Tekerizi 2010-2011 Sezon Açılış Organizasyonu(konya)

croskentorman23.jpg

herşey sanaldan tanıştığımğz mersinli mehmet ercan hocamızın bizi ziyaretiyle başladı
croskentorman24.jpg

ve sorkun kahvehanesinde plastik bardak çay ikramı
croskentorman28.jpg

göksel ile tanışma ve onun ışıltılı motoruyla hatıra fotoğrafı
croskentorman15.jpg

devamında tekerizi klüp başkanı osman yılmazı ziyaret ve orada parçalanmış bir motor
croskentorman16.jpg

buda galiba motorun ciğeri olmalı tezgahta yatıyor
croskentorman2.jpg

yan tarafta ise tamamen ölmüş bir motor cesedi,hiiç sesi çıkmıyor
croskentorman29.jpg

motor okadar hızlı toplanıyorki şaşırdık,yarına yetişecek
croskentorman31.jpg

bu arada m,ercen indirim yapmayan aksesuarcıyı tehdit ediyor döverim haaa
croskentorman36.jpg

odane iki saatte crosa can geldi,eh arkadaşta çok çalıştı o duruşu haketti
croskentorman37.jpg

ikinci gün yola hazırlık yapılıyor,ama ben üzgünüm
croskentorman38.jpg

nedenmi,can dostumuz saatlerin geri alınmasıyla katılamayacağını söyledi
mersine dönecek yol uzun,sol aynamdan son bi bakayım dedim,gladyatör memet hocamıza
croskentorman39.jpg

sabahtan sanayiye gidip dükkandan motorla arabayı değiştiriyorum
croskentorman42.jpg

evet toplanıyoruz
croskentorman55.jpg

ateşlide biraz durup ilerdeki bir dağa gideceğimiz söyleniyor
biz gidiyik ama odane kimse çıkmamış herkes geri dönmüş kaldıkmı bir başına
nerde o dev 1200 lük bmw ler beyaw.
eh asvaltta beni ekmiştiniz dimi şimdide çamur yokuşta ödeştik.
kendimizi böyle avutalım napalım
croskentorman62.jpg

bizde geri gidiyoruz ve ankaradan gelen misafirleri uğurlama varmış
croskentorman66.jpg

arkadaşların sohbeti iyi biz katılamıyoruz ,onlar japon reyzingci biz cinci pardon çinciyiz
croskentorman68.jpg

bu yüzdenmi bir garip kaldı bizim motorlar.ha bir yüzlük motor gelse moral olacak bize ama yok
croskentorman70.jpg

bizde doğaya dönelim madem dedik
croskentorman80.jpg

vay birde atv varmış ama kanal d yok işte
croskentorman81.jpg

croslar huysuzlanıyor
croskentorman78.jpg

oyun oynayalımmı,arazide kaç motor var
croskentorman87.jpg

herkes bi tarafa gitti ama nereye anlayamadık azbi kişi kalmışız
iletişim kopukluğumu oldu organizasyonda anlayamadık
bu arada bizede ufaktan yok göründü
croskentorman100.jpg

elveda arkadaşlar
croskentorman107.jpg

gitmekmi zor kalmakmı zor ..güzel bir gündü
croskentorman114.jpg

ula kent ormanı ölmezsem yine geleceğim söz
croskentorman122.jpg

dönüşte göle selam
croskentorman125.jpg

yola devam
croskentorman130.jpg

ulan motor ha yüzü bi geç..hiç geçemedi mealesef
croskentorman134.jpg

ve gonya gözüktü uzaktan.
croskentorman143.jpg

başka bir aktivitede buluşmak dileğiyle hoşçakalın

Güze Bir Gezi Ama İyi Bir Rehbere İhtiyacınız Warmış :):p

Gölet Dediğiniz Yer Apa Barajı Konya'nın Tümündeki Bahçelere O Barajdan Su Gider O Baraj Sayesinde Bahçeler Sulanır Konyaya Ortalama 30-40 Km Uzaklıkta Tam Hatırlamıyorum Onun Yaklaşık 10 Km İlersinde SALARLI YAYLASI Wardır Kışın Çıkmak Yürek İster EKSİ [-] 10-15 Dereceler Söz Konusudur:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler.

Güze Bir Gezi Ama İyi Bir Rehbere İhtiyacınız Warmış :):p

Gölet Dediğiniz Yer Apa Barajı Konya'nın Tümündeki Bahçelere O Barajdan Su Gider O Baraj Sayesinde Bahçeler Sulanır Konyaya Ortalama 30-40 Km Uzaklıkta Tam Hatırlamıyorum Onun Yaklaşık 10 Km İlersinde SALARLI YAYLASI Wardır Kışın Çıkmak Yürek İster EKSİ [-] 10-15 Dereceler Söz Konusudur:cat:
bir dahaya beraber gidelim sizden iyi rehber bulamam galiba:)
ayrıca ben eksi 35 derecelerde torosların 2700 rakımlı zirvelerinde donmuş biriyim 1o 15 vız gelir :queen::queen:

bir dahaya beraber gidelim sizden iyi rehber bulamam galiba:)
ayrıca ben eksi 35 derecelerde torosların 2700 rakımlı zirvelerinde donmuş biriyim 1o 15 vız gelir :queen::queen:

Bende Konya'lıyım Bu Arada Fırsat Olursa Size Eşlik Etmek İsterim Tabiki Uzunca Bir Süre Ben Konyayı Keşfetmek İçin Uğraştım Doğduğum Büyüdüğüm Yerin Nerden Geldiğini Kimler Tarafından Kurulduğunu Uzunca Bir Süre Araştırmış Birisiyim.

Zaten O Gölet Dediğiniz Yere Gelmeden Önce RAKIM Olararak Oldukça Yüksek Bi Nokta War İsmi Aklıma Gelmedi Mutlaka Görmüşssünüzdür Orayı Oraya Yazın Çıktığımız Zaman Bile Üşüyoruz O Noktada RAKIM OLARAK Yüksek Oldukça.

Güzel bir paylaşım olmuş :d gezide güzel ama biraz eksik var :D

Bende Konya'lıyım Bu Arada Fırsat Olursa Size Eşlik Etmek İsterim Tabiki Uzunca Bir Süre Ben Konyayı Keşfetmek İçin Uğraştım Doğduğum Büyüdüğüm Yerin Nerden Geldiğini Kimler Tarafından Kurulduğunu Uzunca Bir Süre Araştırmış Birisiyim.

Zaten O Gölet Dediğiniz Yere Gelmeden Önce RAKIM Olararak Oldukça Yüksek Bi Nokta War İsmi Aklıma Gelmedi Mutlaka Görmüşssünüzdür Orayı Oraya Yazın Çıktığımız Zaman Bile Üşüyoruz O Noktada RAKIM OLARAK Yüksek Oldukça.
oraya kaç kere çıktım takkeli dağı diyorlar ,keykubatın yazın kaldığı yermiş kale yıkıntıları var sürekli rüzgar eser konya ayağının altında süper bir yer yani .nasip olurda bir pazar üçbeş kişi çıkalım ..

ayrıca oranın apa hatta altınapa olduğunu iyi bilirdim,ama sürekli eğri göl dipsiz göl muhabbeti yapa yapa klavyem alışmış göl yazıvermişim değiştiremiyorum.

oraya kaç kere çıktım takkeli dağı diyorlar ,keykubatın yazın kaldığı yermiş kale yıkıntıları var sürekli rüzgar eser konya ayağının altında süper bir yer yani .nasip olurda bir pazar üçbeş kişi çıkalım ..

ayrıca oranın apa hatta altınapa olduğunu iyi bilirdim,ama sürekli eğri göl dipsiz göl muhabbeti yapa yapa klavyem alışmış göl yazıvermişim değiştiremiyorum.

Evet Takkeli Dağı Oldukça Geniş Bir Alana Sahiptir Ve Dediğiniz Gibi Çok Sert Rüzgar Olur Konyalıların Genellikle Piknik İçin Tercih Ettiği Bir Alandır O Dağı Gezdiğiniz Zaman İçersinde Kocaman Bir Tarihi Barındırdığını Anlaya Bilirsiniz.

Benim Memleketim Güzel Memleketim:) Tabiki Sizinle Gezmek İsterdim Ama Şuan ANTALYA'DAYIM İş Dolayısıyla Önümüzdeki Sezon Yazın Yani Gelicem Konya'ya Kısmet Olursa O Zaman Tabiki Gönlümüzce Gezer Eğleniriz.

Evet Takkeli Dağı Oldukça Geniş Bir Alana Sahiptir Ve Dediğiniz Gibi Çok Sert Rüzgar Olur Konyalıların Genellikle Piknik İçin Tercih Ettiği Bir Alandır O Dağı Gezdiğiniz Zaman İçersinde Kocaman Bir Tarihi Barındırdığını Anlaya Bilirsiniz.

Benim Memleketim Güzel Memleketim:) Tabiki Sizinle Gezmek İsterdim Ama Şuan ANTALYA'DAYIM İş Dolayısıyla Önümüzdeki Sezon Yazın Yani Gelicem Konya'ya Kısmet Olursa O Zaman Tabiki Gönlümüzce Gezer Eğleniriz.

takkeli dağn cıkabildiğim yerine kadar 200 cc bi krosla cıkıp motorları o noktada bırakıp diğer kısmını tırmanmıştık
tepe noktası mükemmel 31 yıl boyunca her gün gördüğüm dağa bir gün tırmanacağım hiç aklıma gelmemişti :D

dün tanışma fırsatımız olmadı kent ormanlarında motosikletlerimizde hoplayip zıplama müsait olmadiği için 4 kişilik gurupla erkenden yola cıktık

resimler çok güzel elinize sağlık bizde konyada farklı bir gurubuz

www.motokonya.com

eline sağlık aga,güzel fotolar çekmişsin.
ilerde bu bahsettiğiniz dağa beraber çıkalım inşallah...

osman dayı makerana saglık yapmışsın yapacagını yaza beklıyoz ha bozkırın daglaını gezmeyi nasıp olursa

Güzel bir gezi olmuş. Bir bölümde; motorunun 100 km'yi geç(e)mediğini yazmışsın,

demekki motorun iyi eğitim almış!.. Trafik kurallarına harfiyen uymakta..:p

Paylaşım için ::thanks:

Güzel bir gezi olmuş. Bir bölümde; motorunun 100 km'yi geç(e)mediğini yazmışsın,

demekki motorun iyi eğitim almış!.. Trafik kurallarına harfiyen uymakta..:p

Paylaşım için ::thanks:
kurallar çiğnenmek içindir
hep insanmı çiğneyecek birde motor çiğnesin şu kuralları olmazmı:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar