan
bu gun saat 2:30 gıbı yazılıcam ehlıyete kısmetse. ordanda ise gidicem :) subat sanırım yenı sınav donemı. param bankada hazır. ZAT en kotu ıhtımal benim için. dediğin gibi çantaları takıp yola cıkmak amacım. CBF150 ilk tercihim. ehliyet konusundada B sınıfı ehliyete sahip oldugumdan sadece motor ve direksiyon sınavlarına girecekmisim. salcanoyu sımdı arastırıcam :) yorumlar ıcın tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar